Магазин Sinsay - тема 3

• 51 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Сега виждам намаление на суичъри, ама всичко разграбено...

# 511
Здравейте,от дамските спортни долнища как да се ориентирам кое е с вата и кое не?

Май вече всичко се води пролетно и е без вата. Поне тези които поръчах последно са тънки и суитчъри и долнища.

Сега виждам намаление на суичъри, ама всичко разграбено...

Те да ви кажа са и доста тънки, особено аз взех и бял - прозира.

# 512
pauliM интересува ме блузата на точки и дантелената рокля , как са ?
Ако питаш за розовата блузка - на панделки е и e хубаво трикото- стегнато, не се раздърпа през сушилнята , но се сви един номер надолу :
https://www.sinsay.com/bg/bg/8669e-30x/koszulka-dz-si
За роклята- след сушилнята и излезнаха малко от ластичетата на дантелата около яката( ще ги зачистя )  , но аз си рискувах да я пусна на сушилнята. Изцяло е изкуствена(  дори долното /подплатата) , което не е много ок, но съм я взела да си врътне гъзинката по някой повод и за целта е ок. Иначе дантелата е мека и приятна на допир ( не е груба и драскаща ) и тя се сви малко , според мен Simple Smile

За суитчерите , имаме ето тези :
https://www.sinsay.com/bg/bg/8139e-09m/bluza-dz-si - хубав, стегнат , леко ватиран
https://www.sinsay.com/bg/bg/3622j-03x/bluza-dz-si леко лигава материя , тънък , без вата
https://www.sinsay.com/bg/bg/3620j-45x/bluza-dz-si леко лигава материя , тънък , без вата
https://www.sinsay.com/bg/bg/8724c-30x/bluza-dz-si леко ватиран, стават малко на топчета

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 11:08 от paulieM

# 513
Ех, какви бонбонени цветове и сладурски щампи...От година-две вкъщи тече голям хейт към иначе любимите на дъщеря ми едно време еднорози и сладурски щампи...А също и към поли и рокли...😁 На 10 г е, от около година рязко смени предпочитанията за дрехи...
Утре ще си взема поръчката и ще дам отзиви.🙂

# 514
Момичета,колко често пускат безплатна доставка?

# 515
Май през 1-2 седмици като че ли, но и седи по доста време според мен. Може и да бъркам.

# 516
Уф, аз днес пак опуках 50 лв - 3 суитчера за малката кифла ,която за радост още не е навлезнала в тази възраст с претенциите и носи всичко , дори и на батко си неща износва  без да се противи ( но поне за разлика от племенницата , не иска да се облича само с  момчешки дрехи Wink ). Брат и също се уреди с един пуловер и един суитчер .. какво да му се чудя,като най-скъпото нещо е 12:90 Wink Wink

# 517
Докато има безплатна доставка в Синсей, ще си пазарувам. Стане ли доставката над 10 лв до адрес - край. Гледам Еконт вдигнали тарифата на 12 лв за 3 килограмов колет... Безумие ще стане да се пазарува от някои сайтове, ако няма безплатна доставка.

# 518
  • софия
Разочарована съм от свещите. Нито мирис, нито горят равномерно. За разлика от тези на Пепко. Единственото хубаво са чашките им, но съм се заринала в чашки от свещи.
Доволна съм от различните дървени подноси, които отдавна гледах и накрая поръчах за вилата.

# 519
Аз днес си поръчах дървени подложки за чаши и за маса. Имам от плат, както и пластмасови, не съм сигурна какво да очаквам (фазер??). И златни рамки, колкото да хване безплатна доставка. Иначе не видях много интересни неща в тазседмичната промоция.

# 520
Така...Пристигнаха ми тези неща:

Долнищата XS стоят много добре на малката (10 г, талия около 60 см)- тя си пада по широки долнища, много е щастлива. В талията са точно, като имат възможност за още разтягане без да я притесняват...Висока е около 150 см, крачолите са и' по-дълги, но аз така исках. На ластик са отдолу и изобщо не стои зле. Сивият суитшърт също стои чудно според оувърсайз модата. 😄 Материята изглежда все едно още отсега има нещо като топчета, но за тези пари е ок, колкото изкара. Пижамата 140 см (исках по-голяма, но нямаше) все пак ще и' стане, тя е с тясно дупе. Черната рошава блуза излезе с код 4,55 лв, много е хубава. Мекичка, много разтеглива. Имам подобна и аз (от Лидъл обаче). Тениската е ок за парите си, даже доста добре. Моите долнища са ок, исках ги широкички и са такива. 🙂 Четката за лице много ми допада засега. Още не съм видяла как се зарежда. Връзката за ключове е супер- по-хубава е даже на живо. Приборите за паста и щипките също са много хубави, но не съм ги огледала още за дефекти...Гел базите не съм отваряла, но предполагам, че ще са ок. Тампоните за грим...не съм разопаковала все още...🤔

# 521
Цитат на: dolce miele link=topic=1412545.msg44656342
Долнищата XS стоят много добре на малката (10 г, талия около 60 см)- тя си пада по широки долнища, много е щастлива.
[/quote
Долнищата не са ватирани,нали?
Може ли размерите на сивия суичър-158 ?

# 522
  • Сливен
Аз ще чакам отзиви за четката и приборите

# 523
Много съм доволна от Синсей.
Поръчах дрешки за детенцето на една братовчедка, платих онлайн, ползвах 30% отстъпка, имам безплатна доставка, ще доставят директно с куриер до селото, където живее братовчедката.
Хем цените са им добри, хем така ми е супер удобно да правя подаръци.

# 524
По-късно ще измеря сивия суитшърт /малката е с него и не иска да го сваля😁/.
От четката за лице съм с много добри впечатления. 😍 Аз имам други 2 подобни, обаче от Лидъл, т.е. фен съм на такива четки. 😃 Тази от Синсей обаче се оказа по-специална- има и heating mode. 😅 Затопля се сребристата част отдолу до 48 градуса (според листовката). Наистина се затопля. 😁 Отзад е с вълнички за масаж, отпред с власинки/бутончета. Надявам се с времето да не се прокъса силиконът на мястото, където се зарежда...Удобна е за използване, да се държи в ръката също. Не пише нищо за водоустойчивост, но би трябвало да е водоустойчива, защото не пише и кое да не и' се мокри...🤔 Единственото, което не ми хареса, беше супер мини упътването! Буквите са толкова микроскопични, че една част трябваше да снимам с телефона, за да мога да разчитам! А имам добро зрение по принцип. 🙂

П.С. Упътването е написано малко на "китайски" английски, има някои грешки, но се схваща идеята. 🙂

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:02 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт