Магазин Sinsay - тема 3

• 50 748
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
харесах тези клинове за дъщеря ми която е на 3,6 г. Спрях се на размер 104 - имат ли разтегливост?
Точно тези клинове са доста умалени, поне 2 номера. Взех 128 за 125 см девойка, но са много малки /на око като макс 116 ги оценявам/ и всички с различна дължина. Материята също е ужасна.

# 106
  • Пловдив
Някой връщал ли е он лайн поръчка в магазин?

# 107
  • София
Да. Без проблем. Казва се номера на поръчката. Нищо друго не се прави. Не дават никакъв документ. До края на работния ден (повечето пъти почти веднага) идва имейл, че връщането е одобрено. На другия ден идва нареждане за връщане на парите в картата. Не знам какво се прави ако плащането е с наложен платеж. Може би някъде в профила се записва банковата сметка.

# 108
  • Пловдив
Да. Без проблем. Казва се номера на поръчката. Нищо друго не се прави. Не дават никакъв документ. До края на работния ден (повечето пъти почти веднага) идва имейл, че връщането е одобрено. На другия ден идва нареждане за връщане на парите в картата. Не знам какво се прави ако плащането е с наложен платеж. Може би някъде в профила се записва банковата сметка.
не, с карта съм платила...въпроса беше дали да звъня за нещо, дали се вписва банковата сметка в акаунта нейде...Вчера беше връщането, може би по-късно ще имам мейл.

# 109
не, с карта съм платила...въпроса беше дали да звъня за нещо, дали се вписва банковата сметка в акаунта нейде...Вчера беше връщането, може би по-късно ще имам мейл.
Виж нейде в спам папката или други такива подобни .....моят едвам го открих седмица по-късно , а са го били пратили още същия ден Wink Wink

# 110
Като си попълните формуляра за връщане в сайта, там избирате дали ще връщате по куриер или в магазин и си попълвате данните.

# 111
За пръв път изобщо ще връщам пратка.
Дойде с дефект. Много ме е яд..
Пуснах Рекламация/връщане ( така ми казаха по тел/
Изписа ми дата за връщане , чрез куриер след 2 дни.
Сега чакам куриер , който те ще заявят или трябва Аз да си заявя?
В мейла пише,че трябва да поема доставката, а в сайта, че е безплатно..
Какъв е вашият опит ?

# 112
В петък пристигна едно яке за свекървата, не й стана. Попълних данните за връщане през профила ми, изпринтих бележката и отидох до офиса на Спиди направо. Иначе като попълвах данните нямаше опция за офис и му зададох куриер за 07.03 и там някъде имаше телефон да се обадиш и да се разбереш с куриера. Безплатно е връщането.

# 113
Нищо не съм връщала досега, мислех един панталон, но на третото обуване усетих, че се е отпуснал. Беше ми леко тесен на шкембето.
При тия цени ме е яд да връщам, то не си заслужава занимавката.
Не ми допадат материите на панталоните, гледам в HM един панталон е на същата цена като в Синсей, но по- добра материя и кройка.
Във Враца още не сме разгледали всичките им джиджавки и парцалки, иначе магазинът е препълнен със стоки. Торбичката им се заплаща, голям майтап ( за разлика от другите магазини по моловете).

# 114
Момичета, дайте един код насам, излишен.
10 мейла в мейл. БГ регистрирах , не става, пробвах по всички възможни начини.
Регистрирах и един в пощата на дир, там линка не се отваря.
Моите и на близките  пощите съм ги ползвала вече…
Тъкмо чета, че НМ премахват -10 за нов акаунт, явно и тези са се усетили…

# 115
Направете си нов е- мейл в АБВ.бг. Регистрирах код там и стана. Правих си регистрация в мейл.бг, не изпратиха нищо, нито в джимейл. Важно е да използвате нов ай пи адрес- ако пращате от телефона, сега пробвайте от компютъра. Разпознават ги, за жалост.
Усетиха се, така е.

# 116
  • Пловдив
Честит празник, дами!

https://www.sinsay.com/bg/bg/0340m-99x/torba-na-laptopa-si

Ако някой може да ми каже размерите?

# 117
  • Плевен
Моля за помощ.  Върнах една поръчка, но забравих да сложа бележка с име и номер на поръчка в плика. Може ли да се направи нещо. Добре, че е един потник за 4,90лв. Да го бях оставала за детето, ама се поскръндзих и ми се върна Sad

# 118
  • Русе
Мама-Галя нали сте пуснала заявка от сайта и куриер ви я взе? Това е достатъчно

# 119
Моля за помощ.  Върнах една поръчка, но забравих да сложа бележка с име и номер на поръчка в плика. Може ли да се направи нещо. Добре, че е един потник за 4,90лв. Да го бях оставала за детето, ама се поскръндзих и ми се върна Sad

Аз съм го правила, когато се усетих им се обадих, казах номера на товарителницата и те си го организираха. Аз не чаках куриер, върнах в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт