излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 787
  • 528
  •   1
Отговори
# 360
За мен най-важно ми се струва, че Etom каза, че е нещастна.
Дали е изневерявал или не, щом я прави нещастна, за какво ѝ е да стои в тази връзка? Хайде някои стоят заедно заради малки деца или пари (макар и тогава не го намирам оправдано), но ако можеш да живееш спокойно сама, защо да живееш нещастно с някого?

# 361
На 50 пак е изневяра. Зарязвай го!

# 362
  • София
Никога не е късно да станеш за резил! Много палави тея бабки, бе. На 54 и с грамаден бюст, то тази снимка сигурно е направо да плашиш вампирите с нея, ама и тя наредена да праща голи снимки. Побъркаха се хората, ей. Етоме, сигурно не бих си развалила брака, ако е само снимката. Но бих му вгорчила живота поне за няколко месеца и абсолютно спирам с домакинските задължения към него.

# 363
Аз  не съм много ларж и няма да забравя такова нещо. Ако иска да гледа баби, защо не влиза по сайтове да гледа непознати, а точно определена баба иска.

Обаче ако доживея 30 годишен брак, аз ще съм на 70! и ще гледам по-леко на тия неща Simple Smile

Не подценявайте 54 годишните. Лично познавам жена, която на тази възраст, и тя с внуче вече,  не можеше да се отърве от кандидати. Накрая се омъжи за деди чужденец и му кръшка с негов приятел, а и други кандидати има.

# 364
Какво баби и дядовци? Баба съм само на внука си и за моите 50+ изглеждам съвсем добре.

# 365
И аз не разбрах какво толкова преживява etome. Пооплакнал си човекът очите, човещина.

Преживява - предателство, обида, огорчение, наранено его и ниско самочувствие.
  Присъединявам се към мненията - спри да домакинстваш. Пренебрегвай го и си мълчи. Намери си приятни занимания за известно време за да го накажеш.
  И непрекъснато си повтаряй колко си готина и още ставаш. Заповядай и в темата Стилът ни според възрастта... - много оптимистична, зареждаща и даваща идеи как да се разнообразяваш с красиви дрехи.

# 366
  • София
Ако трябва да съм честна, не бих се развела заради изневяра. Камо ли пък заради чат и някакви си снимки.
И, въпреки, че имам един развод зад гърба си, и въпреки, че никога не бих си го признала пред съпруга ми, няма да го направя. Не си заслужава. На 42 години съм, но дори и, когато бях на 30, пак нямаше да го направя. Ако бях намерила чата и снимките, щях да се направя, че не съм ги видяла и щях да си продължа напред. Нямаше да му кажа, че знам. Да, да, знам, че за повечето ССФ най-правилното нещо е да се вдигне скандал, развод и т.н., но аз мисля, че няма смисъл в това. Да, имам късмета да имам прекрасен съпруг, който не ми изневерява /сигурна съм, защото сме постоянно заедно/, но БНД ми изневери и въпреки това не се разведох с него за това, а по съвсем други причини. Ако бяха само изневерите, нямаше да се разведа.
Но това съм аз - всеки човек е различен

# 367
  • Варна
След 30+ години е особено трудно да се разделиш - толкова много "битки" сте водили заедно, преживели сте радости, общи мили спомени... Решението е трудно, но ако се чувствате зле  в такава връзка, не знам дали си струва оставането.
По повод някои коментари ми стана забавно -  масово очакваме от съвременните мъже да приемат домашната работа И като своя отговорност, а не помощ, но като жени си робуваме на виждането, че 50+ годишна жена е баба (освен ако не е Дж. Робъртс,  Н. Кембъл  и подобни). Шантаво е някак да изискваме промяна в мисленето на другите, а и ние да си стоим на едно място, ама да размахваме поучително пръст.

# 368
Аз  не съм много ларж и няма да забравя такова нещо. Ако иска да гледа баби, защо не влиза по сайтове да гледа непознати, а точно определена баба иска.

Bianka_ , точно това ме нарани най-много. Ако беше гледал разни женици от сайтовете, на които им плащат, за да се показват, все тая. Но с тая жена се познаваме лично, не съм и допускала, че може отношенията им да са били на такава основа.
всеки реагира различно при изневяра - някои тръгват да отмъщават, други изпадат в размишления и страдат(моя милост), трети се самоубиват - недай си, боже!
Лично аз не бих изневерила, за да му го върна, но и на него му казах - падне ли ми, няма да простя. Пък нека съм баба. Както каза някой в темата по-долу - баба съм само на внука си.

# 369
Можеш да избираш - или ще мислиш или ще се надъхваш.

# 370
Ако трябва да съм честна, не бих се развела заради изневяра. Камо ли пък заради чат и някакви си снимки.
И, въпреки, че имам един развод зад гърба си, и въпреки, че никога не бих си го признала пред съпруга ми, няма да го направя. Не си заслужава. На 42 години съм, но дори и, когато бях на 30, пак нямаше да го направя. Ако бях намерила чата и снимките, щях да се направя, че не съм ги видяла и щях да си продължа напред. Нямаше да му кажа, че знам. Да, да, знам, че за повечето ССФ най-правилното нещо е да се вдигне скандал, развод и т.н., но аз мисля, че няма смисъл в това. Да, имам късмета да имам прекрасен съпруг, който не ми изневерява /сигурна съм, защото сме постоянно заедно/, но БНД ми изневери и въпреки това не се разведох с него за това, а по съвсем други причини. Ако бяха само изневерите, нямаше да се разведа.
Но това съм аз - всеки човек е различен
Разводът не е заради изневярата. Заради липсата на доверие е. Моят бивш е имал секс с други жени извън семейството, както и аз междувпрочем, но не заради това се разведохме. А защото го хванах в крачка да ме лъже по други поводи ( не непременно свързани със секс) и най-дразнещото е, че той после отричаше и се гънеше като червей. Отвратително направо, когато един мъж няма доблест!

# 371
Аз пък се развеждам заради кръшкане и няма и да погледна назад. Не търпя такова нещо, както се оказа Simple Smile

# 372
Разводът не е заради изневярата. Заради липсата на доверие е. Моят бивш е имал секс с други жени извън семейството, както и аз междувпрочем, но не заради това се разведохме. А защото го хванах в крачка да ме лъже по други поводи ( не непременно свързани със секс) и най-дразнещото е, че той после отричаше и се гънеше като червей. Отвратително направо, когато един мъж няма доблест!

Така е, заради липса на доверие и доблест. Моят мъж е същия - никога не си признава грешките, а чувството му за вина е било някъде в пъпната връв и акушер гинеколога просто го е прерязал. Това най-много ме дразни и ме кара да съм на кръстопът. Всичко друго се преживява. Голяма работа, едно тлъсто виме, че му пратила. Но това, че той отрича и се опитва да излезе чист от цялата ситуация ме довършва. Бе признай си там, да ти олекне! Ама то бит и онодван, не си признават, нали?

Можеш да избираш - или ще мислиш или ще се надъхваш.

Преминавам през какви ли не състояния - на гняв, ярост, отричане, вземам едно решение, после го променям, самонавивам се понякога, права си. Не ми е лесно.

# 373
Като ровиш и го натискаш унижаваш себе си и показваш колко си уязвима. Щях да се направя, че не знам и да продължим да си живеем както преди.

# 374
А може ли да се живее както преди?

За вас виме, за човека интересен обект. Аз не мога да си затворя очите, нито да се правя, че не знам. Иначе наистина не е края на света, определено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт