Магазин Sinsay - тема 3

• 51 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Вчера ми дойде поръчката:

Куфарът е много як, направо, ако имаше по-голям и за мен щях да се взема. Момичешките бодита и гащеризончета са за подарък и не съм ги отваряла.

Песпатрулските неща също се одобриха. 😃

# 436
  • София
Някой връщал ли е бански? Дали го смятат за бельо?

# 437
https://www.sinsay.com/bg/bg/6559j-99x/kurtka-k-si
Някой ако има от тези якета s размер може ли да ми мери ширината под мишниците или да споделите размерите отговарят ли си.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 22:28 от Senkas

# 438
  • Пловдив
Мъжките елеци дали си отговарят или и те са умалени?

# 439
Според мен си малко умалени, но си отговарят на написаните мерки /размери в сайта - вчера ходих да меря един мъжки елек за мен , че дамските бяха свършили и както подозирах С ми беше добре в гръдната, но наистина, както е написано в таблицата с размери,  са по-дълги и тесни в ханша и там ми опъваше( Мъжки имаше бая цветове и размери , както елеци, такаи и якета , с -20% отстъпка са в The Mall ).  Мерих и кафяво късо шушляково яке със златните ципове - побрах се в М , но едвам , едвам - т.е. от Синсей съм си твърдо Л(40) размер , освен на моделите , които са обозначени Oversize ( там си взимам М ).
Иначе успях да пусна и аз една поръчка с елек и 2 якета ( за мен и за малката ) и снощи видях, че дълго чаканите бански и джапанки с еднорог в лилаво са ги пуснали ..та днес опуках още 100лв Sad Sad Sad ама то защото си харесах една  рокля( малко скъпа 35лв, но ако не е ок , ще я връщам)  и едни балеринки ...и малко като в Джъмбо ( всичко по 4-5-7-10 лв и накрая ти се реве Simple Smile).

# 440
Чаршафите с ластик стават ли, че поръчах от днешната промоция два броя? Ластика да държи плътно и да е стегнат ме вълнува.

# 441
  • Пловдив
Уф..аз пък се чудя за елек дали ХЛ или ХХЛ? За зет ми се чудя, мислех първия, ама с тия умаления...

# 442
Чаршафите с ластик стават ли, че поръчах от днешната промоция два броя? Ластика да държи плътно и да е стегнат ме вълнува.
Взех този за матрак с дебелина 21-22см - не става. За по-тънък предполагам ще е добре.

# 443
https://www.sinsay.com/bg/bg/6108j-99j/spodnie-k-si

Тези дънки дали си отговарят на размера или са умалени?

# 444
  • София
Аз да питам за тези лоуфъри. Все ги гледам и се чудя - дали са мекички? Да не са някакви съвсем твъдици?

https://www.sinsay.com/bg/bg/3680k-99x/pantofle-k-si?algolia_que … a42711808a2e0e1c6

Не ми се занимава с връщане, че и сигурно тежат.

# 445
  • Пеликания
Долче пак има безплатна доставка Grinning

# 446
Някой връщал ли е бански? Дали го смятат за бельо?

Оле, не ми казвайте, че бельо не може да се връща! Cold Sweat Поръчах едни сутиени с голяма чуденка с тия техни 70+ размери. И ако не ми станат...?

А, има ли някой на когото да не са му върнали парите?? Вече над месец чакам една сума... Unamused
Имам поръчка от понеделник,нормално ли е трети ден да стои в процес на изчакване?
Това ми е трета поръчка ,при първите две не е имало такова нещо.
С това -30% сезон и -30% четвъртък промо, е нормално да не смогват да обработват поръчките.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:12 от amy_nka

# 447
  • Сливен
Мерси,утре ще е при мен.

# 448
Долче пак има безплатна доставка Grinning
Много благодаря, че ми каза! 🤗 След малко ще се възползвам. 🤩

# 449
Момичета, поръчвали ли сте маратонки сайта?
Отговарят ли си размерите и качеството спрямо цената ок ли е? 😊

Общи условия

Активация на акаунт