Магазин Sinsay - тема 3

• 50 710
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Аз имах нещо и дали не го хвърлих без да го гледам...

# 76
Аз миналата седмица получих пратка за около 30лв и никакъв ваучер нямаше или да не съм го видяла от разните им там хартии..?
Какво представлява?

Иначе върнах част от пратката както съм описала и снощи вечерта получих имейл, че връщането е прието и да си чакам парите.

# 77
В моята пратка имаше стикер товарителница, на който пишеше ваучер за връщане. В профила ми си попълних формата за връщане и залепих стикера-товарителница на торбата (помислих, че е като ХМ). Когато отидох в спиди когато сканираха баркода им излезе друг адрес за получаване, не бул. България 310. Утре уж трябва да го получат и не знам какво да правя. Някой правил ли е същото упражнение и успешно ли е.

# 78
Ако пазаруваш онлайн и искаш от магазин да си вземеш артикулите смс ли изпращат?

# 79
  • Пловдив
Ако пазаруваш онлайн и искаш от магазин да си вземеш артикулите смс ли изпращат?
да и мейл, ама както писах моят беше фейк Simple Smile отидох и нямах никаква поръчка.

# 80
Момичета, похвалвам и тези оформящи дънки в черно, останах много доволна от сините и затова ги поръчах:
https://www.sinsay.com/bg/bg/6135j-99j/spodnie-k-si

# 81
  • Стара Загора
Бързичко ми дойде поръчката. Поръчах на 24 следобяд и днес я получих. Бях поръчала чаша с котка за подарък, но по цялата има драскотини, има и една вдлъбнатина. За съжанеие е изчезнала от сайта и не мога да я поръчам отново.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:23 от ❇Sisi_91❇

# 82
Joy Чаша с котка с бонус драскотини - яко! Ако е за подарък, бих я върнала. Simple Smile

Значи на стикерите пише друг адрес за връщане? Да не би да е склад на Спиди?

# 83

Значи на стикерите пише друг адрес за връщане? Да не би да е склад на Спиди?

Да, пише до поискване офис 159 Русе - рапидо източна промишлена зона ул. Тец изток

# 84
Поръчах вчера и утре ще е при мен вече. Станали са доста бързи, браво.

# 85
# 86
От други цветове поръчвах зимата. По принцип нося xs-s, зависи от артикула. Взех по едно от размер - ами хс беше по-широк от С, пък всъщност и двата ми бяха малки. Оставих ги за детето. Та малко лотария си пада...

Днес получих кошове за играчки - чудесни, леки, големи и то за 9лв. Много ми харесаха. Обаче не знам защо форума не ми дава да ви сложа линк.

Потвърждавам, че за gym hard серията клинове трябва номер нагоре.

# 87
Скрит текст:
От други цветове поръчвах зимата. По принцип нося xs-s, зависи от артикула. Взех по едно от размер - ами хс беше по-широк от С, пък всъщност и двата ми бяха малки. Оставих ги за детето. Та малко лотария си пада...

Днес получих кошове за играчки - чудесни, леки, големи и то за 9лв. Много ми харесаха. Обаче не знам защо форума не ми дава да ви сложа линк.

Потвърждавам, че за gym hard серията клинове трябва номер нагоре.
А като материя как са захабяват ли се много бързо?

Скрит текст:
Къде са малки в краката или ханша? Знаеш ли какви са мерките ти горе долу (см)за да се ориентирам за размера

# 88
Тесни от коляното надолу. Ханшът ми е 83см.

Единия цвят беше по-разтеглив и успях да го обуя (тъмно сив хс), докато светло сивия с-ка въобще не успях да го вдигна нагоре. Прасците са ми нормални. 52кг съм, 170см.
Нямам идея дали се захабяват, детето ми е малко още да ги носи и така стоят, мързеше ме да се занимавам с връщане.

# 89
  • Вдън горите тилилейски
Здравейте, опитвам се да направя връщане. В сайта попълних формата за връщане, но в новия софтуер не намирам откъде да разпечатам електронна касова бележка. А и да разбирам ли, че по новите правила, трябва аз да се обадя за куриер или действат както досега.

Общи условия

Активация на акаунт