излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 837
  • 528
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Авторке иди на почивка за седмица и му пращай снимки как си прекарваш яко с другия пол (ако ще само за снимките да е). Той ще ти реши набързо проблема, щом ти сама не можеш. Satisfied Някой хора сами си търсите да стоите в драми и да се оплаквате.

# 211
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал
Не е до морал.
Искаш да си нещо, което не си. Това, че живеете заедно нищо не означава. Казва му се тестдраив. Колкото и гадно да звучи. А ти се изживяваш като съпруга. Защо? Кое в отношението му те оставя с впечатлението, че си нещо такова?
Тежало ти, че иска да излиза? Понеже ти си му много интересна и ще предпочете да гледа сериали пред телевизора с теб? За бога, това е мъж на 30 години.
Не му харесваше компанията, защото си решила, че хора, които се познават от толкова години са длъжни да отговарят на твоите представи за морал? Че от къде накъде. За тях днес си ти, вчера е била друга, утре?
Не че ти има нещо на теб, просто не си за този мъж, не си за неговата компания.
Ти си жена за мъж домошар, който го интересува какво има наготвено, да има дете и да е като хората, да се събирате по приятелски със също толкова интересни хора като вас.
Просто няма какво да се ожалваш, а се вземи у ръце и намери такъв. Не са малко.

# 212
Хахах, доста приятели имам, дето ди живеят заедно, че и деца имат. Когато нещата стигнат до живот заедно, остъй ти че не били се подписали. Като живееш с някой, нещата минават отвъд днес си ти, утре друга. Не че не е възможно де, ама поне намерението е заявено и от двамата.
Ще му пера аз гащите и ще готвя, а той ще хойка, щото имал приятелки и колеги, пичове. Да не съм му майка???

# 213
Да де, той ще си вее байрака, ще си набавя емоционални и сексуални стимули другаде..
А при нея ще се прибере, да опне копитата и да се наплюска.
Ако обичаш някого, приобщаваш го към компанията си. Ако има взаимна непоносимост, излизате с нейни приятели и търсите нови , приятелски семейства, симпатични и на двамата..

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 00:07 от Анонимен

# 214
  • Paris, France
Ще му пера аз гащите и ще готвя, а той ще хойка, щото имал приятелки и колеги, пичове. Да не съм му майка???

Не е писала да го пере и да му готви. Може у тях да пере и да готви той 🌞. У нас пере пералнята и така е било навсякъде, където съм живяла.

# 215
Абе, все още ни пералнята успях да науча да простира, ни сушилнята да сгъва дрехи. За моженето, може.

# 216
От пералнята само местя в сушилнята. Дрехите ги сгъват децата. Simple Smile

# 217
  • Great Britain

Не е писала да го пере и да му готви. Може у тях да пере и да готви той 🌞. У нас пере пералнята и така е било навсякъде, където съм живяла.
Пералнята , че пере -пере ,но все пак за да започне да пере трябва да се обслужи.

# 218
Абе, все още ни пералнята успях да науча да простира, ни сушилнята да сгъва дрехи. За моженето, може.

Така де, но на никой мъж не са му окапали ръцете да сложи дрехите в пералнята. Аз само съм установила, че имат понякога нужда от инструкции как определени цветове и материи се перат отделно. Но това би трябвало да е в капацитета на един средно интелигентен човек. За сгъването вече казаха дамите 😄

# 219
  • Най-красивата страна
Да,но той първо трябва да се прибере вкъщи ,че тогава да пусне пералнята....А след нощни забавления човек е изморен и му се спи...

# 220
  • София

Пералнята , че пере -пере ,но все пак за да започне да пере трябва да се обслужи.
Ами да си я обслужва авторката, той мъжа и не видях да я спира или да и пречи.

# 221
  • Морето
Чудя се на акъла на авторката. На тези години отдавна трябваше да е разбрала, че този мъж за семейство не става. Дори след време да си намери майстора хубавеца ще мине време и пак ще тръгне по колежки. А тя иска да го променя. Умряла кауза.
Защо искаш да си го причиниш моме?
Толкова много сигнали крещят да бягаш, а ти се правиш че не ги чуваш.
Много силно препоръчвам да се заемеш да работиш над себе си.
Така ще имаш шансове да срещнеш правилният за теб човек.
А този хубостник която го вземе ще реве във форума.

# 222
  • Paris, France

Колко нищожни са простирането и сгъването ще разбереш като поживееш без пералня. Това ти го пиша като отгледала 2 деца на пелени и без да ползвам сушилня.

Между мъж и пералня избирам пералнята без да се замисля 🌞.

# 223
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал
Не е до морал.
Искаш да си нещо, което не си. Това, че живеете заедно нищо не означава. Казва му се тестдраив. Колкото и гадно да звучи. А ти се изживяваш като съпруга. Защо? Кое в отношението му те оставя с впечатлението, че си нещо такова?
Тежало ти, че иска да излиза? Понеже ти си му много интересна и ще предпочете да гледа сериали пред телевизора с теб? За бога, това е мъж на 30 години.
Не му харесваше компанията, защото си решила, че хора, които се познават от толкова години са длъжни да отговарят на твоите представи за морал? Че от къде накъде. За тях днес си ти, вчера е била друга, утре?
Не че ти има нещо на теб, просто не си за този мъж, не си за неговата компания.
Ти си жена за мъж домошар, който го интересува какво има наготвено, да има дете и да е като хората, да се събирате по приятелски със също толкова интересни хора като вас.
Просто няма какво да се ожалваш, а се вземи у ръце и намери такъв. Не са малко.
Добре, а той като я няма за "съпруга", защо стои още в жилището й? Да си хваща парцалите и да си живее ергенски начин на живот. 🙄

# 224
Не е нужно да е домошар. Имаме приятелски семейства, които обичат нон стоп да са някъде, излизат, пътуват и т.н. Но винаги са си заедно.
Този на авторката просто иска да си живее паралелен живот. Не е като това да иде да изпие бира с приятел понякога.

Общи условия

Активация на акаунт