излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 810
  • 528
  •   1
Отговори
# 330
Е как ще отрича, като я има мацката на снимка!!!
Sad

# 331
Кофти. Моят съвет би бил драстичен. Можеш ли да живееш добре с него знапаред? Това е важното.

# 332
Ако сте от 30 години заедно, вероятно е на 50+, така че простата скоро ще алармира. Аз пък се зачудих що за хахава жена праща гола снимка на 50+ мераклия.

# 333
Явно си няма някой, който да я харесва, и тя ползва, каквото й е под ръка. 50+, ама мераклия, нали! Wink

# 334
  • София
Танто за кукуригу е, пращал е и той.

# 335
Мераклия ама нефелен Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако и той е пращал, филм на ужасите става......

# 336
Обича те, ама след 30 години му се ще някакъв гъдел. При сума ти мъже сексът няма общо с чувствата. Естествено е гадно, разбирам как се чувстваш, не толкова заради снимката, колкото заради начина по който е реагирал. Предполагам, че ако се сети да се извини както трябва, ще се оправите, иначе ставате съквартиранти.

# 337
  • София
Хайде сега, здрав потентен мъж - ко муй?
До каква възраст е очеприето да се пращат мишки с "п"? Mr. Green

# 338
Мда, не е доказано, че е нефелен. Може да си е "фелен" човекът.
Не ми се ще да предполагам аз какво бих направила, ако ми спретнат такъв номер... за да не навлизаме в криминалната хроника.

# 339
Никак. Моят съвет е, разделете се, докато не сте се намразили съвсем, защото после се получават грозни картинки. Някои ги дават и по телевизията, Като Джони Деп и неговата не_нам коя си.

# 340
  • София
Мераклия ама нефелен Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако и той е пращал, филм на ужасите става......

Чак пък нефелен не видях да е написала авторката!
Мъж в разцвета на силите си. Около, а може и преди 50-те.
Не е на 70 явно.

# 341
Айде сега в разцвета на силите си Joy
Ще ме прощавате, хубаво е да хвалите мъжете си, но е добре и да сте реалисти, особено ако сте с тях от 30 години.

# 342
  • София
15+30= 45

Чудна възраст, чуд- на! Heart Eyes

# 343
Мъж около 50 не е нефелен. Явно е искал тръпка. Аз лично смятам, че трябва да опитате да намерите път един към друг, за да се сдобрите и ако има желание от двете страни да си простите.

Да си разваляте семейството на по 50 години е много болезнено и трудно.

# 344
Отговарям подред на всички.
Не отрича снимките, а това, че има нещо общо с нея. Според мен е лъжа. Да, от разстояние е невъзможен физически контакт, но докато са работили заедно, не знам какво е било - както вече казах и доверието ми към него отслабна, да не кажа изчезна, та съм склонна да мисля и това. А жената е доста - как да кажа, шавлива, все си има някой.
Възрастта на двамата хубавци е 55 - той, 54 - тя. Ние имаме един внук, тя - два. То не че това има значение, но за протокола. Освен това, все още не е нефелен. Е, не както беше на младини, но се справя добре в леглото все още. Не съм от жените с перманентен главобол, с кеф съм му се отдавала. Та даже и аз много пъти съм била инициатор.
Но, както казвате тук, друго си е чуждото.
Много благодаря за отговорите и съветите. В момента съм много объркана и не знам какво да правя. На тоя етап живеем като съквартиранти - ходим на работа, аз си върша домакинската работа, той - мъжката, вечеряме заедно. Говорим общи приказки - за децата, за внука.
Мисля за раздяла на първо време, за развод - не ми се иска да причинявам на децата си това, макар че са вече големи и са си хванали пътя, да са ми живи и здрави. От друга страна, те си имат техния живот, а аз съм нещастна в тая връзка. На моите години човек малко или много губи самоувереност - знаете - бръчки, бели коси, разширени вени и всички екстри след менопаузата.  А той съвсем ми скапа самочувствието с тия изпълнения. Дали времето лекува и подобни гнусотии?
Пропуснах още нещо - извинява се, държи се гузно, личи, че се чувства виновен.

Общи условия

Активация на акаунт