излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 854
  • 528
  •   1
Отговори
# 120
Тоест ти си ок с тези отношения?!
Разбира се, че не съм, но отсреща ми казват, че това са нормални отношения и започнах да се чудя аз ли съм странна. Имала съм две сериозни връзки по няколко години и до сега не ми се е случвало човека до мен да има такива желания, поне не са ми казвали

# 121
Лени,
А колежката как точно го сваляше пред очите ти ? Ти какво видя/чу ? Да не би да се чудиш, дали пък не си се объркала ? Щото, ако беше сигурна, че го сваля, едва ли ще питаш хората ?

# 122
Не е нормално да не иска да ходиш с него, когато се забавлява. Един обичащ човек иска да споделя щастливите си мигове с партньора си, а не да го изолира.

# 123
  • София
Авторке, на 30 години не би трябвало да си толкова безхаберна към губенето на времето. И за слепите е ясно, че проблемът не е в самостоятелните излизания, а с конкретната жена и казаното в очите ти: харесвал я е. Разумната жена не би приела твърдението в минало време, след като напъва да се виждат без теб. Ще се разделите, дори не е необходимо да съм врачка, за да го знам. Губиш си времето, а не си на 20.

# 124
Чудя се, кое доставя удоволствие, когато мачкаш и унижаваш, било и виртуално, човек търсещ съвет. Все едно не е достатъчно да изложиш проблема си публично, било и анонимно за да погледнеш от страни.

# 125
Лени,
А колежката как точно го сваляше пред очите ти ? Ти какво видя/чу ? Да не би да се чудиш, дали пък не си се объркала ?
Имах личен празник и го поканих на ресторант и бар да се позабавляваме двамата. Колегите му писаха че ще излизат и той предложи да се присъединим… отидохме при тях, а компанията беше от въпросната колежка и колега. Взе чантата на ММ и слезе под масата да търси закачалка, започна с коментари колко дълга дръжка имал, той се ухили, от там нататък аз изчезнах и през цялото време говориха двамата. Не искаше да ходя на неин рд преди случката, скоро ми призна че я е харесвал и се чудил преди как да действа, но вече не я харесва… не знам не мисля че си въобразявам

# 126
Всъщност да ви кажа, ако въпросната компания са колегите на мъжът, бих разбрала защо не я мъкне да им свети. С моите колеги като се събираме също го правим без половинките, защото идеята е сближаване на екипа. На тиймбилдинги също не водим семействата. Това е нормално, но при условие, че няма свалки.

Но ако са просто приятели е странно така да държат настрана половинките си, нали авторката казва, че никой от семейните не водел гадже/съпруга на тези сбирки....с моята развинтена фантазия бих решила, че има нещо полигамно там...

# 127
Лени,
А колежката как точно го сваляше пред очите ти ? Ти какво видя/чу ? Да не би да се чудиш, дали пък не си се объркала ?
Имах личен празник и го поканих на ресторант и бар да се позабавляваме двамата. Колегите му писаха че ще излизат и той предложи да се присъединим… отидохме при тях, а компанията беше от въпросната колежка и колега. Взе чантата на ММ и слезе под масата да търси закачалка, започна с коментари колко дълга дръжка имал, той се ухили, от там нататък аз изчезнах и през цялото време говориха двамата. Не искаше да ходя на неин рд преди случката, скоро ми призна че я е харесвал и се чудил преди как да действа, но вече не я харесва… не знам не мисля че си въобразявам
Търсила под масата закачалка ? Закачалките не стоят под масите. За дръжката аз го разбирам, като майтап по-скоро. Не знам, малко объркано го разказваш, но не виждам свалка от нейна страна или поне така, както го разказваш. Но, както някой вече ти написа, доверието е всичко в една връзка. Щом ти не му вярваш, няма смисъл и за двамата да се мъчите.
П.С
Какво значи "аз изчезнах"? Заряза ли ги ?

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 22:14 от buttercake

# 128
Според мен приятелят ти харесва колежката, а ти си просто удобна.
Не знам как може да си толкова сляпа?

# 129
  • Далечният изток
Има си история с колежката, а ти мижай и се заблуждавай.

# 130
Аз пък не мога да разбера как едни 15 човека навъртяхме колко-8-9 страници и си изтъркахме клавиатурите да ти пишем, че не е нормално, а па ти си чакала някой да ти напише, че било нормално.
Ако се чувстваш добре, живей си живота с него. Данък форумно мнение не дължиш.

# 131
Самото поведение на мъжа говори. Един човек ако те уважава няма да си признае открито, че я е харесва/л, пък камо ли да напира да излиза с нея открито. Още тук е "изпуснат коня".

# 132
Темата отдавна се изчерпа.

# 133
Лени,
Търсила под масата закачалка ? Закачалките не стоят под масите. За дръжката аз го разбирам, като майтап по-скоро. Не знам, малко объркано го разказваш, но не виждам свалка от нейна страна или поне така, както го разказваш. Но, както някой вече ти написа, доверието е всичко в една връзка. Щом ти не му вярваш, няма смисъл и за двамата да се мъчите.
П.С
Какво значи "аз изчезнах"? Заряза ли ги ?
На някои места в летни барове/ диско ги слагат под плота на масата закачалките, иначе под изчезнах имах впредвид изчезнах за него, понеже през цялото време си говореха двамата на ушенце

# 134
Втрещява ме, че това се води някаква връзка.

Общи условия

Активация на акаунт