излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 737
  • 528
  •   1
Отговори
# 15
Поставях ултиматуми, но стана по-зле. Беше се съгласил да ограничи контакт, бързо си промени мнението. Пример: скоро има рд и иска да покани компанията си ( плюс въпросната жена вътре), излиза с номера че или няма да го празнува или ще го прави с тях, защото не може да не покани всички, т.е. без нея

# 16
  • Terra incognita
На какво ниво са ви отношенията? Жежени ли сте, живеете ли заедно, имате ли деца?

# 17
Този човек живее като необвързан.
Какви компании, или няма да се празнува ?
Вариант да празнувате само двамата някъде няма ли.
Вики вече е попитала - откога сте заедно.
Ако е отскоро, го оставяй да се компанира с когото ще.

# 18
Моят мъж не излиза с приятелки. Случвало се да си ходим в България поотделно, за по 1-2 седмици, ако не можем да вземем заедно отпуски или по други важни причини. В този случай не мога да съм сигурна какво прави, но не вярвам да се среща с приятелки.

# 19
Да, ММ ходи на обяд, че и на вечеря с бивши колежки (4 на брой) и се виждат веднъж на 1-2 месеца примерно. Там нямам пукнато притеснение. Включително 2 от дамите бяха идвали на гости за обяд вкъщи (бяха хоум офис) и донесоха подарък за новия апартамент, включително нещо сладко за мен. С бивши колеги (сбор мъже и жени) са ходили някъде за по уикенд примерно. Тогава викам мои колеги вкъщи (отново сбор мъже и жени) и си пием до сутринта.
Вече за почивка е друго, особено щом са приятелска компания. Все пак и ти би трябвало да си в нея? Предполагам? Не знам от колко време сте заедно.

Но! Има разлика между това да излиза с дами, с които са движили в една компания и са били близки преди и това, което описваш. Първо - да съм я удошила на място тази дама. Второ - да съм била шута на пича за дето явно се кефи някаква мацка да си завира задника в ръцете му. Трето - да си сипя едно уиски след това и да си гледам кефа без отровни хора в живота си.

Можеш да искаш ограничаване на контактите, колкото искаш - все тая. Можеш да искаш да се вижда само с мъже (това никога не съм го разбирала като довод, мъжете има повече шанс да го прикрият, жените са клюкарките все пак), но най-много да започне да те лъже. Той не желае. Щом не желае - няма как да го накараш.
Имаш няколко варианта - или да те е шубе винаги, когато излиза без теб, или да намериш някакъв начин да го манипулираш, защото доброволно няма да стане. Тия дето все някой ги дели от скъпоценните им приятели са ми втръснали до козирката Simple Smile Или да се разделите, разбира се.

# 20
Нямаме деца, живеем уж по-сериозно малко над година. Казва че иска сериозна връзка и семейство, но в същото време и тази прекомерна свобода, която за мен не е ок. Варианта да празнуваме само двамата не ми беше предложен, все пак е негов празник, не мога аз да решавам

# 21
  • София
Да избира, мухл…. аааа, мъжа ти.
Или аверите или семейството.

Вярно ли се чудиш в теб ли е грешката, че тоз левент не те бръсне за слива?

# 22
Не мога да повярвам че има толкова наивни и заблудени хора …

# 23
Ами седнете и си кажете един на друг кой как си го представя това семейство Simple Smile Ако нямате сходни виждания или някой прави компромис и после в общия случай съжалява до живот/развод или всеки си търси някой със сходно виждане за нещата. Решавайте ги тия драми докато е време Simple Smile
Друг тъп въпрос - той ок ли е ти да се държиш така, както се държи той? Да излизаш, с когото ти се излиза, за колкото време ти се излиза? Да отидеш на почивка без него? Ако да, смея да твърдя, че трудно ще станат нещата от моя сегашна гледна точка на абсолютно страничен наблюдател. Той смята, че това е една връзка и шанса е да го почакаш да "порастне". Ако не е ок с това ти да се държиш като него и само той може да се помотва насам-натам, то тогава си стегни багажа още довечера. Честно.
На колко сте? Това също има значение, особено при мъжете Simple Smile Тези на 35 се държат като тези на 23 Simple Smile

# 24
  • USA
Не сте женени, нямате деца и доколкото разбирам живеете общо в апартамент който е твой.
Идеална си му.

# 25
Компанията му е от женени мъже с деца и няколко колежки, докато излизат вечер жените гледат децата, една от въпросните колежки спи с женен от компанията, което още повече ме кара да не ги харесвам. Пита ме как другите жени на приятелите му нямали против барове и почивки...Пред семейството си ме изкара цербер, искащ да го отдели от приятели, а това не е така, приятели мъже е ок. Това развали и отношението ми с тях, дръпнаха се и вече все едно не същесвувам, скоро станах на 30, дори не честитиха

# 26
Истинският мъж никога не пита жена си дали може да пие бира с приятели! Той си знае, че не може!

# 27
  • Варна
Авторке, направо ти казвам моето мнение - вие връзка нямате. Само ти си мислиш, че имате.

# 28
Няма по-хубаво нещо от това токсични хора сами да се отдръпват от живота ти Simple Smile Спестяват ти време и освобождават пространство. Как и да го гледаш си е win Simple Smile Сериозно, тегли му една, неговите хора да му намерят жена по подобие на своите и готово Simple Smile Ти си намери някой, който няма да ти марширува по нервите Simple Smile
Сега ако кажеш "ама той по принцип е много добър и грижовен" спирам да следя Grinning

# 29
Относно това дали му е Ок ако аз излизам вечер с мъже и ходя на почивка - не, за него не е Ок, питах го защо тогава си мисли, че той може, а аз не… отг беше било различно били мн близки в компанията. Е оказа се че познава въпросната от три години само. На нейния рд искаше да ходи сам, увърта две седмици че имало рд на който се чуди дали да ходи уж на колега, после колегата стана тя

Общи условия

Активация на акаунт