излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 817
  • 528
  •   1
Отговори
# 300
Важното е да не се прибира с приятели.
Главата ми е пълна загадка за самия мен, не знам как постингът ти ме подсети за любимия ми виц:

Две госпожи во най-добри години решиле да излезат надвечер сами без мажите.
Вечерали се напиле бааги и дошло време за дома. По пат им се примочало. За да
не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во
гробиштата покрай кои минувале и таму да ги изврашат природните обврски.
Нормално немале тоалет хартиа. Првата се забришала со своите гашти и фрлила.
На втората и било жал за гаштите па откинала парче од венец и завршила
работа.
Утредента двамцата мажи си пожалиле мейусебно:
- Знаеш, жена ми синошта се врати дома пияна и без гашти - рекол единиот.
- Не е тоа ништо - одговорил другиот. - Моята исто се врати дома пияна а од
газот и штрчеше лента на коя пишуваше: "никогаш нема да те заборавиме! Перо,
Миле и фудбалски клуб Слога"!"

# 301
  • София
Много ми е странно, това че се опитвате да внушите, че моралът е субективно понятие.
Ами не е.
Другарче за секс и морал, секс извън връзка и морал?
Те и циганките си зарязвали децата по детски домове и болници? Пак ли е субективно?
Какво поведение трябва да има човек, за да си каже сам на себе си, че е боклук?
А по чии обективни критерии се определя кое е морално?
Има хора боклуци, да, изоставят си децата, изоставят си родителите, изхвърлят си кучето на улицата, изиграват имота на родителите си на комар, дрогират се.... Боклуци ли са? Без дори да намесваме секс, връзки и т.н.
Виж, че имаш критерии за доста неща.
А за това избягваш. Защо?
Примерно жена имала връзка с един мъж от компания от 20 и друга с 20 от 20?
С петима от 20, но за четири месеца?
Няма такова нещо като да не можем да дадем преценка за морала.
Я пробвай пак!
Горе писа във връзка - морално, извън  връзка - неморално. Тука минаваш в друга хипотеза.
Доказваш това, което отричаш.

# 302
  • Далечният изток
Защото моралът са нашите лични критерии за добро и зло, за правилно и неправилно. И не е достатъчно само да имаш едно определено поведение, а е важен резултатът, който постигаш с конкретното поведение. Общо взето главният принцип е да не вредиш. Съобразявайки поведението си с този принцип и постигайки резултат никой да не е наранен, то това е морално според мен.

# 303
Има нещо дълбоко сбъркано в приравняването на 2 и 200.
За морал говорим, да дам един пример. Млада мома, сменя си сериозните гаджета веднъж на полугодие. Най-накрая един взе, че се задържа повече месеци, отколкото се брои на ръката на Ан Болейн, и предложи (или поне бе представено, че той е предложил) брак. От моя гледна точка момата си е курветина, ама за благозвучие нарича тъпкачите си 'половинки', 'мъжът на живота ми', 'любовта на живота ми' и под. От нейна гледна точка - тя абсолютно си вярва, че е сериозен, морален и знаещ какво е истинска любов човек.
Признавам, злорадо тръпна в очакване дали ще се разведат и колко бързо ще бъде намерена нова половинка, мъж на живота и любов на живота.

# 304
А според мен не я бива да си подбира мъжете. Ай ся?

# 305
Мда, страшна дилема - проста или шавлива.

# 306
Нищо не противоречи, давам различни ситуации, с които показвам, че морал не е субективно понятие.
За момата - Ами мисля, че за всички е ясно.
Сега ако роди едно дете на този му замина живота, дали ще се разведе с нея или не, това няма значение. Просто ще го скапе.

# 307
  • Далечният изток
Щом са лични критерии според всеки, е субективно.
Обективен морал не мога да си обясня какво може да е. Ако помогнеш...

# 308
  • Paris, France
За морал говорим, да дам един пример. Млада мома, сменя си сериозните гаджета веднъж на полугодие. Най-накрая един взе, че се задържа повече месеци, отколкото се брои на ръката на Ан Болейн, и предложи (или поне бе представено, че той е предложил) брак. От моя гледна точка момата си е курветина, ама за благозвучие нарича тъпкачите си 'половинки', 'мъжът на живота ми', 'любовта на живота ми' и под. От нейна гледна точка - тя абсолютно си вярва, че е сериозен, морален и знаещ какво е истинска любов човек.
Признавам, злорадо тръпна в очакване дали ще се разведат и колко бързо ще бъде намерена нова половинка, мъж на живота и любов на живота.

Сменя веднъж на полугодие. Че тя жива монахиня 🥳🤩🥵.

# 309
Прилича ми някой явно не е само тя така

# 310
Почвам да се чудя кое е по-зле, да излиза мъжът ми с приятелки или да се присъедини към женски форум Thinking

# 311
  • Далечният изток
Второто. Гаранция.

# 312
Не е сигурно. С приятелките споделя и пак стига до женския форум.

# 313
Във форума няма изневяра.
С приятелките винаги има риск да го излъжат коварно и да се възползват от него като уличник.

# 314
  • Далечният изток
Има, има...

Общи условия

Активация на акаунт