излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 732
  • 528
  •   1
Отговори
# 45
Направи му най-хубавия подарък за РД – подари му свободата. Да ѝ се радва на воля.
Особено ако наистина той живее в твоя дом, можеш да му помогнеш да си събере по-бързо багажа.
На 30 не си престаряла, но и не можеш да си позволиш лукса да си пропиляваш времето с човек, който не става за семейство. И даже не те обича.
Абсолютно правилно.
Каквото и да не си ни казала, няма да промени мнението ми. Няма жена, която да заслужава подобна грубиянщина, събирай му багажа и звънни на приятелите да се организирате за уикенда!

# 46
Да си кажа и аз моето мнение - по принцип ако вече нямаше чувства, даже щеше да я отбягва, понеже ако е имал чувства, но после се е случило нещо, заради което вече няма чувства към нея, не би имало смисъл да иска да е в компанията ѝ. Определено не заслужаваш такова отношение.

# 47
Какво налага такова саморазрушително поведение от твоя страна? Обичаш ли го или е страх от самота и от търсене на нов човек?

# 48
Компанията му е от женени мъже с деца и няколко колежки, докато излизат вечер жените гледат децата, една от въпросните колежки спи с женен от компанията, което още повече ме кара да не ги харесвам. Пита ме как другите жени на приятелите му нямали против барове и почивки...Пред семейството си ме изкара цербер, искащ да го отдели от приятели, а това не е така, приятели мъже е ок. Това развали и отношението ми с тях, дръпнаха се и вече все едно не същесвувам, скоро станах на 30, дори не честитиха

Беж далече от този, докато и ти не си се оказала една от тези сменящи памперси вкъщи, докато той оправя аурата на някоя колежка.

# 49
Авторке, в същата история бях, но от страната на мъжа ти. Не просто колежка/приятелка, а най-добра приятелка и не просто я харесвах, а бях влюбен в нея. Обаче като започнах на ново с друго момиче, просто се наложи да прекратя отношения с нея. Същите неща- новото момиче, в последствие жена ми, също започна да ревнува, също усети, че тази приятелка е по-различна от други момичета покрай мен. Получих същите обвинения за ограничения, само че от най-добрата ми приятелка. Изобщо ситуацията беше много подобна, само че аз държах много на новото момиче и не допуснах това да ми разруши връзката, заради което прекратих отношения с приятелката ми. Въз основа на всичко написано можеш да си направиш оценка колко всъщност държи на тебе. И да, харесва я, не е само приятелка, каквото и да ти говори.
И според мен е така, браво че си избрал връзката си и жена ти. Мисля че се оправдава с компанията, тъй като са колеги и си помагат. Не искал да бъде мъж под чехъл и компанията му щяла да го отхвърли ако се дръпне от въпросната. Има и други приятели мъже, които са само мъжка компания, но ме иска да излиза с тях, явно заради липсата на женско присъствие

# 50
  • Варна
Значи "какво ще кажат хората" е по-важно от теб. Сама си прави изводите.

# 51
Той си ги вади от г*за, само и само, за да остане покрай тази жена, не виждаш ли? За първи път чувам приятели да се отдръпнели дружно от някой, защото решил да спазва дистанция от някаква фуста, с цел да си спаси връзката. Звучи абсурдно и малоумно.

# 52
  • София
Авторке, чета ти мненията, и един въпрос започва да ми изниква все по-често... ама наистина ли си толкова тъпа? Сори, не искам да прозвучи като обида, но наистина ли не осъзнаваш какво се случва, та има нужда да питаш тук? Твоят най-вероятно спи с тази. В най-добрия случай иска да спи с нея, или минимум е под чехъла на приятелите си, пък иначе бяга от твоя. Извинявай, ама не знам коя нормална жена ще я устрои който и да е от тея варианти. Защото мъжът ти е мижитурка във всеки един от тях. Ако все пак трябваше да се обзаложа къде е истината, той спи с нея, а теб те манипулира, за да си прави това, на което е свикнал. Добре се вписва в компанията си. Аз би му показала вратата, пък ти си прецени за себе си.

Браво на рф, пример, как един мъж, който държи на теб, трябва и реагира в такава ситуация.

# 53
Ако на този мъж си му приоритет и мисли, да създава семейство с теб  трябва да си седне на г..за. Такива хобита, приятели през вечер, купони....това за какво ти е? Като ти тръсне и бебе, ще се вържеш сама у дома завинаги.
Изяснете предварително, кой как вижда съвместния живот

# 54
Естествено и аз съм на мнението, че с тази има нещо гнило. То от километри личи. Явно си има сантимент към нея, че може и да си споделят постелята от време на време.

Попринцип не мисля, че човек трябва да спре контакти с приятелите си, щом е във връзка, но това не е твоят случай. Тоя си играе на два фронта и си намира оправдания.

Аз лично излизам по-често от приятеля ми в последните години. Преди излизахме и много заедно, ту с моите, ту с неговите приятели. Излизала съм и само с неговите момчета, когато той е седял по нощите в офиса. И не е имало нито свалки, нито нищо. Ама си имаме доверие, заедно сме от сто години. Рождените дни си ги правим с компанията, не само със семейството. Миналия месец имах рд и си го правих на два пъти в нас - един път с неговите и един път с моите авери. Защото нямам място да събера всички в един ден.

Но това вашето е... нямам думи, махай го този.

# 55
  • Варна
Ако на този мъж си му приоритет и мисли, да създава семейство с теб  трябва да си седне на г..за.

Проблемът е, че такива шавливи си сядат на гъза временно, докато заплодят наивната и повярвала в новата му самоличност приятелка. После рязко се връщат към старите навици, разчитайки, че "тя няма къде да ходи, вързана е с детето за мен, никой няма да я вземе с ремарке, няма да намери по-добър щото и тя не е стока, а аз едва ли не й правя услуга да я държа вкъщи" и куп подобни простотии.

# 56
То отсега е ясно кой как вижда семейният живот. Тя гледа вкъщи бебетата, а той обикаля с компанията си и ч*ка колежката.
Щом тази среда му е приятна и толкова държи на нея, значи и неговите разбирания не са много по-далечни, вероятно са същите. Много можеш да научиш за някой, според това което приема и подкрепя в хората, които са най-близо около него.

# 57
  • София
Ами то той само лъже и манипулира - по думите му, хората от компанията му излизат сръдиви инфантили, които ще го отрежат, ако не им ходи по свирката. Пълни манипулации са това. В същото време откровено те лъже за рождения ден на колежката, на когото отчаяно иска да присъства... сам. Не иска да те взима с тях, щото ще ти стане ясно какви са им отношенията. А и ти набива на теб вина, за да замаже положението. Еми, не е нужно да си Шерлок Хоумс за да разгадаеш случая.

# 58
Набива ми вина да, бил в клетка като в затвор, в същото време съм на позиция че е Ок да излиза с мъжете. Излиза с номера че няма как да стане. Секса също Куца, последните три месеца 6-7 пъти. Обвинява мен че се държа зле и няма желание заради моето държание- т.е. Нещата с които не съм ок

# 59
  • София
Всеки излязъл със слогъна "мъж под чехъл" е неуверен, комплексиран льольо. Всеки притеснил се да не го помислят за такъв - е душевен такъв.

Общи условия

Активация на акаунт