излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 798
  • 528
  •   1
Отговори
# 345
Ти сериозно ли си се затръшкала за 55 годишен дядо? Пък възлюбената била на 54..... това са някакви последни издихания. Радвай се на живота.

# 346
На моите години човек малко или много губи самоувереност - знаете - бръчки, бели коси, разширени вени и всички екстри след менопаузата.  А той съвсем ми скапа самочувствието с тия изпълнения.

Моля те, кажи, че се бъзикаш!
Разбирам да ревнуваш от по-млада жена, ама от друга баба??? Нима тя няма бръчки, бели коси, разширени вени и всички останали екстри?
И още нещо – в този чат освен снимки диалог нямаше ли? Толкова ли не можа да разбереш дали са имали нещо по-сериозно, или въпросната го е изненадала (приятно) с шавливи снимки?
Вземи си направи по-предизвикателни снимки, мини ги през съответните филтри и ги качи във ФБ, ИГ и т.н. Събери един вагон комплименти и възхита, две композиции ухажьори и си свиркай. Другите жени така правят, по мои скромни наблюдения.

# 347
15+30= 45

Чудна възраст, чуд- на! Heart Eyes
При циганите?
Аз се омъжих на 25.

# 348
  • София
Ти сериозно ли си се затръшкала за 55 годишен дядо? Пък възлюбената била на 54..... това са някакви последни издихания. Радвай се на живота.
Не, симулира 30 години обич и семейство.

Разбира се, че се е затръшкала, защото се чувства предадена. Дълбока обида е това. Кара си някакви кризи, ама не го прави дискретно господина и станало, каквото станало.

Ти стига въртя къща, завърти си малко живота - уикенд с приятелки, събота в Ниш, неделя в Атина, после с група в Родопите и така.

# 349
Предадена, ако я е обрал и забегнал с 20-годишна..
Гола снимка от 54-годишна баба на две внучета към 55-годишен дядо с едно внуче си е просто смешка някаква.

# 350
Дали времето лекува и подобни гнусотии?
Пропуснах още нещо - извинява се, държи се гузно, личи, че се чувства виновен.
Не. Вземи му всичко, което можеш, докато не сте се намразили съвсем и докато не са се появили жертвоготовни съветници от женски пол! В чужбина съдиите са благосклонни към жените. А, ако го изработиш като приятелски развод - Берекет версим! Wink
И си гледай живота! По възможност с някой по-млад. Успех! Blush
Гола снимка от 54-годишна баба на две внучета към 55-годишен дядо с едно внуче си е просто смешка някаква.
Зависи как изглежда бабата. Аз съм на 51 и си изглеждам все още добре след като ми се лепят 35-39 годишни.
Не че ги огрява, ама все пак...

# 351
  • София
Предадена, ако я е обрал и забегнал с 20-годишна..
Смешка, ама интимна и мераклийски.
Ако мислиш секс не правят - ще се смея аз.
Правят и повече от нас правят Wink

# 352
То пък един секс....от разстояние....

# 353
  • София
Обикновено така се започва - и за млади, и за стари Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
Имаше един момент, в който ми беше смешно. То наистина изглежда смешно, хора на тая възраст да се държат като тийнейджъри. Но не се смях дълго, а продължих да се ядосвам. Много съм проста, знам. Но след толкова години хубав семеен живот, това ме скапа.
Как Сийке, не искам да звучи самохвално, но все още ставам. нямам излишни кила, наследила съм гена на татко, мир на душата му, младолика съм. Все още обирам комплименти из фейсбук. тя е доста пълна, с огромен бюст, не искам да звуча злобно, но леко простовата. И кво от това?
Страшно много ви благодаря за отзивчивостта и съветите, дори ме разсмяхте. Благодаря за което.
Ще мисля, за сега съм още объркана и не знам в коя посока да тръгна.

# 355
  • София
Към посока - и пред себе си и пред Господа съм сама жена. Ако иска да се върти около теб на масата - да заповяда, ама скъсай вече с домакинята и виж цветовете на живота.
Вкарай живот в себе си, ама не чрез него.

# 356
Аз не бих си развалила семейството заради такива глупости. Позакачали се малко, голяма работа. 30 години семеен живот е това, не е шега работа. Ама се чудя на съветите с лека ръка да се зачеркне всичко това.

# 357
Как Сийке, не искам да звучи самохвално, но все още ставам. нямам излишни кила, наследила съм гена на татко, мир на душата му, младолика съм. Все още обирам комплименти из фейсбук. тя е доста пълна, с огромен бюст, не искам да звуча злобно, но леко простовата. И кво от това?
Страшно много ви благодаря за отзивчивостта и съветите, дори ме разсмяхте. Благодаря за което.
Ще мисля, за сега съм още объркана и не знам в коя посока да тръгна.

Ох, бе! Това ли те подразни – размерът на бюста? Комплекси?
Ти пък си качи снимки на надарени мъжкари с 20+-сантиметрови  и пълен комплект коремни плочки, точи лиги демонстративно и му гледай сеира.
Да ти имам проблемите, да ти кажа... Докато положението е „очи пълни, ръце празни“, няма защо чак толкова да го преживяваш.
Иначе не пречи да му нашокаш качествено канчето и да го попечеш на бавен огън в собствен сос. Ако не за друго, поне да се научи как да се крие, ама-ха!

# 358
И аз не разбрах какво толкова преживява etome. Пооплакнал си човекът очите, човещина.

# 359
Както каза някой, може да е било приятна изненада. Един вид да не е толкова виновен (все пак ако беше чист като сълза, тая снимка трябваше да е веднага изтрита).

Общи условия

Активация на акаунт