Магазин Sinsay - тема 3

• 51 834
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Значи сега, след като имаме вече ваучери за връщане в пратките, става излишно да попълваме "връщане с куриер", да избираме дати, да чакаме за куриер и т.н. Просто трябва да изберем "връщане в магазин" и да пуснем в офиса на Спиди плика/кашона с ваучера.
Миналата седмица ми звъняха 3 пъти от Спиди. И те не знаят коя товарителница за кой от трите им магазина е. В едната товарителница имало 2 пратки, другите две по 1 пратка... Пълна каша. Писна ми.
Така или иначе плащам с карта и им принтвам електронни фактури. Поне да си спестя куриери, заявки, въвеждане на банкова сметка и причина... Нерви.

Има ли отделна тема за Cropp? Искам да споделя от кои дрешки съм останала доволна.

# 121
  • София
Поръчах неделя разни неща. Дойдоха днес. Първо беше объркан адресът. Не можах да разбера какво точно е станало. 🙄 Поне беше в същия квартал. Второ тъй като сме се намирали твърде далеч от зададения адрес- не можело да платя с карта... А сумата хич не беше малка, добре, че с ММ ги събрахме в брой.
За каката:

Шапката е много голяма, якето също ми се вижда уголемено. Като се върне от градина ще пробва, да видим.
За малчо:

Другият месец и двамата са ми рожденици и им взех и разни дребни неща, към основните им подаръци.

И за вкъщи:

# 122
Аз поръчах в неделя, пристигна днес.
Якеъо дойде без хартиен етикет, сега г трябва да го върна защото ми е тясно в раменете, дали ще имам проблем.
Детския клин на етикета пише 5,90 лв, в сайта е на 6,90 лв, тънък е и него ще връщам, докато дойде време за него ще е малък, според мен отговаря на 110.
Спалния комплект в сайта е 24,90 лв, по етикет е 19,90 лв, взех го с 20% отстъпка, май само него ще оставя.

# 123
Щом има въведен квартал, е нормално адресът да излиза грешен, защото полетата им са улица и номер, а вместо номер на блок е апартамент. Преди да потвърдиш поръчката, провери под списъка с покупката как ти излиза адресът за доставка, преди да преминеш към бутона за избор на доставка и плащане. Ще видиш, че и там не излиза правилно и трябва да пробваш да си го коригираш въвеждайки правилната последователност на данните в адреса, натъкмявайки полетата за попълване.

Аз например съм писала целия адрес директно в поле "Улица", без точки, кавички и запетаи. Кв Едикойси бл 10 вх А ап 35. А в поле апартамент съм писала пак номера на блока. Иначе излиза номерът на апартамент, вместо номер на блок от квартал.

Този бъг в полетата за адреса го има във всички магазини на ЛПП, в ХМ и в Answear, също. Куриерите се оправят, въпреки всичко, щото познават хората вече, кой къде живее. Simple Smile

# 124
  • София
С  ХМ категорично нямам такъв проблем. Иначе да, явно това е станало. 🙄

# 125
Значи сега, след като имаме вече ваучери за връщане в пратките, става излишно да попълваме "връщане с куриер", да избираме дати, да чакаме за куриер и т.н. Просто трябва да изберем "връщане в магазин" и да пуснем в офиса на Спиди плика/кашона с ваучера.

Защо ‘връщане в магазин’? Тогава би следвало да я върнеш на място в магазина, но пак трябва да си попълнил формуляра и да въведеш данните, за да ти върнат парите по сметка.
Аз винаги пускам в Спиди, без да чакам куриери и т.н., но като опция избирам ‘връщане с куриер’.

Тези дни пуснах две поръчки, да се възползвам от безплатната доставка 😁, дано не се налага да си връщам.

# 126

Защо ‘връщане в магазин’? Тогава би следвало да я върнеш на място в магазина, но пак трябва да си попълнил формуляра и да въведеш данните, за да ти върнат парите по сметка.
Аз винаги пускам в Спиди, без да чакам куриери и т.н., но като опция избирам ‘връщане с куриер’.
Като избереш "връщане с куриер" нали трябва да посочиш дата за взимане от куриер. Без да се е обадил въпросния куриер как получаваш номера на товарителницата? Като избереш "връщане в магазин" следва да не се обвързваш с куриери и дати и товарителници. Демек, ти я оставяш, не чакаш те да я вземат. Аз така мисля, иначе не съм пробвала още да избера "връщане в магазин". Чакам си чинно куриерът да звънне и да ми каже номера на товарителницата, за да мога с този номер да пусна пакета от офиса.

# 127
Посочвам някаква произволна дата, товарителници не съм получавала. Някой път получавах на смс ваучер с номер на номерителница, но и в двата пъти, в които ги използвах, като адрес за получаване бяха дали друг, а не този в Русе. Затова си ги пускам направо в Спиди без ваучери и товарителници, искат само номера на поръчката като пояснение.
Имам сигурно над 10 поръчки върнати така и няма проблем.

# 128
  • София
Kaто избереш връщане в магазин, не става нищо. Пише да отидеш в магазина. Wink

# 129
Никакъв куриер не чакам, то даже вече пише да се обадиш в спиди и да си заявиш Wink отивам директно в офиса след заявката в сайта и казвам, че връщам за синсей, те си знаят.

# 130
Тогава за какво, за Бога, е този календар? И защо се чака мин. 3 дни за куриер за взимане, при попълването му? Освен това за всяка товарителница има посочени бр. пакети.
И аз искам да го прескоча всичко това, ама не става. Ако не попълниш формуляра за връщане с календара и номер на сметка, как да съм сигурна, че ще си получа парите?

# 131
Попълвате си Iban и дата на календара и си връщате в офис. Чиста работа, защо трябва да ги чакате? За какво точно така е измислено, аз лично не мога да отговоря.

# 132
  • Пловдив
Похвалвам ги и аз...в неделя взех от магазин и върнах веднага, щото номера не отговаряше.
Днес имам сумата.

п.п. За мен нещата им са умалени...и ризата вместо М поръчах Л, дънките също...р-р 42 отговаря на 40.

# 133
Аз опаковах пратката/ по принцип трябва пред куриер да се запечата , знам / , звънна вчера и дойде да я вземе , имах товарителница и нея бях лепнала върху старата , но той каза, че ще си разпечата от заявката. Тогава защо изобщо ги слагат тези товарителници за връщане Neutral Face .
Днес сутринта са я получили , сложих бележка вътре , дори им описах и дефекта, че много се разочаровах.. Ще чакам възстановяване на сумата сега. Simple Smile

Получава ли се някакво известие,че са получили пратката?

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:13 от danito921

# 134
  • Pazardjik
Здравейте , може ли да се плаща с карта или само в брой ?

Общи условия

Активация на акаунт