излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 831
  • 528
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал
Не е до морал.
Искаш да си нещо, което не си. Това, че живеете заедно нищо не означава. Казва му се тестдраив. Колкото и гадно да звучи. А ти се изживяваш като съпруга. Защо? Кое в отношението му те оставя с впечатлението, че си нещо такова?
Тежало ти, че иска да излиза? Понеже ти си му много интересна и ще предпочете да гледа сериали пред телевизора с теб? За бога, това е мъж на 30 години.
Не му харесваше компанията, защото си решила, че хора, които се познават от толкова години са длъжни да отговарят на твоите представи за морал? Че от къде накъде. За тях днес си ти, вчера е била друга, утре?
Не че ти има нещо на теб, просто не си за този мъж, не си за неговата компания.
Ти си жена за мъж домошар, който го интересува какво има наготвено, да има дете и да е като хората, да се събирате по приятелски със също толкова интересни хора като вас.
Просто няма какво да се ожалваш, а се вземи у ръце и намери такъв. Не са малко.
Добре, а той като я няма за "съпруга", защо стои още в жилището й? Да си хваща парцалите и да си живее ергенски начин на живот. 🙄
Той проблем с начина им на живот няма.

# 226
Аз все още не съм схванала защо мъжете държат да си останат поне привидно с някоя жена, която реално вече не обичат. Но се случва. Нямам обяснение. Искат да са си ергени, ама и жената да не изпуснат...е как да стане?

# 227
Аз виждам нещата така - мъжът ти и въпросната колежка са имали предистория преди да срещне теб . Тогава колежката или е била обвързана , или не е искала да има връзка с него , просто ѝ е било приятно да получава вниманието му . Идва моментът обаче , в който той започва връзка с теб и въпросната , притеснявайки се , че ще остане без нужното внимание , започва да се овърта около него . До тук добре , тя е свободна жена , предполагам , може да сваля когото пожелае . Обвързаният е той , той трябва да постави границата , той трябва да се заяви като семеен човек , а вместо това флиртува с нея пред теб !!! В темата получи страшно много добри съвети , обмисли добре ситуацията . Според мен не става въпрос за просто колегиални отношения , изводите си ги правя от разказаното от теб и на база житейския ми опит . Смятам че не сте един за друг . Огледай се Simple Smile

# 228
  • Варна
Приятел е излизал с мен, докато е бил във връзка.
Бяхме обща компания 8г. преди това, а новото му гадже  се запозна с него посредством мен и мой приятел (нейн познат) като организирахме общо събиране.
Ревнуваше от мен и даже ме беше накарала да излезем заедно, за да й обясни как той е нейн. Обясни х й, че ако го исках, нямаше да чакам 8г.

В крайна сметка, момичето скъса с него и се хвана с друг негов приятел....

# 229
Абе, все още ни пералнята успях да науча да простира, ни сушилнята да сгъва дрехи. За моженето, може.

Колко нищожни са простирането и сгъването ще разбереш като поживееш без пералня. Това ти го пиша като отгледала 2 деца на пелени и без да ползвам сушилня.

Между мъж и пералня избирам пералнята без да се замисля 🌞.
Това много ми хареса "избирам пералнята"  хахахахаха, да ти кажа сигурно и аз нея бих избрала HugSweat Smile

# 230
О, че кой си представя изобщо живот без пералня Joy

# 231
А, ако мъжът се яви със зестра пералня? Това ли е идеалният вариант?

# 232
Мъж ако прочете тия хитове... Simple Smile

# 233
Моят баш така се появи преди 20 год. - със зестра пералня, телевизор, прахосмукачка и компютър с принтер.
Не че аз си нямах, ама ми стана едно такова ... мило...

# 234
Аз виждам нещата така - мъжът ти и въпросната колежка са имали предистория преди да срещне теб . Тогава колежката или е била обвързана , или не е искала да има връзка с него , просто ѝ е било приятно да получава вниманието му . Идва моментът обаче , в който той започва връзка с теб и въпросната , притеснявайки се , че ще остане без нужното внимание , започва да се овърта около него .

А има и друга трактовка. Мъжете много обичат да се възползват от дашните жени, но не обичат да се обвързват с тях.
За обвързване избират скромни моми, желателно с немного атрактивна външност, които да им раждат и възпитават децата, да им чистят и готвят, а за секс... Ще си потърсят и намерят нещо навън.
Особено когато „нещото“ вече го имат, а им липсва залюханото друго, което ще ражда, отглежда, възпитава деца, ще готви, чисти и чака благоверния да благоволи да се прибере вкъщи.

# 235
В такъв случай би трябвало хубавите атрактивни момичета да остават сами, но аз не съм забелязала подобна тенденция.

# 236
  • Paris, France

Не, естествено, защото перални всички си имаме. Де ще я дяна неговата?

В такъв случай би трябвало хубавите атрактивни момичета да остават сами, но аз не съм забелязала подобна тенденция.

Жените си знаем популярността и цената отрано. Хубавите момичета няма да идат да седят, перейки и гледайки деца, с мъж, който им забранява да излизат, а си шушука на ушенцето с колежка. Ако на мене мъж ми забрани да си излизам без него, направо ще скъсам с него и без да е поискал да излиза сам.

# 237
Не гледаш "Ергенът" явно, там са 22 примера 😁

# 238
Какво лошо има да си дашна? За къде да се стискаш и защо да не се забавляваш, ако не си обвързана? Това не мога да разбера защо се счита за някакъв порок. А ако жената го иска също колкото мъжа или няма такава възможност. Секса трябва да е разменна монета и да се прави с чаршаф с дупка, за да има възможно най-малко допир. 😃

# 239
Ако не си обвързан/а. А ако си?

Общи условия

Активация на акаунт