Магазин Sinsay - тема 3

• 51 195
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Палтото май не е много вталено, нали?
Ако го намалят да свиркате Simple Smile
Ами, според мен си е вталено, не като широчките от ХМ дето имам. Това стои  по тялото. Няма как да снимам (нямам огледало в цял ръст в момента).
И такова поръчах, ама не става за мен. Трябва да си бая височка (поне 180 за да стои както трябва). Това ми идва почти до глезените. Талията ми идва на ханша. Joy

# 541
  • Пловдив
Пуснах бежаво Л...съдя по една риза, че М ми беше тясна в раменете. Ако не ще връщам.

# 542
  • Пловдив
И аз пуснах същото 😀. Още се чудя дали да не пусна и М и да връщам, което не стане.

amy_nka, ако ти е удобно може ли да го измериш? Най-вече рамене и бюст ме интересуват. За Синсей съм останала с впечатление, че нещата им са умалени. Имам палто Уайкики М и ми е една идея широко и затова се чудя.

# 543
Тези чаршафи имаше ли ги в някакъв момент? - струва ми се, че само си седяха в „очаквайте скоро“ и после се оказаха изчерпани:
https://www.sinsay.com/bg/bg/1551j-00x/posciel-3e-si

# 544
И аз пуснах същото 😀. Още се чудя дали да не пусна и М и да връщам, което не стане.

amy_nka, ако ти е удобно може ли да го измериш? Най-вече рамене и бюст ме интересуват. За Синсей съм останала с впечатление, че нещата им са умалени. Имам палто Уайкики М и ми е една идея широко и затова се чудя.
Есенция, Л размер = дължина 101 см, рамене 15,5 см, бюст 51 см. На етикета пише L / EUR 40. Аз за това като харесам материя и изработка, поръчвам по 2 размера, да видя кое ще ми стои по-добре. Обикновено се ръководя от раменете. Там обичам да ми стоят както трябва "подплънките". Това палто няма подплънки.

# 545
  • Пловдив
amy_nka, благодаря! Пуснах си М, Л по тези размери ще ми е голямо със сигурност.

Получих тези дрешки за детето.
Тениските са супер тънки, стават за домашни и градината. Съмнявам се да издържат сезона.
Панталонът много ми хареса. Тъничък е. Ще го дебна и в другите цветове.
За мен са умалени спрямо Уайкики.

# 546
Привет, дами!
Идвам с питане дали някоя от вас е поръчвала този комплект, защото нещо не се ориентирам какво точно включва.
Дали е само горен чаршаф и 1бр. калъфка? Или си е стандартен с 2бр.
Долен чаршаф мисля, че няма.

# 547
Комплектите им са с по две (доста големи) калъфки и плик. Аз имам два комплекта, писала съм по-назад в темата Simple Smile

# 548
Здравейте,
Относно Sinsay, знаете ли горе долу какво е реалното време за доставка, освен написаното в сайта им? Някой поръчвал ли си е и за колко време му пристига поръчката?
Благодаря!

# 549
  • София
Някой има ли опит с бебешките дрехи, тези за новородени например? Да знам колко смело да зареждам 😁
Аз поръчвах преди 2 седмици, поръчката ми дойде за 2-3дни.

# 550
Здравейте,
Относно Sinsay, знаете ли горе долу какво е реалното време за доставка, освен написаното в сайта им? Някой поръчвал ли си е и за колко време му пристига поръчката?
Благодаря!

Всеки път е различно.

Последните две поръчки съм получила:
до офис на Спиди - за 5 календарни дни от датата на поръчката
до физически магазин - за 19 календарни дни от датата на поръчката

И по-странното е, че поръчката до офис беше по време на намаление и БД, а тази до физически магазин - без кампания и много се забави.

# 551
При мен идват сравнително бързо,до 3-4 работни дни,винаги до личен адрес поръчвам.И утре чакам последната,поръчана на 20,но заради празниците очаквано се забави.
Неизвестна,един номер са умалени,наскоро пазарувах и аз в момента двуседмичното ми момче носи 62 размер от тях,а той се води три месеца.56 не му става вече,само първите няколко дена ги облича и бяха все опънати.А не е като да се е родил голям 3.3кг.,в момента е 3.6.Прецени според бебето.Иначе ги пускам в пералня/сушилня на 60гр.,не са мръднали.Става дума за бодита,ромпъри,панталонки и одеала имам две от техните.

# 552
Аз поръчах на 17 април до магазин и още чакам. 4ти ден пише, че поръчката ми е изпратена и пътува към магазина.. утре смятам да им звънна по телефона и да питам какво става..
Честно живях в чужбина в последните няколко години и нямам много опит с онлайн магазините тук, но ако ще чакам над седмица, няма и да повторя 😄 мерака ми мина🤦🏻♀

# 553
По време на безплатна доставка- поръчах на 16-ти, щеше да пристигне до адрес на 20-ти, пренасочих до офис за 21-ви (автоматично ми даде, че ще пристигне в офиса на следващия ден, не съм сменила аз датата).

# 554
Аз поръчах на 17 април до магазин и още чакам. 4ти ден пише, че поръчката ми е изпратена и пътува към магазина.. утре смятам да им звънна по телефона и да питам какво става..
Честно живях в чужбина в последните няколко години и нямам много опит с онлайн магазините тук, но ако ще чакам над седмица, няма и да повторя 😄 мерака ми мина🤦🏻♀
Точно... Моята поръчка е от 16-ти, на 19-ти вече уж пътуваше към мен...

Общи условия

Активация на акаунт