Харесва ли ме или е просто илюзия?

• 3 290
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Тя си мечтае , да му готви, чисти и пере мръсните гащЕ 😒. Аз на нейната възраст си мечтаех да ходя на нощна дискотека с големите. Съмнявам се авторката да е дори на 15, според мен е по- малка. И още и се играе на майка и деца ...

# 46
  • Terra incognita
Ау, много мило!
Сега сериозно. На мястото на майка ти щях да ти тегля едно конско. Той е мъж, ти си дете. Не, че 10г е огромна разлика, просто ти все още си дете.

# 47
  • София
Илюзия е ...ти си на 15, разликата от 10г не е лоша, но зависи в коя част на живота на човека. Точно 15/25 е много голямата разлика в разбирания и искания от живота. Изживей си фантазийките в по-реални обстоятелства....с някой на твоите години нямаш кирия да порастваш на 15.

# 48
  • София
Няма лошо да мисли за гаджета, но не за големи мъже. На нейната възраст аз се бях тъкмо загаджила със съпруга ми и бяха трепети, разходки в парка, докосване на ръцете, ама по детски, защото той беше на 17 и пак ми се струваше голям тогава. Последното, което би ми минало тогава през акъла щеше даже готвене и пране. Даже бях на 18, когато заживяхме заедно, но пак не се сещах за домакинстваме, изслушване и гушкане на дивана, а учихме, купонясвахме и се забавлявахме. Трябваха ни още сума ти години, за да влезем в някакъв семеен ритъм и да да се замислим за домакинство, деца и т.н.
Ако този е ок да я чака, докато стане на 35+ (той), защото има разлика дали си на 15-17 или на 25+ в изходната позиция.
10 години не са много, но за жена на 25+, не на 15.

# 49
И аз ако бях майката, нямаше да се обезпокоя, защото от тия трепети и въздишки нищо не излиза. Никога няма да посмее да влезе в реален контакт с него (да му каже "Здрасти!" дори, ама не насън Rolling Eyes). Най-добрата ми приятелка от гимназията беше същата. Непознат, по-голям, въздишки. Не се запознаха.
И тук няма да се случи нищо, съжалявам, авторке. Но пък може да е за добро, нали?

# 50
Ааа, не е баш така. С моя приятелка от квартала въздишахме по едни 25-26 годишни батковци. Ние да сме били на 13-14. Уж само въздишки, те знаеха даже, базикаха ни. Накрая тя се хвана с единия.. тайна връзка, криене, баща й като разбра, щеше да го убие. Че и той там беше от техния блок, познаваха се, приятели бяха един вид.. доста грозна и кофти история.

# 51
Авторке, разликата между нас и теб е, че всички сме били на 15 години, а ти нямаш нашия поглед и опит.
Добре, че пишеш тук. И дано осъзнаеш, че дори грубичките коментари са за твое добро. Имах и аз един батко навремето, та после нямаше отърваване от него. Скъсахме, и нито една читава връзка с по-малко момче не можах да осъществя, защото той ходеше да ги плаши да не се занимават с мен. Макар и скъсали, дебнеше и не позволяваше да си изживея пубертетските любови.
По казуса ти:
Попи ще разбере за бляновете и ще те полази като октопод....че.
Има няколко варианта.
Първи вариант- прибира те у тях, прави ти гушки-плюшки, плюс деца, моделира те по свой образ и подобие, ставаш покорна домакиня, която чака работещия мъж, за да му измие и масажира краката. И така, докато пораснеш.
Втори вариант- ти самата осъзнаваш, естесвено след гушки-плюшки, че мечтите ти за образа, който е в главата ти, нямат общо с реалността. Бягаш навреме.
Трети вариант- той осъзнава, че си дете и въобще не прави гушки-плюшки.

Процесът: Докато се установи взаимното привличане, мама идва с теб на кръчма и дискотека. Или леля. Не знам как си представяш, че тайно ще му ходиш в детската. За гушки-плюшки. И после у вас, защото и уроци има, и вечерен час. И той има родители, нали знаеш. Ако съм на майка му на мястото, ще откажа  категорично достъп на непълнолетни в дома си, а той да те вози с колелото на къра.

Мечтай си, и дано нищо не стане, дано момчето е зряло и не-октоподесто.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 10:13 от tays

# 52
Да се включа и аз в темата- като момиче близо до твоите години и съвсем скоро преминала през същите любовни терзания, мога да те уверя, че въпросният мъж не те харесва. Дори според мен, ако те харесва ще е по-големия проблем предвид разликата в годините.
Много е хубаво, че изпитваш пеперуди в стомаха щом се видите и те поздрави, но не мисли, че ще се случи нещо повече. След година-две ще се сетиш за този случай и ще ти бъде единствено смешно и нелепо.
В момента си в такава възраст, в която нормално се захласваш по привидно готини батковци с коли, и това ще мине Wink

# 53
На 25 кара колело без ръце. 🤣

# 54
Може да не те харесва в този смисъл, а просто да е възпитан и да поздравява съседите си. Мен, лелка на 46, като ме поздравяват 20-годишните младежи от блока и ми държат вратата на входа, да не мислиш, че са влюбени в мен Laughing елементарно възпитание и учтивост.

Може и да те харесва, което би било по-притеснително. Мъже, които изпитват привличане към деца... ще се въздържа от определения, но да знаеш, че това не се оправя. Като пораснеш с 2-3 г. ще те смени с друго дете.

Изживей си го в главата си, но не се забърквай в подобни отношения.

# 55
И аз да си дам моето мнение по въпроса (което всъщност съвпада с това на повечето). Ще започна с това, че и моят мъж е с 10 години по-голям от мен, НО (много голямо НО) аз съм почти на 30. Когато бях на 15 даже момчетата на 20 ми се струваха прекалено възрастни, да не говорим за 25. Наистина ще е притеснително, ако той те харесва, което мисля, че не е така, а всичко е само в твоята глава. Въздишай си по него, мечтай си за романтични преживявания, но не предприемай действия. Сигурна съм, че има и доста симпатични момчета около твоята възраст, с които да се закачаш и да изживяваш тези трепети.
Плюс, че по начина ти на изказ мога да съдя, че още не си готова за това, защото си с прекалено детско виждане за света и връзките.

# 56

Обърка годините, на 15 съм и е нормално според мен да потърся съвет от опитни хора и момчето е на 25  Simple Smile

Ми то според закона ако имате нещо си е чиста педофилия, може да чака човек поне още малко да порастнеш.
И да има интимни отношения с 15 годишна, значи не  е в ред човека. Ти си още дете.
Друго е да си на 25, а той на 35.

# 57
  • Варна
Илюзия е.
Честно казано, от моята камбанария е и смешно. Навремето го казах и на щерката, не й се чуваше, та като си облиза "раните" повярва.

# 58

Тренира човека.

# 59

Тренира човека.
Да си избие  зъбите ли, кой знае колко е инфантилен .

Общи условия

Активация на акаунт