излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 731
  • 528
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Толкова ви е прясно всичко и следва да сте потънали в розово, а вие се дърляте за външни хора, като и двамата имате вина. Защо?

Хубаво сте поживяли заедно, хубаво сте видели какво - защо. Ако мислиш ще го промениш - няма. Ясно ти е какво трябва да направиш, само смелост ти трябва.

# 31
  • София
Има огромна разлика между приятели и свалки.
Съпругът ми е излизал в женска компания на колежки и не съм имала проблеми, защото се познаваме достатъчно добре. И с тях, и с него. Но да има свалка с някоя и да излиза с нея, не се е случвало. Дори не би позволил друга да го сваля пред мен. Имало е опити през годините, но е режел мераците веднага. Същото важи и за мен.
Всъщност, ние двамата бяхме най-добри приятели, та знам колко лесно се преминава границата.

Да ходи сам на почивки с компания!? Няма начин. Случвало се е да ходи сам, но с децата. И аз така. Защото другият е ангажиран. Но в подобна конфигурация, където даже си лягат по приятелски, явно или нямате връзка, или не му пука за теб.

Рождени дни, именни дни и подобни се празнуват със семейството. За колегите - бонбони и по чаша вино в офиса.
Но винаги можеш а му предложиш и ти да си поканиш някое приятелче от мъжки пол на рождения му ден, че да не си капо.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 15:47 от Fever Ray

# 32
Направи му най-хубавия подарък за РД – подари му свободата. Да ѝ се радва на воля.
Особено ако наистина той живее в твоя дом, можеш да му помогнеш да си събере по-бързо багажа.
На 30 не си престаряла, но и не можеш да си позволиш лукса да си пропиляваш времето с човек, който не става за семейство. И даже не те обича.

# 33
  • Варна
Ама той хубавеца сам си казва, че с различен аршин се мери за двамата, а авторката пак се чуди. Не знам какво има за чудене тук.

# 34
  • София
Е, сега ще се появи да обясни, че иначе не е лош.
Самовнушава си, тоест той ѝ внушава, че прави от мухата слон.

# 35
Абе за да държи толкова много на колежката, дали нещата не са напреднали повече?

# 36
Живеем заедно, но се местим от моя в неговия ап,  моя е малък, а неговия е извън града и се налага да сменям 2 автобуса до работа, за това една година се местим от едното на другото според ситуацията

# 37
  • Варна
Абе за да държи толкова много на колежката, дали нещата не са напреднали повече?

Дори и да не са, ще напреднат. На бас, че ако авторката му бие шута, до месец най-късно този ще е двойка с напористата колежка.

# 38
На бас, че и да не му бие шута, той пак ще влезе в отношения с колежката, щом я харесва.
Изобщо... самият факт, че е казал, че харесва тази жена, е достатъчно красноречив накъде отиват нещата, и какво му е отношението към авторката... не я обича.

# 39
Имам интуиция, че още я харесва, въпреки че твърди, че не е така. Според мен лъже, твърди че е спрял, ама мн ясно как да ми каже да искам да я .... Проблема е че не уважи моите чувства, според него те просто така си се държали фриволно в комапнията, не било кой знае какво, в същото време не иска да спре комуникация, оправдавайки се, че останалите ще го зарежат. А и няма как да излезе с тях вечер и колежките да не са там

# 40
  • София
Ако не можеш сама, дай го тук да му дадем начален тласък по нанадолнището.

# 41
Авторке, в същата история бях, но от страната на мъжа ти. Не просто колежка/приятелка, а най-добра приятелка и не просто я харесвах, а бях влюбен в нея. Обаче като започнах на ново с друго момиче, просто се наложи да прекратя отношения с нея. Същите неща- новото момиче, в последствие жена ми, също започна да ревнува, също усети, че тази приятелка е по-различна от други момичета покрай мен. Получих същите обвинения за ограничения, само че от най-добрата ми приятелка. Изобщо ситуацията беше много подобна, само че аз държах много на новото момиче и не допуснах това да ми разруши връзката, заради което прекратих отношения с приятелката ми. Въз основа на всичко написано можеш да си направиш оценка колко всъщност държи на тебе. И да, харесва я, не е само приятелка, каквото и да ти говори.

# 42
  • София
Ми да го зарежат. За чий са му хора, които не уважават семействата си и ходят по сбирки, за да си лягат с колежки? На теб за чий ти е мъж, държащ на подобна компания?

# 43
Авторката колкото повече подробности за връзката им дава, толкова повече ми се струва, че нещата отиват на развала (чак рима се получи).
За мен не е нормално такова отношение. Още повече, че става ясно, че и за нея не е.
Щом не се чувстваш комфортно в една връзка и то връзка на около година, не знам какво ще става по-нататък.
За сега няма усложнения (деца, ипотеки, луди свекърви) и можеш да излезеш от тази връзка във всеки един момент и то с вдигната глава. Това е най-добрия начин според мен да "натриеш" носовете на твоя мъж и цялата му изчанчена компания.

# 44
Зарязвай го, не си му в приоритетите, какво останало да си на първо място. Не си губи времето, не е влюбен в теб, няма и да стане.

Общи условия

Активация на акаунт