Магазин Sinsay - тема 3

• 51 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Може ли мнение относно мъжките размери? Харесах тениски на мъжа ми, който носи S на други марки. Тези умалени ли са или си отговарят?

# 316
В четвъртък отварят магазин в молът в Перник, ще има и -20% отстъпка за деня. От Благоевград съм, но имаме приятели в Перник и често ходим. Дано е голям магазинът и има повечето неща.

# 317
Пише, че има безплатна доставка...при какви условия? Ако се плаща с наложен платеж до офис на куриер пак ли е безплатна доставката?

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 14:36 от dolce miele

# 318
Пиле, че има безплатна доставка...при какви условия? Ако се плаща с наложен платеж до офис на куриер пак ли е безплатна доставката?
Безплатна е.

# 319
Благодаря! Т.е. няма условие да се предплати с карта? Малко е объркващо това, което виждам на сайта им...🤔

# 320
  • София
Благодаря! Т.е. няма условие да се предплати с карта? Малко е объркващо това, което виждам на сайта им...🤔
Наистина е объркващо, първата пратка преди време я бях пуснала до адрес и си я пренасочих до офис, после добавиха офис в опцията за автомат с наложен платеж.
Преводите куцат, но не чак като на LCW. Там чак бисери има 😃

# 321
Наистина не можело да се комбинират няколко пратки за връщане в една опаковка. И сега едни очила, вместо да ги добавя към полу-празен огромен кашон, ще трябва отделно да пътуват... Не може и от различните им магазини да се смесват. Звънях днеска и на Синсей и на Кроп.

# 322
  • София

Доволна съм от бельото на тази цена, хич не лоша материя и дантела.

# 323
Аз по принцип винаги си я поръчвам до врата, когато е безплатна доставката, но сега като се замисля те нямат доставка до офис - имат до магазин и до автомат. Може да се плати онлайн с карта през epay или нещо подобно.

# 324
  • София
В менюто за автомат са офисите, там можеш да избереш от всички локации на Спиди, вкл. офисите. Заглавието куца, вероятно от превод, но и аз си ги пускам до вкъщи най-често.

# 325
Аз в крайна сметка харесах онези чаршафи и ще поръчам поне още един комплект. Даже намерих достатъчно голяма възглавница, като за калъфките Simple Smile
Обаче в момента нещата, които искам не са намалени (набелязала съм и дрехи, и дреболии за дома). В момента не ми се дават 100 лева за 20% отстъпка, така че ще чакам.

# 326
Аз по принцип винаги си я поръчвам до врата, когато е безплатна доставката, но сега като се замисля те нямат доставка до офис - имат до магазин и до автомат. Може да се плати онлайн с карта през epay или нещо подобно.

Плащането с карта е стандартното - през сайта на Борика.
Доставката може да е до офис на Спиди, няма проблем, трябва да се избере от менюто просто.
Преводът е брутален обаче - “мъж” е “човече”.
Любимото ми е човече куртха - демек мъжко яке.
С гугъл ли им е преведен сайта не знам.

# 327
Ха ха, "човече"...🤣 Как е "жена"?😅

# 328
Поръчах в петък и поръчката още е в процес на изчакване... Не трябваше да ги хваля, че са станали бързи 😀 Някой друг със забавяне има ли 🤔

# 329
Аз поръчах миналата събота и чак в четвъртък ги получих нещата.Все пишеше в процес на изчакване на плащането,а в онлайн банкирането още в понеделник сутринта бяха дръпнати парите.Явно имат някакво забавяне.Дребни неща поръчах и някои играчки,за тези пари не се оплаквам ще вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт