излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 808
  • 528
  •   1
Отговори
# 315
Нищо не противоречи, давам различни ситуации, с които показвам, че морал не е субективно понятие.
Не само че е субективно, ами и е в употреба само на определени субекти. Ницше ги е дефинирал много добре.

# 316
Във форума няма изневяра.
С приятелките винаги има риск да го излъжат коварно и да се възползват от него като уличник.

И после ще го изоставят!
Тук рискове няма, колкото повече четеш, толкова повече обичаш жена си.

# 317
  • Далечният изток
Еййй, браво!
Всичката гад тук събрана Joy

# 318
Моята жена редовно излиза с мъже приятели, даже не пита...
Важното е да не се прибира с приятели.
Няма да се учудя много
даже ще им постѐлеш прани чаршафи, нали? Joy
Да бе да им светя нещеш ли? 😂😂

# 319
  • София
По-добре да ги изпере след това, не преди Satisfied

# 320
Може и по едно кафе да им направи сутринта, закуска да им завърти, масаж да предложи на жена си и гаджето й, след толкова секс, може да са с мускулна треска..
Не мога да се начудя хората колко ла*на могат да изядат само и само да са във връзка... ако изобщо са му верни историите на този индивид.

# 321
Има хора, които ги кефи да са с рога и да ги правят на идиоти. Ама и според мен историите на Мъдо са като ника му.

# 322
Има хора, които ги кефи да са с рога и да ги правят на идиоти. Ама и според мен историите на Мъдо са като ника му.
Май трябва да си сменя ника на рогоносец🤔

# 323
смени си историята, не ника... Wink

# 324
Нищо не противоречи, давам различни ситуации, с които показвам, че морал не е субективно понятие.
Не само че е субективно, ами и е в употреба само на определени субекти. Ницше ги е дефинирал много добре.

Ницше не е критерий с неговите радикални теории (за него например робството е необходимо).
Доколкото виждам в източниците, моралът може да бъде обективен и субективен. И ще трябва да има обективни критерии при навлизащата роботизация и изкуствен интелект.

А иначе по темата, авторката да си направи сметката дали иска да е изтривалка на някого, който не я вижда като равностоен партньор и не споделя общи възгледи.

# 325
Колежка на мъжа ми да го сваля пред мен на мой празник и той не я отблъсна. От тогава отношенията ни вървят надолу. Помолих го да ограничи контакт, реакцията му беше в нейна защита. Започнаха обвинения, че го деля от приятелите му, че са само приятели и няма как да избира между тях и мен, нито да ограничи контакт, защото са в обща компания. Иска да излиза с компанията си ( плюс жени) без мен, беше планувал дори почивка с тях, на която аз не бях канена.  В последвстие призна, че преди е харесвал въпросната колежка, но вече не. Той остава на неговата позиция, че жената била част от компанията му и ако той се отдръпне или не я покани на рождения си ден, приятелите му мъже ще го оставят малко по малко...Бг мами моля ви кажете вашите мъже излизат ли с техни приятелки по барове без вас, аз ли съм съм старомодна или това е нормално, понеже не го чувствам така?
Този мъж, както го описваш, не става!
Имах колежка, която имаше подобен мъж. Дори работи известно време с него.
Та тя обясняваше: "Идва така наречената колежка на корпоративно парти и сяда толкова плътно до него, така че да не остави място за законната половинка."
Той не реагира.
Приятелката, разбира се, не се оставя лесно и му сяда в скута.
Онази понеже ѝ се водеше нещо като началник направи всичко възможно да я съкратят от работа.
После имаше и друг случай.
Той кани "уж" женска приятелка на гости в къщи като преди това любезно беше поканил жена си да иде да вечеря у чичо си на съседната улица.
Резултатът беше, след неколцина такива простотии, че приятелката се разведе. А той се обеси.
Та, прави си изводите! Не си старомодна! Нормална си!

# 326
Липсва му нещо с теб, щастливите мъже нямат очи за други. Всеки с опит и ум го знае..

# 327
  • София
Аз мисля, че връзка от 6 месеца си е напълно ок.
От морал до морал особено в любовните отношения има много варианти.
Наблюдавам как е в "наше село" - т.е. блока. Чака се 10 г след раздялата, та да се покажеш с нов човек. Чак пък толкова морални...селска чест.

# 328
Зарязвай! Такива"Преди я харесвах, а сега не"... Не се връзвай! Не знаеш какво се е случвало, дали тогава тя не му е откликнала, а сега го прави и дали не му е тръпка. Пиша ти го това от моят опит... Няма смисъл да се измъчваш. Той те пренебрегва очевидно. Никоя жена не заслужава да се чувства по-долу от приятелките му. Напротив. Той трябва да им показва, че те уважава и ти си над тях.

# 329
Никога не съм го спирала да излиза с когото и да било. Имах му доверие. До скоро.
От няколко години живеем в чужбина. Общуваме с близки и  приятели чрез Интернет. Той с неговите, аз - с моите и двамата заедно със семейството си. Той общува с бившите си колеги и колежки, за което никога не съм се сърдила или имала нещо против. Нормално е след като си работил толкова години някъде да искаш да знаеш новини, клюки, какво се случва там.
Преди 2 месеца се наложи да се прибера спешно до България, за да оправя някои документи, той остана тук. След като се върнах, намерих в телефона му чат с негова бивша колежка, пратила му снимки гола до кръста.
Побеснях меко казано, в първия момент. Доста се карахме, аз крещях, той отричаше.
Сега следва логичният въпрос - защо съм му ровила в телефона. Ами защото от доста време се държи странно, имаше и една друга забежка, откакто сме тук и някак доверието се пропука. Никога в предишните години не бях проявявала интерес кой му е звънял, кой му е писал.
От цялата работа, остава освен недоверие , един горчив вкус и проблем с идентичността. Питам се, дали наистина ме  обича, щом когато зачезна от вкъщи, той търси контакт с други жени.
Заедно сме от повече от 30 години, за протокола. много тъпо се чувствам. Мъчно ми е, защото чувствата ми към него изчезнаха, сякаш някой ги изтри с вълшебна пръчка. Как ще я караме?

Общи условия

Активация на акаунт