излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 770
  • 528
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А може ли да се живее както преди?

Живее се. Просто е до човек - дали може или не може.

# 376
Аз ли само не разбирам защо ще стоя в интимни отношения с човек, който ми изневерява. И аргументът “след 30 години е друго” - да, друго е. Трябва да си безумно нагъл да се подиграваш с човек, който е бил до теб през по-голямата част от живота ти. Като имаш топки, отиваш, казваш - оставате си приятели. А да се криеш, като мишка и да си пращаш интимни снимки с друга жена не е само изневяра, включва и лъжа, както и голяма доза подигравка.

# 377
  • София
Има разлика между изневяра и изневяра. Ако изневярата е просто еднократен акт е едно, ако е връзка, прераснала в чуства е съвсем друго.

# 378
А колко добре щеше да бъде ако в брачната клетва беше включено, че доживот половинката трябва да е най- ?

# 379
При каквато и да е изневяра винаги задължително трябва да се затваря вратата отвън, но понякога за да си тръгнеш завинаги, а друг път за да си изпушиш една цигара. Зависи от изневярата, човека, изминатия път и още куп неща, защото живота не е в бяло-черно цветове...
Спри да готвиш, зарежи чистенето, иди се разходи някъде с приятелки за седмица, намери си да правиш нещо което ти харесва и стига си го мислила. Влязъл е човека в рефрена "Живота мина, а аз нищо не съм разбрал", мацката и тя и започнали с тинейджърските глупости.
Ако тръгнеш и ти да правиш трагедии от това след толкова години хубав живот заедно и твойто ще е глупост. Нали знаеш оня виц "Прибира се мъжа и поглежда спящата си жена и си мисли, ох толкова си красива, умна, невероятна в леглото, ама ако можеше и ей толкова да си чужда..."

# 380
Ако след 30 години брак не можеш да покажеш, че си уязвим, и че ти е важно да се държат достойно с теб... то за какво изобщо са ти близки отношения с мъж?
Не бих стояла във връзка, в която не се чувствам достатъчно обичана, ценна, красива. Животът ти не е приключил, както други в темата ти повториха настоятелно няколко пъти, имаш достатъчно време, за да си го живееш както ти е приятно.

# 381
След като са били заедно 30 години, то би трябвало да е ценна, обичана,....
Обаче като станат годините повече започваме да искаме да сме най-ценни, най-обичани.
Да, трябва да сме ценни и обичани от себе си.
Да се стигне до драми, празен хладилник и развод, защото може би съпругът е изневерил преди n години.
Представете си това да се беше случило на вашите родители и да реагират така.
Адекватно?

# 382
  • София
Точно заради 30-те години и себеуважението бих му събрала багажа и бих забравила за него.

# 383
Значи от някои отговори в темата аз разбрах, че можеш да имаш доверие на мъж, който изневерява. Обаче ако за нещо друго те излъже, вече няма доверие Simple Smile Съгласете се, че няма никаква логика Simple Smile

# 384
Защо да няма логика ?
За някои жени верността не е критерий за любов.
Аз знам, че той обича само мен. Какво значение има едно изпразване някъде ? Дали е ръчно или с помощта на някоя жена каква е разликата ? Той не я обича нея. Само правят секс. И после я забравя.

# 385
buttercake, има случаи само за изпразване, но има и случаи на залитане и тотално скапване на отношенията и разводи.
В нашия случай, допускам е нещо съвсем друго - усещат, че младостта си е заминала и търсят някой да им гали егото и да се доказват, че още ги бива и някой ги търси. Всичко това е толкова жалко, самозаблуда някаква.
Не твърдя, че съм най-красивата, умна и добра жена на света, но съм жената, която е била до него през тези 30 години, в добро и зло, както се казва. Пък сега търси доказателства за половата си мощ от други. Не искам да звуча като мрънкаща женица, но от това ме заболя най-много. И това, че е жена с която се знаем, откакто сме женени с него.

# 386
Аз не съм ларж и при мен номера, че спи с някоя друга, но обича мен, няма как да мине.

# 387
  • София
И аз като Бианка. Едно тук, едно там и къде е взаимността в цялата работа!? Когато иска да си ляга с други, да се разведе и да си ляга. За мен семейството и любовта включват всички елементи на заедност - от доверието, през битовизмите, до секса. Който иска свобода, нека е свободен, но да не си играем игрички и да се лъжем. С какво лъжата за нещо друго е повече лъжа от тази за секса? Все е лъжа, криене и емоция.

# 388
buttercake, има случаи само за изпразване, но има и случаи на залитане и тотално скапване на отношенията и разводи.
В нашия случай, допускам е нещо съвсем друго - усещат, че младостта си е заминала и търсят някой да им гали егото и да се доказват, че още ги бива и някой ги търси. Всичко това е толкова жалко, самозаблуда някаква.
Не твърдя, че съм най-красивата, умна и добра жена на света, но съм жената, която е била до него през тези 30 години, в добро и зло, както се казва. Пък сега търси доказателства за половата си мощ от други. Не искам да звуча като мрънкаща женица, но от това ме заболя най-много. И това, че е жена с която се знаем, откакто сме женени с него.
Разбирам, ама мъжете обичат да гледат големи цици. И това е нормално.

# 389
Предполагам, че да ти намалее либидото е голям стрес, ако имаше възможност, сигурно би предложил на жена си някое суинг парти или подобни. Не го оправдавам за глупостите, които е направил, разбира се, но едва ли има общо с любов, продължавам да мисля, че обича жена си, но отказва да приеме, че сексът вече не е каквото беше.

Общи условия

Активация на акаунт