Магазин Sinsay - тема 3

• 50 715
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Да, трябва ти да се обадиш или да върнеш в офис.
Аз днес връщах с ваучер в офиса на Спиди.
В петък чакам куриер за поръчки без ваучери от reserved и housebrand.

# 91
  • Вдън горите тилилейски
Добре, но нямам ваучер.

# 92
Звънни им по телефон и ги питай за номер на товарителница.
Аз днес имах заявен куриер за 5 поръчки от Ел Пи Пи.
Идва момчето и казва, че имал само една заявка. Не можа да ми каже за коя става въпрос.
Сега трябва да звъня на съпорта, за да ми кажат номерата на товарителниците за останалите поръчки от различните им сайтове и да ги нося в офиса.
Добре че направиха тези ваучери, че иначе голямо объркване става, защото има 5 сайта и всичките са Ел Пи Пи.

# 93
Днес получих пратка - доволна съм. Този път всичко е наред. Изглеждам странно с очилата, но си ги харесвам, а и цветовете стават много приятни, като се гледа през тях:

# 94
Днес получих две пратки, поръчани на 02/03, браво на тях, доста бързо действат.
В началото като пуснаха сайта, се бавеха по 3-4дни с обработването и изпращането, докато дойде пратката седмица откара.
И в двата пакета имаше свит на руло, смачкн стикет, а.к.а. ваучер за връщане. Ако не бяхте коментирали тук, вероятно въобще нямаше да го забележа. Възможно е и в предишните пакети да е имало, но да не съм го видяла.

# 95
  • Pazardjik
Доволни ли сте от детските бикини

# 96
При връщане на един от артикулите от поръчката възстановяват ли и стойността на доставката или някаква част от нея.

# 97
Звънни им по телефон и ги питай за номер на товарителница.
Аз днес имах заявен куриер за 5 поръчки от Ел Пи Пи.
Идва момчето и казва, че имал само една заявка. Не можа да ми каже за коя става въпрос.
Сега трябва да звъня на съпорта, за да ми кажат номерата на товарителниците за останалите поръчки от различните им сайтове и да ги нося в офиса.
Добре че направиха тези ваучери, че иначе голямо объркване става, защото има 5 сайта и всичките са Ел Пи Пи.
Хах! Добре че съм отменила заявките за връщане, тогава. И аз имах 6-7 пакета за връщане от различните им магазини. Реших, вместо да се занимавам една по една, да ги пусна през офис утре всички наведнъж. Имам и за взимане още толкова. Да видим дали ще има ваучери в пакетите...

Малко не са го доизмислили, обаче, нито ЛПП, нито Ансуеър. Пращат ваучер с референция към номер поръчка. По един ваучер на пакет. Ако искаш да върнеш 5 неща от различни пакета, ще трябва да ползваш 5 ваучера, вместо 1 за всичко. Глупаво, от тяхна страна, да не изкопират ХМ.

# 98
Слушалки ползвали ли сте и ако да дали стават?

Имах на house brand и бяха доста добри   като марката house of marley

# 99
  • Пловдив
Здравейте.
Ако може някой да сподели мнение за якето и сникърсите.
Отговарят ли на номера си? Якето дебело ли е? Сникърсите удобни ли са?

https://www.sinsay.com/bg/bg/1163g-99x/buty-rekreacyjne-k-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/3981f-99x/kurtka-m-si

# 100
Слушалки ползвали ли сте и ако да дали стават?

Имах на house brand и бяха доста добри   като марката house of marley

Не си струват слушалките. Почти всички пластмасови части им се разпаднаха. Залепих ги, но само след месец напълно спряха да работят.

# 101
Много ми харесаха детските маратонки в Синсей. За съжаление, всичко за детето, дето поръчах, се оказа един размер по-малко. Детето носи 134 и 32. От Синсей трябва да са 140 и 33.

# 102
.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 19:23 от WonderWoman

# 103
  • БГ
Здравейте,
харесах тези клинове за дъщеря ми която е на 3,6 г. Спрях се на размер 104 - имат ли разтегливост?
https://www.sinsay.com/bg/bg/4728j-42x/spodnie-dz-3p-si

# 104
Имам от първите сив и черен и са ми много удобни,мекички и съм доволна за тия пари.

Общи условия

Активация на акаунт