излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 871
  • 528
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Чакай сега да обобщим - няма секс, тъпче те емоционално, налага се да пътуваш от неговото жилище, което е на майната си, на всичко отгоре хвърля белтъци по напористата колежка пред теб и се инати, че приятелите му са по-важни. И що си с него?

# 61
Той в момента, от висотата на собственото си нищожество, е най- големият пич в компанията. Жена му, и без дете, стои дОма, той си вее бай / таш.../ раците

# 62
  • София
Я се прибери и му кажи да си стои у тях, че искаш време да помислиш /тук може да се засмееш Mr. Green/

# 63
Мъжът ми не излиза с жени приятелки и няма такива. Щях да приема такова приятелство, ако то е доказано с годините и е от преди мен.

Мъж да отиде на почивка без жена си? За това има само една причина. И тя е ясна.

# 64
Ох с всеки нов пост става все по-зле и по-зле.
Да, най-резонният въпрос е Защо изобщо си с него?

# 65
Няколко пъти се казва, че е недопустимо да се ходи поотделно по почивки. ММ ходи веднъж годишно с 4 свои приятели (мъже) на един негов приятел на вилата за 2-3 дни. Та просто да си свиря часовника, дали е ок? 😃

# 66
На такъв бих му дала свободата в пълния смисъл на думата. Що да ограничавам човека? Нека си живее, както му харесва. Смешното е, че съм се нагледала на такива, а после в следваща връзка, в която са хлътнали, много бързо забравят за нуждата от лично пространство и не се разделят от новата половинка. Така че - колкото по-бързо се свърши с мъчението (и за двамата), толкова по-добре.

Не ги разбирам вечерните сингъл излизания и се събрах с човек, който е като мен. Не сме под никакви чехли, просто не изпитваме нужда да излизаме така. Масово в обкръжението ни приятелите ни са с разбиране, че като каниш някой и той е обвързан, значи са 1+1. Затова дори не се повдига въпроса.
Аз съм такъв човек, че ако имам нужда да си почивам от мъжа ми, значи вече не ми трябва. Ежедневието ни е достатъчно натоварено, че да не си омръзваме за някакви смешни часове вечер.

П.П. Ако двойката се състои от двама с еднакви разбирания, тогава не виждам нищо лошо, дори си решат да се виждат веднъж в месеца. Щом и двамата са доволни, значи всичко е наред.

# 67
Няколко пъти се казва, че е недопустимо да се ходи поотделно по почивки. ММ ходи веднъж годишно с 4 свои приятели (мъже) на един негов приятел на вилата за 2-3 дни. Та просто да си свиря часовника, дали е ок? 😃

Според теб, какво правят 4-ма мъже на вила за 3 дни без жените си? Ама честно?

# 68
Говорят за жени и пият

# 69

Мъжка компания, най-вероятно се черпят и говорят глупости.
В този случай, явно става дума за смесена компания, жени и мъже, и тя не е канена, или желана там. Мисля, че е очевидно какво се случва.

# 70
Вариант А: скатават се, оставяйки жена им да мъкне сама деца, къща и т.н.
Вариант Б: често такива сбирки на теория са без жени, но практиката показва, че важи за собствени, други може.

И двата варианта не ме устройват.

П.П. Ако може да отдели 3 дни, предпочитам да ги прекараме заедно на почивка, със/без приятели, нямам претенции.

# 71
  • София
Човече, добре, че не си ми мъж Laughing

Въпросът е в отношението на мъжа, не в наличието на жени в компанията.

# 72
Това вече си е въпрос на разбирания. Ако аз реша с приятелките да отида за 2-3 дни на спа, или на някакви по-дамско ориентирани преживявания.. за какво са ни мъже там? Особено, ако става дума за събития, които се случват веднъж годишно, понякога и по-рядко.
Далеч съм от мисълта, че всяка свободна минута трябва да се прекара с партньора и да сте като скачени съдове, но в този случай не става дума за невинни събирания с приятели, а за умишлено създаване на ситуации, в които той да е с тази колежка.

# 73
Всичко са ти казали - изритай мухльото и си гледай живота.

# 74
Човече, добре, че не си ми мъж Laughing

Въпросът е в отношението на мъжа, не в наличието на жени в компанията.
Както казва Мечо Пух - не е важно да си красив, важното е да намериш същия изрод като теб. Проклети сме и двамата, но проклетията ни е в една посока и затова съжителстваме без сътресения вече почти четвърт век.
За мен не е само въпрос на отношение, а в това, че и като са се отворили 3 свободни дни, аз също искам да ги оползотворя. Като след време се отворят още 3, стават 6. Не всеки да има само по 3 дни. Колкото повече, толкова повече. Все едно да сме група приятели в една компания и да заминат някъде, като ми кажат - ти не можеш да дойдеш, ще си почиваме от теб.
Никога не съм имала женска компания, не ми допада, предпочитам смесена, затова никога не съм изпадала в ситуация "за какво ни е еди кой си при нас".

Това по принцип. В случая на авторката нещата са съвсем загрубели и са от съвсем друго естество...

Общи условия

Активация на акаунт