излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 843
  • 528
  •   1
Отговори
# 105
Добре, де, само аз ли забелязвам повторението как с мъже можело, но с жени не?
Авторке, оправи си манталитета, че този хубостник може да е всякакъв, ама и ти не блестиш.

Щото с мъжете няма изведнъж така истимарската да си легнат (надявам се де, не че е невъзможно), докато всички знаем кво стои зад такива прехласвания и уж чисто приятелски отношения.

# 106
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

# 107
Байо да си оди в жилището на края на града и да е щастлив с колежката и с компаниите. Този човек не е готов за връзка, не и с авторката.

# 108
На 30 доста познати минаха през някакъв стресов период, че времето лети,  изостават с плановете си за семейство и т. н. После докъм 31-2 вече им мина стреса и пак се почувстваха млади.

(Затова се е вкопчила в него предполагам.)

# 109
Ама тя го спира и от смесени компании. Оттук до тоталното ограничение е половин крачка.
Струва ми се, че нещо недоизказано има в историята. Авторката е в идеална възраст, с жилище, предполагаемо работа, а хукнала след някакъв байо, който я разхожда до н майната си и я прави на тъпа маймуна. Ултиматуми му поставя, прави се на даваща свобода. Все едно е последният мъж.

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал

# 110

Не го спирам да пие кафе с приятелка от детството или колежка през почивката, той работи с хора следователно и с мн дами, тежи ми факта че има нужда и желание да излиза вечер с компанията си т. е. и жени без мен, както и да организира почивка с тях, на която аз не съм в списъка. За това направих темата и исках да сверя аз ли съм цербер или морала е изчезнал

Аз не разбрах защо не си част от компанията? Не те ли приемат?

# 111
Лени, дано темата, която пусна ти отвори очите, колкото и да ти е болезнено и гадно..За добро ще е!

# 112
То няма значение какво мислят хората. Ако ти не се чувстваш добре в тези отношения, дори да се намери някой да ти обясни, че е напълно нормално да си ходи по почивки с колежките си, без да те иска и теб там... проблема ти няма да се реши, и няма да станеш щастлива изведнъж.
Щом разговорите не помагат, багажчето и айде.

# 113
Съвсем си си нормална. Ами той докато е на работа, занеси всичките му вещи от твоя дом в неговия. Вземи си твоите. За 1 ден да стане всичко. Смени ключалката на твоето жилище преди да се е прибрал от работа. Ще ти обяснява, ще ти сваля звезди, ще ти обещава света. Запуши си ушите и си ги представи с колежката голи - защото според мен вече са се виждали голи. Нямате брак, деца, общ имот. Приключи́. После се наплачи, говори с приятелка, която не го харесва. И се виж - на 30, сигурно със стегнато тяло и свежо лице. Мъжете като те надушат, че си свободна, ще спят пред вратата ти. Ех, да можех да се върна на 30!

# 114

Аз не разбрах защо не си част от компанията? Не те ли приемат?
Дълга стана темата, не съм част от тази компания понеже негова приятелка го сваля, той не я отблъсна и всички мъже са без жените си в тази компанията, тоест те и колежките излизат и ходят на почивки; единия вече се развежда жена му го хвана в крачка

# 115
Стига драми с този! Да ходи при колежката. Не се занимавай с глупости, че времето тече…Следващия път ще се котираш по-добре.

# 116
Лени, права си.
Когато се загаджихме с моя мъж той имаше едно излизане преди мен в самото начало, когато се видя с приятели, семейно, без мен. На следващото гости в тях вече бяхме заедно. Има приятели, но не компания от този тип, излиза понякога с тях, но когато се виждат вечер обикновено и те и ние сме семейно. Имаме и друг тип приятели с деца, с които се виждаме основно цялото семейство.
Има си излизания и излизания. С колеги и колежки без да си поканена звучи доста зле.

# 117
То няма значение какво мислят хората. Ако ти не се чувстваш добре в тези отношения, дори да се намери някой да ти обясни, че е напълно нормално да си ходи по почивки с колежките си, без да те иска и теб там... проблема ти няма да се реши, и няма да станеш щастлива изведнъж.
Може би това търсех, някои да ми каже, че е нормално, въпреки моите усещания

# 118
  • Далечният изток
Тоест ти си ок с тези отношения?!

# 119
Може би това търсех, някои да ми каже, че е нормално, въпреки моите усещания
Кое е нормално? Не разбрах! Да си палува в компанията, докато ти си вкъщи или?
Ако искаш някой да ти напише, че и нашите мъже така се държат и всичко е цветя и рози в семейството, айде, ще се жертвам.
"Официално'' ти казвам, че нямаш основания за притеснение. Вие сте си заедно и той те обича.

Общи условия

Активация на акаунт