излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 820
  • 528
  •   1
Отговори
# 240
Аз все още не съм схванала защо мъжете държат да си останат поне привидно с някоя жена, която реално вече не обичат. Но се случва. Нямам обяснение. Искат да са си ергени, ама и жената да не изпуснат...е как да стане?
Обсъждали сме го.
Заради удобството и защото няма към момента друга на хоризонта.

# 241
И когато има друга, пак не щат развод най-често. Мистерия човешка Simple Smile

# 242
И когато има друга, пак не щат развод най-често. Мистерия човешка Simple Smile

Или знаят, че с любовницата няма бъдеще и би му била много бързо шута.

# 243
Една от причините е и че не искат да се занимават със сблъсъци с родители и други близки роднини. В такива ситуации, въпреки че майка му и баща му вероятно ще застанат на негова страна, в повечето случаи няма да му се размине конското - не си разваляй семейството, мисли за децата си и т.н. После ще искат да се запознаят с новата. А на него просто му се живее като тийн, без тези подробности.

# 244
Ако не си обвързан/а. А ако си?
И да си обвързан и да не си, моят съвет е да не се стискаш. С тая разлика, ако си обвързан да си дашен само към партньора. Секса не е разменна монета и би трябвало да е удоволствие за двамата, а не жената да "пуска" на мъжа. 😃

# 245
Какво лошо има да си дашна? За къде да се стискаш и защо да не се забавляваш, ако не си обвързана? Това не мога да разбера защо се счита за някакъв порок. А ако жената го иска също колкото мъжа или няма такава възможност. Секса трябва да е разменна монета и да се прави с чаршаф с дупка, за да има възможно най-малко допир. 😃
.    Защото човек има морал и ценности, а не е животно. Да се ч.каш като замаяна с различни.... чакай да си намериш мъж, който иска семейство от теб, а са те минали половината град. Много е отблъскващо. За мъжа е същата работа не са една и две темите за мъже женкари. На подобни хора не може да се има доверие в дългосрочен план. Иначе нищо не пречи да го правиш, но не очаквай да те вземе някой на сериозно.       п. с дори животните правят секс само като се размножават.

# 246
Джейн, тука не говорим за секс Simple Smile

Делфините не правят секс само за размножаване. Викам сектантите да си стоите по сектите и да слушате проповеди.

# 247
Джейн, тука не говорим за секс Simple Smile

Делфините не правят секс само за размножаване. Викам сектантите да си стоите по сектите и да слушате проповеди.
.      Вече да правиш секс само във връзка сектанско ли е.....жалко,че всичко стана консумация включително любовта.

# 248
п. с дори животните правят секс само като се размножават.
Чудесно!
После що иска да ходи с колежката на почивка. Що ли?
.     Е аз какво казах по горе?На подобни типажи не може да се има доверие все тая дали са мъже или жени.

# 249
  • София
Ако практикувате секса само като се размножавате и най-верния ще поддаде

# 250
.   Казах за секс във връзка само.Честотата зависи от хората.Някой всеки ден,други им стига 1 път в седмицата.Коментара ми беше за безразборните сексуални контакти и до какво водят.Човек свикнал на това и във връзка рано или късно ще повтори....

# 251
  • Пловдив
.   Казах за секс във връзка само.Честотата зависи от хората.Някой всеки ден,други им стига 1 път в седмицата.Коментара ми беше за безразборните сексуални контакти и до какво водят.Човек свикнал на това и във връзка рано или късно ще повтори....
Ще ти се на теб да водят. Може да си минала не през един град, ами през три, и пак да те искат мъжете за връзка. Виждала съм го и няма да спра да го виждам.

# 252
marons,
Знаеш ли как се наричат жените, които обичат мъжете и кекса ?
Щастливите жени.
Другите са истеричните комплексарки, от които всеки мъж бяга.

# 253
Но защо чак да рекламираме кекса с много мъже като панацея и път към вечно щастие Simple Smile На мен например никога не ми се е искало да "навъртя бройки". Просто не всеки го влече.

# 254
Казвам само, че няма нищо срамно в кекса.

Общи условия

Активация на акаунт