Харесва ли ме или е просто илюзия?

• 3 234
  • 78
  •   1
Отговори

Здравейте ! 
Тъй като съм нова реших и аз да си разкажа за моите чувства към един човек и моите колебания дали е илюзия или и той ме харесва но го е срам да си признае. . .

Историята ми е следната, преди няколко месеца видях едно момче което визуално е симпатичен, но тогава бях с майка ми в колата и просто и казах че ми харесва на външен вид и то си беше така. Мина известно време и започнах много често да му виждам колата и го забелязвах защото имаше една плюшка като октоподче
сега станаха на мода та тази плюшка по принцип  наричам, , Попи, , и всеки път в който минеше го наричах Попи. Мина се още време и той започна да ни поздравява, обаче аз все не мога да улуча момента да му кажа здравей. . .
Имаше и момент в който тъкмо тръгна да ми каже здра. . . и аз се обърнах и пак не успях да му кажа здравей.
А тогава той беше направил и кисела физиономия, но може би защото само искаше да ми каже здравей но не успя дори да го довърши. . .
Така после бях на разходка из града с моите роднини и тогава той пак ни поздрави и най-накрая и аз успях.
И имаше една вечер когато излязох на разходка, но този път само с майка ми и минаваме през неговата къща и гледам че колата му е вътре в гаража и си казвам на ум ех той сигурно си е в къщи и си почива и му подминаваме къщата и аз обаче бях в очакване че ще се появи. . .
И вече сме на половината път до нас, но аз не спрях да се въртя да се оглеждам и имах предчувствие, че ще се поеви.
По едно време видях момче с колело и казах на майка, че това е той и когато се приближи ни поздрави и преди да завие караше колелото без ръце. . .
Този път не пропуснах да го поздравя и преди този ден вечерта бях го сънувала как му махам а той не ми обърна внимание, а на следващия ден го виждам с колелото от никъде и ме поздрави и когато се прибрах и си легнах сънувах, че го гушкам и после бяхме на една маса и той говореше какво харесва в едно момиче и каза много хубави неща и на следващата вечер пак го сънувах и този път той ми поиска номера, аз му го дадох и отидох с него на среща и той искаше да ме опознае и тази вечер е четвъртата аз вече от 2 дена не съм го виждала и се питам дали има шанс да ме е харесал или по скоро моята фантазия ми идва в повече. ..
За всички които четат на 15 съм с момчето не сме съседи и той е на 25 Simple Smile

В заключение на темата ще допълня, че съм още в гимназията и на 15 години не мога да бъда самостоятелна, а според мен за да бъдеш с някой по-зрял, който има работа, изградил се е като личност и знае какво иска трябва да порасна . Коментарите, които ми написахте ме накараха малко да се замисля и може би да се откажа, защото няма смисъл и просто си пилея времето вместо да мисля за себе си и за моето развитие.
За всички коментиращи благодаря Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 16:50 от няква

# 1
На колко години си?

# 2
  • София
Роман не видях, а елементарна учтивост. Май си доста млада и малко витаеш из облаците.

# 3
teenproblem затвориха ли го, или нещо е паднал? По темата - тук е bg-mamma. Мислиш ли, че на някого тук вече му се е случвало да си хареса "момче или момиче"?

И съвсем по темата - звучиш на 12, максимум 13. Момъкът е на поне 18, щом има кола. Не е за тебе.

# 4
Ако сте съседи, ясно е, че те поздравява по съседки.
Ах, на 12 всичко е възможно - да се влюбиш, да мечтаеш, да витаеш в облаците..
Ще ти мине. В различни категории сте. Както ти казаха, той е поне на 18. А може и на 19-20. Големичък е за теб.

# 5
teenproblem затвориха ли го, или нещо е паднал? По темата - тук е bg-mamma. Мислиш ли, че на някого тук вече му се е случвало да си хареса "момче или момиче"?

И съвсем по темата - звучиш на 12, максимум 13. Момъкът е на поне 18, щом има кола. Не е за тебе.

Обърка годините, на 15 съм и е нормално според мен да потърся съвет от опитни хора и момчето е на 25  Simple Smile

# 6
  • На изток от Ада
Ми може да те харесва. Но може и да си има приятелка.

# 7
Няма как да знаем.

Засичали ли сте се само двамата, без майка ти и роднини? Как се държи тогава? Нов ли е в квартала, че не го познаваш?

И аз като другите смятам, че е малко голям за теб и сте на различни етапи.

# 8
Няма как да знаем.

Засичали ли сте се само двамата, без майка ти и роднини? Как се държи тогава? Нов ли е в квартала, че не го познаваш?

И аз като другите смятам, че е малко голям за теб и сте на различни етапи.

Не не сме се засичали, но той по принцип е срамежлив. И не е нов, а аз майка му я познавам, но не знаех, че тя има син, защото идвах само лятото и на скоро се преместихме да живеем тук...

# 9
На 25г. вече е мъж, и трябва нещо да не е наред с главата, ако се занимава с 15 годишни деца.

# 10
Ай стига пък и вие, голям или по-малък, все същите неща ще правят. На 15 е, няма да се жени. Ако живее близо, родителите одобряват, познават неговите, поне ще знаят къде и с кой е. (нямам дъщеря, но ми се струва много тегаво и притеснително да и трепериш по някои въпроси и си разсъждавам)

# 11
На 25г. вече е мъж, и трябва нещо да не е наред с главата, ако се занимава с 15 годишни деца.

ами ти го приемаш така но всеки има различно мнение и в днешно време 15 годишното дете мисля, че може да разсъждава като човек на 25 г. и да неоспорим е фактът, че написаните по- горе простотии е възможно да бъдат неосъществими, но просто искам мнение пък и не виждам какъв е проблема да имаш 10г разлика с някой човек, важното е и двамата да изпитват едно и също в моята ситуация... Simple Smile

# 12
Ами не бързай, колко да е срамежлив, все ще даде знак за интерес. Къде си се разбързала от сега за бъдещи планове.
 От едно здрасти нищо не е ясно. Ще говорите, дружите, ако стане нещо ,  и повече може. Но не всеки поглед и  всяко здрасти свършват с връзка.
 Като е срамежлив, да не мислиш  ти да му отваряш очите. Усмихвай се  и отговаряй, не си на 40 да пращаш сватове.
 Най-красивото  е пред теб  ,мечтата, времето, дружбата,  опознаването.

# 13

ами ти го приемаш така но всеки има различно мнение и в днешно време 15 годишното дете мисля, че може да разсъждава като човек на 25 г. и да неоспорим е фактът, че написаните по- горе простотии е възможно да бъдат неосъществими, но просто искам мнение пък и не виждам какъв е проблема да имаш 10г разлика с някой човек, важното е и двамата да изпитват едно и също в моята ситуация... Simple Smile

Само си мислиш, че можеш да разсъждаваш. Реално блещиш глупости и тва от 25 годишно идва. Simple Smile 10 години разлика са съвсем различни неща на 15 и на 25. Най- малкото още вашите отговарят за теб и би ми било интересно да разбера на баща ти мнението по тоя въпрос. Правилно ти каза жената, че трябва да съм болен мозък, за да погледна малко момиче по подобен начин.

# 14
Нямаш работа с 25 годишен. Та ти си само на 15.
Я дай телефона на майка ти

Общи условия

Активация на акаунт