Магазин Sinsay - тема 3

• 51 163
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
При мен пристигнат много бързо. Случвало ми се е и на следващия ден пратката да е при мен.

# 556
Сега звънях, за да питам. Момичето беше много любезно, палец нагоре за нея 🙃
Каза, че дори до магазин, поръчката се изпраща отново със Спиди от склада им в Румъния.
Видя в системата, че би трябвало днес да пристигне в магазина им, та да видим.

# 557
  • Варна
А защо поръчвате до магазин? В магазина го няма това, което го има онлайн ли?

# 558
  • Пловдив
Понеже има отстъпка Wink

# 559
Всъщност на много от нещата, които ги има на сайта пише, че са само онлайн. А и до магазин май винаги е безплатно (дори да се поръча нещо за 2 лева).
И при мен идват бързо. Тази от миналия четвъртък още не е дошла, но това е заради празниците - сигурно до ден-два ще е при мен.

# 560
А защо поръчвате до магазин? В магазина го няма това, което го има онлайн ли?

Да, аз тези неща, които съм ги поръчала, си пише на самите артикули “Само онлайн”.
А и често в сайта има неща, които са намалени, а във физически магазин са на редовна цена.
А и отделно работя до мола и ми е по-лесно да дам доставка до магазин отколото офис на Спиди или домашен адрес.

# 561
Нещата, които поръчах бяха с 30% намаление, а и живея срещу магазина 😄 но ми се изчака чакането, вероятно заради празниците, тъй като румънците също празнуват Великден по същото време.

# 562
И аз имам една поръчка направена на 20 и утре я чакам Wink пак бързо действат ,предвид че са празници Wink иначе,аз си поръчвам до автомат на спиди ,че не знам в кой ден къде ще съм - хоум или офис ...та така ми е супер удобно ...а пък да вися като гламава половин час пред някой офис на спиди,като преди това съм търсила 10 минути къде да спра или пеша да ходя   - нямам нерви хич. Спирам си на безплатен паркинг , работят си 24/7 и когато ми е удобно минавам да си събера доставките ( предишния път 2 от Синсей заедно дойдоха ).

# 563
Сега звънях, за да питам. Момичето беше много любезно, палец нагоре за нея 🙃
Каза, че дори до магазин, поръчката се изпраща отново със Спиди от склада им в Румъния.
Видя в системата, че би трябвало днес да пристигне в магазина им, та да видим.
На кой номер звънна, може ли да ми го дадеш? Благодаря предварително!

# 564
# 565
Скрит текст:
Да ви подшушна че House и Reserved имат БД в момента.

# 566
  • Пловдив
Палтото ми е пратено Simple Smile

# 567
  • София
Здравейте.
Имам въпрос относно връщането.
Как да оформя процедурата, така че да оставя пратката в офис на Спиди, а не да чакам куриер?
Не ми излиза такава опция в стъпките изобщо.

# 568
Ако пише "Изпратена", значи до 3 дни е при теб.

Здравейте.
Как да оформя процедурата, така че да оставя пратката в офис на Спиди, а не да чакам куриер?

Пускаш в Спиди до адреса в Русе, заявяваш куриер с по-късна дата на сайта им, за да ти имат веднага банковата сметка и като ти звънне куриера за взимане, казваш, че вече си ги пуснала от офис. Готово.

# 569
  • София
Ако пише "Изпратена", значи до 3 дни е при теб.

Здравейте.

Пускаш в Спиди до адреса в Русе, заявяваш куриер с по-късна дата на сайта им, за да ти имат веднага банковата сметка и като ти звънне куриера за взимане, казваш, че вече си ги пуснала от офис. Готово.
Разбрах, благодаря много!
А без телефон на получател става ли в Спиди?

Общи условия

Активация на акаунт