Магазин Sinsay - тема 3

• 51 213
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
След като миналата седмица бяха изграбени розовите сака от хубавата ластична материя, тази седмица следях внимателно за тях. Пуснаха в зелено и хоп в кошницата! Smile

Ми, да ви кажа размер С и размер М поръчах, след като Л се оказа огромно. Два часа се чудих с кой от двата размера да си остана. С стоеше вталенко и ръкавите бяха точни, а М по-свободно в гърдите, но пък подчертаваше по-добре раменете. Та, гледах и снимката на модела как ѝ стои и накрая реших, че оставам с М.
Т.е., ако някой реши да си купи това сако за размер М препоръчвам размер С, а ако искате по-вталено, да подчертава бюста (материята го позволява) - ХС. На снимката моделът носи ХХС или ХС.
Цвета... Ами, не е лимонено зелено, както си мислех, и го виждах на снимката, ами светло-зелено, бонбонесто. Комбинирах сакото със синия официален панталон, от същата разтегателна материя. И един розов взех, защото чаках да пуснат розовите сака и днес са ги пуснали вече във всички размери. Панталонът е хубава  бизнес кройка. Аз имам още коремче и по принцип избягвам такъв модел панталони, но понеже е ластична материя, стои изненадващо добре и е удобен.

Синята ризка с верижката... Hands Minus1 Криви рамене, от там и яката кривееше и буфан ръкавите не стоят добре. Иначе прозира доста по-малко от колкото очаквах.

П.п.: Мислех да комбинирам розовото сако с тази поличка, но поличката ме изненада. Оказа се отвътре панталон! Smile Въобще не можах да я облека (бях поръчала Л и ХЛ). Размер ХЛ е като С. Frowning1

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 20:05 от amy_nka

# 526
Еее, мислех да я взема тази риза - харесвам цвета и ръкавите. Но се дразня от криви шевове.

# 527
Ами, може пък моята бройка да се е паднала такава. Аз я връщам. То не е криви шевове, ами несиметрични рамене. А и дължината на ръкавите е странна. Не стига до китките.

# 528
Може ли снимка на сакото? Доста му се чудя..

# 529
Ще ти го снимам утре на дневна светлина.

# 530
  • Пловдив
Анулираха ми поръчката с 2 суичъра...а де?

# 531
Долнищата не са ватирани,нали?
Може ли размерите на сивия суичър-158 ?

Долнищата не са ватирани.
Размерите на сивия суитшърт:
Талия (с ластик е)- 38 см, от средната част на рамото (частта между рамо и врат) надолу- 46 см, ширина под мишниците- 56 см, ръкав от вътрешната страна- 47 см. Също не е ватиран. Това са размери преди прането. 🙂
Щипките със силикон- одобрявам. Приборът за спагети със силикон- малко по-къса е дръжката му, сравнена с подобни прибори, които имам от Пепко и Лидъл. Но не го намирам за минус. Дървената част на дръжката е лъскава, няма пуснато или грапаво. По соликоновата част има малко ръбчета за дооформяне, но нищо особено (просто аз не обичам да има такива и заглаждам с...инструмент за кожички😆).

# 532
Здравейте, вчера дойде и моята пратка с детски дрешки. Поръчах няколко долнища за момче, но нещо не му стоят добре и ще ги връщам. Искам да ви попитам след като попълня формата за връщане в сайта мога ли да занеса пратката в офис на Спиди или трябва да чакам задължително куриер на адрес, или как процедирате вие?

# 533
  • Стара Загора
Аз съм връщала няколко пъти, нося пратката в Спиди.

# 534
  • Пловдив
Някой с отзив за това палто? Как е като размер? https://www.sinsay.com/bg/bg/6574j-05x/plaszcz-k-si

# 535
Палтото е 6.00. Hands Plus1 Кройка, изработка - перфект. Размерите отговарят. Не са уголемени. Аз нося Л на ризи и Л ми е точно. Ако искаш да ти подчертава фигурата, взимаш един размер по-малко.

Сакото е такова зелено:

Материя 95% полиестер, 5% еластан, пране на 30град.:

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 12:25 от amy_nka

# 536
  • Пловдив
Палтото май не е много вталено, нали?
Ако го намалят да свиркате Simple Smile

# 537
Мистик, с код с 30% намаление е...Или ти го искаш още по-намалено? 🙂

# 538
  • Пловдив
Мистик, с код с 30% намаление е...Или ти го искаш още по-намалено? 🙂
без очила съм... Simple Smile
Ама Л р-р в свършил...м тъй става кат съм блейка.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 19:38 от mystic woman

# 539
На мен свирнете, ако има пак безплатна доставка за всички поръчки...😃 Че забравих да поръчам някои неща за , а ми се иска да се поглезя. 😊

Общи условия

Активация на акаунт