Харесва ли ме или е просто илюзия?

• 3 295
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Нормален мъж на 25 няма да се занимава с 15-годишно хлапе. Тия които ходят с малки момиченца са с дефицити или чисти педофили. Ако беше толкова зряла, за колкото се мислиш, щеше да осъзнаваш това. Ти си хлапе и звучиш като такова, грам не знаеш колко много не знаеш за живота.

# 31
  • out of space
Определено те харесва.

Купи си колело.

# 32
Мен ме кара да си мисля, че е видял как едно наивно хлапе е на път да му се върже на глупостите.

и така да е не знам но някой беше писал, че ще му говоря само за проблемите си , но ти ако си такъв човек никой няма да те иска нека да му се вържа на въдицата наистина ми е много интересно какъв характер е какво обича и всичките подробности, просто искам да пробвам иначе за какво са ми тези години да си седя в къщи да ошетам да измия чиниите и така цял живот .

# 33
Ми, ти като му помрънкаш за мама, тате и за бившия, вечер след като се прибереш нали пак ще шеташ и ще миеш? Или ти си помисли, че директно бегаш и ставаш малката булка? Grinning Grinning

Искрено ме разсмя като си представих пича, прибирайки се след късната смяна, как сяда на дивана с малката Ананди да разказва на работа колко е кофти и да си споделят тия моменти. Тва 2 часа след 6 де, щот май в 8 им беше вечерния час. После ще я вози в голфото 2001-ва, да я прибира, понеже няма нищо по- секси за една себеуважаваща се осмокласничка.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 02:59 от murcinhum

# 34
Ми, ти като му помрънкаш за мама, тате и за бившия, вечер след като се прибереш нали пак ще шеташ и ще миеш? Или ти си помисли, че директно бегаш и ставаш малката булка? Grinning Grinning Иначе годините в момента са ти за учене. То видно липсва.

Така отвори темата за учене ами аз съм доволна и мисля, че си върви добре моето учене, а относно това какво ще си говоря с него не мисля, че точно той трябва да знае за моите драми, защото това е минало и него не би трябвало да го интересува . А да му шетам най- вече да му готвя ще е удоволствие за мен така, че аз отново не виждам защо да не пробвам да си оставя чувствата и ако прояви интерес ще си каже.

# 35
но и беше харесал всички снимки които имаме с майка двете и харесва снимките в които съм и аз и това ме накара да си мисля, че ме харесва...

Може да харесва майка ти.

# 36
Ми, ти като му помрънкаш за мама, тате и за бившия, вечер след като се прибереш нали пак ще шеташ и ще миеш? Или ти си помисли, че директно бегаш и ставаш малката булка? Grinning Grinning

Искрено ме разсмя като си представих пича, прибирайки се след късната смяна, как сяда на дивана с малката Ананди да разказва на работа колко е кофти и да си споделят тия моменти. Тва 2 часа след 6 де, щот май в 8 им беше вечерния час. После ще я вози в голфото 2001-ва, да я прибира, понеже няма нищо по- секси за една себеуважаваща се осмокласничка.

Хубав сценарий за индийски филм, но ако ми каже, че е било много натоварено на работа ще му направя масаж, ще го оставя да си поспи или може да му бъда плюшка за гушкане. Винаги може да намериш вариант да зарадваш един човек. Относно колите майка има голфу той има Ауди ама не от старите май е 4ка ама е хубаво и няма да ми паднат краката ако се прибера до у нас пеш. Другото и Лада да има аз не съм за парите и жена няма да му ставам. Играх го филма с малката булка стига ми толкова.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 03:44 от няква

# 37
ти си на 15, имаш бивш, а на този си готова да му готвиш и да му чистиш с удоволствие?
това са реплики за жена на два пъти повече години от теб, дете
цял живот ще готвиш и ще чистиш и това не е подарък за мъж, а на практика неизбежно задължение
искрено се надявам с този да нямате нещо повече от "здрасти" - за твое добро
гледай си ученето (ти си завършила 8 клас?), прочети накоя книга извън задължителната литература за лятото и излизай повече с приятелки, за да си шушукате малките си тайни вместо да мечтаеш за "момчета", почти два пъти по-възрастни от теб

# 38
Само отчаяни мъже, които никой не ги иска, са с момичета на 15, когато са на 25. :д

# 39
  • София
Явно майка ѝ я поощрява да си фантазира колко е яко да си малката булка.
Щом даже вече е пробвала сценария, явно колко е семейният капацитет, че сега не е някъде на езиков лагер, а мечтае за съседът, който май още с техните си живее, та не се знае с какви дефицити е.
А мъжът, защото на 25 си е вече мъж, би бил луд да си загуби най-продуктивното време с педофилски истории.

# 40
ти си на 15, имаш бивш, а на този си готова да му готвиш и да му чистиш с удоволствие?
това са реплики за жена на два пъти повече години от теб, дете
цял живот ще готвиш и ще чистиш и това не е подарък за мъж, а на практика неизбежно задължение
искрено се надявам с този да нямате нещо повече от "здрасти" - за твое добро
гледай си ученето (ти си завършила 8 клас?), прочети накоя книга извън задължителната литература за лятото и излизай повече с приятелки, за да си шушукате малките си тайни вместо да мечтаеш за "момчета", почти два пъти по-възрастни от теб

+1.
Да готвиш и да чистиш на един мъж както го вижда авторката, си е направо "ела мечко, изяж ме.."
Чистенето и готвенето са необходими ежедневни дейности, която всяко едно същество се налага да прави за себе си и/или да споделя с друг на взаимни начала и себеуважение. Не е разменна монета за обич и щастие.

25 годишен - 15 годишна си има елемент на педофилия. Или майката е много наивна и дъщерята за съжаление не вижда този аспект с голям мъж, когато тя е още дете..

# 41
Играх го филма с малката булка стига ми толкова.

Кога успя? Че и проблемен бивш да имаш.

# 42
В кое село живеете, където 15 годишна има проблемен бивш, на който вече е прислугвала? Боже, боже.. и като гледам някои от постовете без точки и запетаи, бих те посъветвала да се загаджиш с учебника по български, а не с дъртия за теб съсед.

Между другото имам познати, които с 300 зора натикаха 15 годишната си дъщеря в ръцете на почти 30 годишен. Ама щото той беше моряк, даваше й пари, водеше я навсякъде, издържаше цялото семейство накрая. Всеки печели... за какво са я направили тази дъщеря, ако няма да я изтъргуват.. и са българи да кажа! Накрая на моряка му писна да е касичка и си би камшика. Та, има и такива майки, хора всякакви.

# 43
Карате се на детето, все едно ще ви разбере! Ми тя майката на същия акъл, вие очаквате малката да схване. Момиче, аз да ти кажа, този съсед не те харесва, просто ти казва здрасти. Ако те харесваше, щеше да се крие от майка ти, а не да те гони с колелото, защото щеше да знае, че може да го привикат в полицията. Освен това ти си представяш някакви много наивни неща, което е супер нормално за твоята възраст. Ще се разочароваш ако съседът те качи в колата, цялото ти харесване е на база илюзии в главата ти, ти дори не го познаваш този човек. Не се занимавай, не те харесва, може дори да ти се подиграе и да ти стане още по-зле. Гледай си уроците и се събирай в компания с момчета на твоята възраст.

# 44
  • София
Дали пък майката и съседът нямат заигравка и ползват малката за параван?

Общи условия

Активация на акаунт