излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 854
  • 528
  •   1
Отговори
# 75
Досега все си мислих, че жените са по-комуникативният и социален пол, докато не разбрах, че е често явление мъже да ходят по вили и хотели, за да си говорят.

# 76
Почти съм сигурен, че не си лягат, щото ако го правеха, щяха да са любовници и да се прикриват. И авторката нямаше да подозира нищо. Всъщност точно по този начин го държи въпросната колежка, хем му дава аванси, хем не му пуска. То всъщност за авторката това едва ли е от значение, дори е по-зле за нея.
За чехльото, аз също излязох такъв в очите на приятелката ми. Обаче никой от обкръжението ми, вкл. и тези които бяха приятели и с двама ни, не застана на нейна страна. Всички ми казваха, че постъпвам правилно и да не се занимавам с нея. Така че този довод не е състоятелен.

# 77
Да бе, да се крият! По народна статистика, най-много любовници се откриват сред семейни приятели, приятели и колеги. Даже и на гости си ходят.

# 78
Щеше да спазва дистанция привидно за да не буди подозрения у авторката. Или поне след като се размрънка. Докато в същото време се фраскат скришно когато падне възможност. Грам не ги разбирате тия работи.

# 79
Вие имате ли мъже рибари? Понеже наистина запален рибар доста би се събирал със себеподобни. Интересно ми е, защото моят не е рибар, грам. Баща ми беше. Попринцип ако той има такова хоби, а жената не? Тогава и на риба ли не може?

Нещата имат нюанси, не са черно и бяло.
По повод на Не се сърди човече, съгласна съм, че ако двама души са заедно и са с подобни сходства е супер. Аз например обичам да излизам. Лудите ме хващат последните две години като сме по-ограничени откъм барове, ресторанти и тн. За мен е ок да ходя с колеги, приятели и тн на по бира.

Ясно е, че случаят на авторката не е този, но си чеша клавиатурата. Grinning

# 80
Истина е, че познавам един дето НАИСТИНА ходи за риба. Беше поканил и жена си няколко пъти. Тя отиде два пъти и след това спря да ходи с него. Е, разликата е в предните две изречения.

# 81
Каза се, че на тези събирания идват мъже и жени, като собствените съпруги с децата И авторката си остават вкъщи. Може книги да четат? Според мен е това.

И тече първата година от връзката, и секс на двете седмици веднъж за авторката (мъжа не го мислим). Добре изглежда.

# 82
Сигурно 5ти за белот просто не им трябва.

# 83
Мъжете обичат и да говорят, обичат и да се социализират, обичат да имат и хобита. Не е задължително да са или с жена си, или с любовница задължително, както се намеква от някои коментиращи.
Ако има повод за ревност ок, но да се живее с това по дефолтс (т.е. всяко излизане е повод), е също толкова токсично и отблъскващо.

# 84
  • Шотландия
Набива ми вина да, бил в клетка като в затвор, в същото време съм на позиция че е Ок да излиза с мъжете. Излиза с номера че няма как да стане. Секса също Куца, последните три месеца 6-7 пъти. Обвинява мен че се държа зле и няма желание заради моето държание- т.е. Нещата с които не съм ок

Не съм чела мненията на другите, прочетох само на авторката. Не ми стана ясно - защо си с този? Любов към него в твоите думи не виждам, то и от него сигурно не блика, като гледам как го описваш. Някаква борба кой да си наложи разбиранията за връзка - ми тези неща не се налагат, търси се човек със сходни разбирания по тези въпроси. Който иска да възпитава - да си роди дете или да си вземе куче. Искал да бъдел свободен да излиза, че и на почивки да ходи и то със свободни жени, че и секса му никакъв, набива ти вина, плюе те пред роднините си - е що го държиш? Той не е избрал да бъде във връзка с тебе, той избира всеки път компанията си и се бори за избора си - но освен това иска и безплатен секс от тебе. Ти що се натискаш, не разбрах? Освободи го този човек да върви да тормози друга - и себе си освободи...

# 85
Бившият ми също имаше една колежка, с която имаха много нормални, съвсем приятелски отношения. Когато вече не работеха заедно, пак са се виждали, но не на някакви специално организирани срещи, ами ако примерно се засекат някъде, сядат на кафе да поговорят, правили са си взаимно услуги и толкова. За всичко това аз знаех. Той споделяше вкъщи, че се е срещал с нея, какво са правили и т.н., даже на сватбата и ходихме. Съвсем нормални, човешки отношения, но и момичето много стабилно Simple Smile Дори моят тогава да и е правил някакви намеци, 100% съм сигурна, че тя е държала дистанция.

Когато се появи любовницата, тогава вече беше мнооого различно.

Поведението му беше като описаното от авторката за нейния мъж. Ами, доста унизително. Малко хора могат да преглътнат безпристрастно такова пренебрежение от страна на партньора си.

Моят съвет към авторката би бил много краен, понеже вече съм го играла този филм. Истината е, че тя самата не може да направи нищо, нито скандали, нито заплахи помагат. Решението на проблема зависи само от мъжа. Ако той сам не си постави граници, ако за него партньорката не е приоритет, бързо се стига до тотален и непоправим край на отношенията.

# 86
  • София
Нито аз съм ревнива, нито той. Нито имаме проблем със самостоятелността. Просто ни е хубаво да сме си двамата, независимо с или без приятели. Винаги имаме теми за разговор, интересни места за посещение, общи моменти и т.н. Единствено сериозни пречки са ни възпрепятствали да не сме заедно в почивката и забавленията, а за ежедневието дори не бих се замислила. Така и не разбрах двойките, които обичат да купонясват или почиват поотделно.
Право е Човечето за това, че е хубаво партньорите да са на една вълна.

# 87
На година и нещо връзка..
Наблюденията ми са, че всички влюбени мъже, които държат на жената до себе си, я "вкарват" в компанията и в приятелсия си кръг. Ако тя не се впише, обикновено избират жената.

Този мъж определено си пада по колежката. А вашата връзка като нищо е събудила колежката и интереса и към приятеля ти.
А жалванията пред родителите му за вашите проблеми, нямам думи..
Така ли си представяш живота си от тук нататък?!

# 88
Към либералните и наивниците, които разсъждават, че човек, ако иска да изневери ще го направи и докато ходи да хвърля боклука, искам да кажа, че не познавам нито един такъв мъж. Но за сметка за това, познавам много, които изневеряват на фирмени банкети, събирания УЖ с приятели, дискотеки и т.н. Или покритото мляко котките не го ядат.

Свобода трябва да се дава на партньора да разполага със свободното си време, както прецени. Но ако в свободното си време иска за изневерява, то тогава трябва да му се даде още по-голяма свобода. Т.е направо да му се бие шута!

# 89
  • Berlin
Според теб, какво правят 4-ма мъже на вила за 3 дни без жените си? Ама честно?
Ядат, пият, мотаят се, лафят си, мързелуват... общо взето това.
Аз пътувам сама по женски около 3 пъти годишно и нищо особено не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт