излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 743
  • 528
  •   1
Отговори
# 525
За условията съм съгласна, но тогава просто ще е сигнал, че отношенията ми с този човек имат проблем и ще се опитам да видя този проблем решим ли е или ще си поемаме по пътя. Но това не знам как доказва полигамията.

# 526
  • София
Скрит текст:
Дали съм моногамна? Сигурно не. Има тръпка в повече от един мъж. Но мога и без това. Предпочитам да си пазя връзката, предпочитам да не наранявам човека до мен. А когато имам чувства, не е никак трудно. Просто не ми е нужно. Като някаква глезотийка, която може и да ме зарадва, ама липсата й хич няма да ми прецака щастието.

Иначе "изкушения" не ми липсват. И то от хубави мъже. Ама не ме изкушават наистина. Не могат да конкурират това вкъщи и не бих го заменила, нито рискувала, заради евтина тръпка, която нищо друго не може да ми предложи.

Така че, да, хората не са моногамни. Но могат да се контролират. Ако искат. А ако наистина обичат, не е и трудно. Но някои обичат повече другото.
Как от това, че ти не си моногамна, правиш извод за всички хора?
Няма да споря дали е вярно или не, просто ми е интересно, защото по други теми ми е хресвало как разсъждаваш и съм натискала бутона Полезно под твои мнения.

Не само по себе си съдя, а по наблюденията ми върху много хора. Не смятам, че човешката природа е моногамна, но разбира се има множество неща, които предразполагат дадени хора, и дадени двойки, към моногамия. Дали ще са чувства, дали възпитание, дали култура, дали осмисляне на ползите от моногамията... Както и има много събития, които могат да отключат желанието за полигамност у един човек. Въпрос на избор кое човек ще предпочете, но за мен "настройката по подразбиране" на човешкия вид не е моногамията.

Иначе няма как двама човека винаги да са на едно и също мнение, дори често да си съвпадат като мислене Wink

# 527
  • София
Аааа, това е много интересно. Да идат на почивки - без половинките си, викаш.

Сантасе ли смятате, че ще играят или ще разучават възможностите за допълнително газоснабдяване на републиката? И вие с тоя сте сключили брак? И колко време така? Нещо деца?

# 528
Авторката откри отговорите, които търси, а темата зави в друга посока.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт