излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 849
  • 528
  •   1
Отговори
# 90
Към либералните и наивниците, които разсъждават, че човек, ако иска да изневери ще го направи и докато ходи да хвърля боклука, искам да кажа, че не познавам нито един такъв мъж. Но за сметка за това, познавам много, които изневеряват на фирмени банкети, събирания УЖ с приятели, дискотеки и т.н. Или покритото мляко котките не го ядат.

Свобода трябва да се дава на партньора да разполага със свободното си време, както прецени. Но ако в свободното си време иска за изневерява, то тогава трябва да му се даде още по-голяма свобода. Т.е направо да му се бие шута!

И банкетите ли да му спрем. Честно казано ако някой почне да ме ограничава, ще му бия шута. Въобще не е нужно да изневерява.

# 91
Няколко пъти се казва, че е недопустимо да се ходи поотделно по почивки. ММ ходи веднъж годишно с 4 свои приятели (мъже) на един негов приятел на вилата за 2-3 дни. Та просто да си свиря часовника, дали е ок? 😃

Според теб, какво правят 4-ма мъже на вила за 3 дни без жените си? Ама честно?
Предполагам пият, ядат, правят походи. Той е запален планинар и обича много да прави походи, както и приятелите му. Аз пък хич не обичам.
В интерес на истината аз не обичам да съм далеч от вкъщи и да спя отделно от него, но не бих си и помисляла да го ограничавам. Всеки си има негови потребности.

# 92
Ама тия там, неговите приятели, направо са построили комунизЪма. Значи имат семейства и деца, жените им гледат вечер децата, докато пичУвИтИ си веят з@дници с колежките, щото било в една компания. Въйййй, теоя явно харесва примера и сенопитва да те подготви за бъдещия ви семеен живот. Мчи, мноу яку, бре.
Мъжът ми не излиза с колежки, аз не излизам с колеги. На работни врчери присъстват колеги, той не желае да идва с мен а и в повечето ситуации не е уместно. Но дори и сред колегите да има мъже, моята компания е женска и не прекарвам време с мъжете-колеги.
Що за разгеаден двор е тая компания? Опичай си акъла овреме, да не ти направи някое дете, че после ще се чудиш отде изгрява слънцето.
Много съм крайна за подобен тип отношения, но човека просто гледа да си постеле добре. Гледай и ти да го направиш, ама не с него.
Оооо, ма то и секс нямало. Че той мача свирен отдавна бил.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:05 от brumm

# 93
По конкретната тема може само още картинка да се нарисува.

# 94
Аз като минала през обгрижването на колежката, която е в командировка  за няколко месеца и никой не познава ще кажа..Женският инстинкт не греши, а да се превръщаш в пъдар е загуба на време и нерви..

# 95
Леле, кога сте навъртели 7 страници?
Исках да питам какво точно значи 'сваляне' в случая, защото сваляне на колега пред жена му не е ок, ама пък жената да се възмущава на служебни събирания звучи леко истерично и поставя под съмнение вижданията ù.

# 96
Няколко пъти се казва, че е недопустимо да се ходи поотделно по почивки. ММ ходи веднъж годишно с 4 свои приятели (мъже) на един негов приятел на вилата за 2-3 дни. Та просто да си свиря часовника, дали е ок? 😃

Според теб, какво правят 4-ма мъже на вила за 3 дни без жените си? Ама честно?

Първо, това не се брои за почивка, а за рехабилитация.
Второ, какво правят. Ами, пият.
Трето, за какво си говорят. Ами зависи на каква възраст са и какво ги свързва.
Ако са приятели от детинство, си спомнят старите години, учители, съученици, детски пакости... После си говорят за коли и жени, може и футбол, ако ги влече.
Ако са колеги, първо оплюват шефовете и колегите, които липсват. После обсъждат колежките. След това си говорят за коли и жени, може и футбол, ако ги влече.

# 97
Не мога да си представя да тръгна с женска компания за някъде за няколко дни. Няма да ми е интересно, няма да ми е комфортно. Хубаво ми е да съм с мъжа ми, ако го няма си седя сама вкъщи и пак ми е добре. Гледам във фейсбук някои мои познати, по женски, ухилени, превъзбудени ..ми не.

# 98
  • София
Отговарям директно на първия пост:

1 - БНД така се задяваше с една мацка пред мен. Пред очите ми се запознаха, пред очите ми я назначи на работа при него, пред очите ми му стана любовница и имаха връзка в продължение на 2 години. Хич да не ти минива с тия. Вие сте семейство - ти и той. Тези номера с колежката всички тук знаем до къде водят и как завършват

2. Вторият ми съпруг не ходи никъде с никакви колежки, на никакви партита с колеги без мен. И не, защото аз така искам, а защото той така иска. За него е важно аз да го придружавам на всички служебни сбирки. И всички негови приятели и колеги са със съпругите си на тези сбирки. Има там едни двама, които идват с любовниците си - никой не гледа с добро око на това.

# 99
Mда, не е номерът да го убедиш, да забраниш и да спечелиш с ултиматум. Номерът е да искате сходни неща. Тогава не е любов тип борбата на прасе с тиква, а истинска любов.

# 100
Добре, де, само аз ли забелязвам повторението как с мъже можело, но с жени не?
Авторке, оправи си манталитета, че този хубостник може да е всякакъв, ама и ти не блестиш.

# 101
Mда, не е номерът да го убедиш, да забраниш и да спечелиш с ултиматум. Номерът е да искате сходни неща. Тогава не е любов тип борбата на прасе с тиква, а истинска любов.
Абсолютно.
Колкото и да се тръшкаш, колкото и да ограничаваш, забраняваш, гледаш подозрително, въпросително... човек, ако реши - да, и докато изхвърля боклука ще намери време и начин.
Единствената гаранция е, ако има любов в отношенията и партньорите просто нямат нужда от подобни неща.

# 102
  • София
Ако иска да се прости с живота си, нека излезе с приятелка!
Искам да внеса обаче уточнение. Мъжът ми няма стари приятелки,  такива, с които е израснал и са приятели от дълги години. Затова отговарям по този начин. Тепърва да ми се сприятелява с жена, че и да излиза с нея - айде бе, аз да не кльопам доматЕтО с колците!

# 103
На базата на цитираното, авторке, ти или си мазохист, или си много глупава. Извинявам се, че го казвам, но нищо от написаното не е нормално и е очеизвадно, че този човек не държи на теб. Не разбирам защо си го причиняваш.

Съгласна съм и с Нарциса, че това което го повтаряш как можело да излиза с мъже приятели, но не с жени също е тъпо. Изневярата е до характер, не до наличието или липсата на женско присъствие покрай него. Токсично поведение е да поставяш такива ограничения. На мен не ми пречи мъжът ми да излиза с приятелки, имам му доверие. Ако не му вярвах, нямаше да сме заедно. Пък и той рядко излиза сам, предпочита да е с мен.

Колежка на мъжа ми да го сваля пред мен на мой празник и той не я отблъсна.[...] Иска да излиза с компанията си ( плюс жени) без мен, беше планувал дори почивка с тях, на която аз не бях канена.  В последвстие призна, че преди е харесвал въпросната колежка, но вече не. [...]
Компанията му е от женени мъже с деца и няколко колежки, докато излизат вечер жените гледат децата, една от въпросните колежки спи с женен от компанията, което още повече ме кара да не ги харесвам. Пита ме как другите жени на приятелите му нямали против барове и почивки...Пред семейството си ме изкара цербер, искащ да го отдели от приятели, а това не е така, приятели мъже е ок. Това развали и отношението ми с тях, дръпнаха се и вече все едно не същесвувам, скоро станах на 30, дори не честитиха
Относно това дали му е Ок ако аз излизам вечер с мъже и ходя на почивка - не, за него не е
Набива ми вина да, бил в клетка като в затвор, в същото време съм на позиция че е Ок да излиза с мъжете. Излиза с номера че няма как да стане. Секса също Куца, последните три месеца 6-7 пъти. Обвинява мен че се държа зле и няма желание заради моето държание- т.е. Нещата с които не съм ок

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 21:09 от Tessaria

# 104
Виждам три варианта във вашия триъгълник:
1. Ти го напускаш. Той се събира с колежката.
2. Стягаш му юздите. Той се разбунтува, къса с теб и отива при колежката.
3. Правиш се, че не забелязваш. Той си тъче на два стана. Тук има два подварианта - 1. Тя го отсвирва по някое време и той се връща при теб ни лук ял, ни лук мирисал, 2. Той избира окончателно нея.

Поведението му показва, че ако има шанс да бъде с нея, ти ще си аут. И да го ограничаваш, и да правиш проблеми и да стягаш юзди - краят няма да е различен.

В прогнозата изключвам непредвидени обстоятелства като ти да забременееш, но ще си направиш по-голям проблем, така че недей.

Общи условия

Активация на акаунт