Харесва ли ме или е просто илюзия?

• 3 311
  • 78
  •   1
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Е, сигурно е искал да я впечатли 🫶🏻
(Филмът е готов😎)

# 61
На 25 кара колело без ръце. 🤣

Тренира човека.
Да си избие  зъбите ли, кой знае колко е инфантилен .

За това искам да го опозная, но със здравей здрасти шанс имам нула.
Каквото иска да прави просто ще спра да се радвам като го видя и ако евентуално имам възможност да си кажа някоя приказка с него ок, ако ли не много здраве му пожелавам.  Simple Smile

# 62
Рано или късно ще му пожелаеш много здраве, това ти го обещавам  и не само аз.

# 63
Ако момчетата имат интерес към теб, те сами ще дойдат да се опознавате. Този мъж едва ли има интерес към теб, и слава Богу. Че иначе си е чиста педофилия.

# 64
Обърни го от колелото тамън нещо различно ще каже и ще го видиш как се държи в момент на ярост.

# 65
Обърни го от колелото тамън нещо различно ще каже и ще го видиш как се държи в момент на ярост.

мислила съм си го:joy:JoyJoy

# 66
Само с мислене не става, трябват действия.

# 67
Само с мислене не става, трябват действия.

да ама човека никъде го няма и не ми се занимава да гледам дали минава или не, така че да се спасява ако ме иска да ми го каже и това е.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 01:07 от няква

# 68
Сърбежът ли мина?

# 69

мерака ще мине хах. Joy

# 70
"Авторката" е момче. Тийн 😂
Изпързаля ни всички.

# 71
Аз само за един вид момчета знам, къде обичат на момичета да се правят. Как да му викаме за да не го обидим? Той или тя, или то? Даже картинка се е занимавало да си лепне на първия пост. Би било твърде тъжна гледка, ако е момченце тва.

На мен не ми се видя пързалка. 'То' просто видя, че хората не гледат с добро око на педофилията и затва ся си губи времето с глупости. Малко странно ми се стори, че няма по- интересно занимание от бг-мама след шетането. Може би няма приятели с които да си бъбри?

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 01:58 от murcinhum

# 72
няква,
Искаш ли да споделиш историята си тук вместо на лични? 🙂
Повече хора - по-добре мислят.

# 73
няква,

Първо аз съм момиче просто не знам от къде ви хрумна лудата идея, че съм момче, но ок.
Второ историята е толкова объркана и не мисля да я споделям, но ми е тъпо като знам, че не мога да се меся в отношенията на по- възрастните. За сметка на това поне мога да се опитам да поддържам атмосферата да не е толкова напрегната и така.

# 74
няква,

Първо аз съм момиче просто не знам от къде ви хрумна лудата идея, че съм момче, но ок.
...
От всичко, което ми написахте.

Общи условия

Активация на акаунт