излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 746
  • 528
  •   1
Отговори
# 510
Ако мен питаш, не е егоистично, защото така сме се разбрали. Не се лъжем. Каквото и дае, и най-ужасното, да си го казваме открито,.после да го изговорим и да вземем решение пак честно и открито. За мен няма по-голямо предателство от лъжата. Искам да знам, и после ще го мислим, ама да знам цялата картинка. Радвам се, че и той е на същото мнение. За другите, както ви е удобно си действайте.

# 511
Няма никакво значение дали го е направил с или без любов. След като се е стигнало до там, значи при нас нещата за мен са приключили.

Пак да питам - какво е направил?
Легнал ли е с жената, виртуален секс ли е било или са си разменяли пикантни шегички, довели до това тя да реши да се покаже колко е запазена още?
Може и той да е бил изненадан от жеста.
За да има човек на по-възрастни години, трябва или да е поработил на по-млади, или да е получил нещо от някого (родители или друг), или да е спечелил от лотарията.
Друг вариант? Thinking
Рентиер
А имотът, от който идва рентата, е дошъл по един от трите начина, които изброих.
Имотът може да са имотите и да са придобити купувайки ги за да спреш да ходиш на работа.Инвестиция тоест.
Оспамихме темата. За да се направи инвестиция, пак парите за нея са дошли по някой от споменатите от мен начини.
Е, да - има и четвърти начин, за който сега се сетих. Sunglasses Да кажем кражба или подобни.

# 512
  • Great Britain
Няма никакво значение дали го е направил с или без любов. След като се е стигнало до там, значи при нас нещата за мен са приключили.

Пак да питам - какво е направил?
Легнал ли е с жената, виртуален секс ли е било или са си разменяли пикантни шегички, довели до това тя да реши да се покаже колко е запазена още?
Може и той да е бил изненадан от жеста.
За да има човек на по-възрастни години, трябва или да е поработил на по-млади, или да е получил нещо от някого (родители или друг), или да е спечелил от лотарията.
Друг вариант? Thinking
Рентиер
А имотът, от който идва рентата, е дошъл по един от трите начина, които изброих.
Имотът може да са имотите и да са придобити купувайки ги за да спреш да ходиш на работа.Инвестиция тоест.
Оспамихме темата. За да се направи инвестиция, пак парите за нея са дошли по някой от споменатите от мен начини.
Е, да - има и четвърти начин, за който сега се сетих. Sunglasses Да кажем кражба или подобни.
Писах,не четеш ли придобит с лични средства.

# 513
Ако мен питаш, не е егоистично, защото така сме се разбрали. Не се лъжем. Каквото и дае, и най-ужасното, да си го казваме открито,.после да го изговорим и да вземем решение пак честно и открито. За мен няма по-голямо предателство от лъжата. Искам да знам, и после ще го мислим, ама да знам цялата картинка. Радвам се, че и той е на същото мнение. За другите, както ви е удобно си действайте.
Ако ми изневерява, аз не искам да знам. Искам да бъда излъгана. Искам да ми каже, че не е вярно и, че не я познава. Така ще ми бъде по-лесно да го преживея.
Ако признае, няма да мога да го преглътна лесно, ще съм гневна и всичко ще се скапе.

# 514
Личните средства са придобити по някой различен начин от това да работиш за тях или да ги получиш от друг човек (по наследство, дарение или подобни)? За да имаш в някакъв момент капитал, който да инвестираш, трябва да е дошъл от някъде.

# 515
  • Great Britain
Личните средства са придобити по някой различен начин от това да работиш за тях или да ги получиш от друг човек (по наследство, дарение или подобни)? За да имаш в някакъв момент капитал, който да инвестираш, трябва да е дошъл от някъде.
Защо взе това решение?Могат да бъдат придобити от работа инвестираш ставаш Рентиер и спираш да работиш.

# 516
Именно, това казвам. Първият ми пост по темата беше, че докато си млад обикновено се налага да поработиш малко, за да имаш пари после (та евентуално да спреш да работиш). Не казваме различни неща.

# 517
Много съм скептична към двойки, които демонстрират семейно щастие и безгранична вярност. Много често жената хабер си няма, ама иначе ще му стегне багажа. Просто в човешката природа не е да си моногамен. Ама всеки има право да си живее със заблудите си.
Аз съм моногамна, ама много моногамна. Не съм изневерявала никога, нещо повече, не ми се е искало да изневеря. Не знам дали ми е от природата или от възпитанието.
Познавам и мъже, които не искат да правят секс  с колкото се може повече жени и като са във връзка не изневеряват. И при тях не знам дали е от природата или от възпитанието.
Хората са твърде различни, за да се правят подобни обобщения
А и жената винаги знае или подозира, просто се преструва или самозалъгва, че си няма хабер.
Така че, да, надушвала съм желание за изневяра, надушвала съм и женен, който ми обясняваше как работи в чужбина, ако ММ тръгне да ме лъже и него ще надуша, но не е такъв човек.
Затова хората трябва да се събират, ако са с еднакво мислене. А не единият с морал на разгонен котарак, а другият да седи и да се успокоява, че за два часа не може да се изневери и колко време отнема секс с кафе и разговор и просто секс, защото всички изневерявали, но ако няма разговор не е изневяра. Не вярвам, че противоположностите се привличат и обичат. Wink

# 518
  • София
Дали съм моногамна? Сигурно не. Има тръпка в повече от един мъж. Но мога и без това. Предпочитам да си пазя връзката, предпочитам да не наранявам човека до мен. А когато имам чувства, не е никак трудно. Просто не ми е нужно. Като някаква глезотийка, която може и да ме зарадва, ама липсата й хич няма да ми прецака щастието.

Иначе "изкушения" не ми липсват. И то от хубави мъже. Ама не ме изкушават наистина. Не могат да конкурират това вкъщи и не бих го заменила, нито рискувала, заради евтина тръпка, която нищо друго не може да ми предложи.

Така че, да, хората не са моногамни. Но могат да се контролират. Ако искат. А ако наистина обичат, не е и трудно. Но някои обичат повече другото.

# 519
Дали съм моногамна? Сигурно не. Има тръпка в повече от един мъж. Но мога и без това. Предпочитам да си пазя връзката, предпочитам да не наранявам човека до мен. А когато имам чувства, не е никак трудно. Просто не ми е нужно. Като някаква глезотийка, която може и да ме зарадва, ама липсата й хич няма да ми прецака щастието.

Иначе "изкушения" не ми липсват. И то от хубави мъже. Ама не ме изкушават наистина. Не могат да конкурират това вкъщи и не бих го заменила, нито рискувала, заради евтина тръпка, която нищо друго не може да ми предложи.

Така че, да, хората не са моногамни. Но могат да се контролират. Ако искат. А ако наистина обичат, не е и трудно. Но някои обичат повече другото.
Все едно мои мисли чувам.   Благодаря:)

# 520

Как от това, че ти не си моногамна, правиш извод за всички хора?
Няма да споря дали е вярно или не, просто ми е интересно, защото по други теми ми е хресвало как разсъждаваш и съм натискала бутона Полезно под твои мнения.

# 521
Аз за себе си мога смело да кажа, че съм моногамна. Когато съм във връзка, останалите мъже престават да съществуват за мен, нито ме интересуват, нито се заглеждам, нито тайничко въздишам по тях. Те са просто хора. Може да са ми симпатични, да си общувам, да ги харесвам като хора, но не виждам в тях мъже, към които мога да изпитам влечение. И това е проверено с десетилетия. Така че да, нека да не обобщаваме наедро. Grinning

# 522
Аз съм по-скоро съгласна с Лъвица.
Че по природа вероятно не сме, но тези от нас, които са по-разумни, не позволяват да се случи полигамията. И все пак, при наличие на подходящ "дразнител" и условия, дори и човек, твърдо убеден в моногамията си, би могъл да поддаде.

# 523
За да има подходящ дразнител, значи е бил даден шанс да му се освободи място. Т.е. нещо в настоящите отношения липсва, и не се е обърнало внимание прекалено дълго време.

# 524
Да, затова добавих и "условия".

Общи условия

Активация на акаунт