Всякакви въпроси относно пералнята - тема 13

• 60 489
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
Защо да сменяш гел с капсули - та те са едно и също .
Смени ги с прах.

# 286
# 287
Нито една . Не ти препоръчвам да купуваш от емаг.  Цените са страшно завишени там .

# 288
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря!

# 289
https://zora.bg/product/l7fbe48s?click_code_ps=312c5853313e0851f1db0ec96abc189f
Това е много добър модел от 7 серия. Вижте и други модели от същата серия.

# 290
  • Пловдив
В понеделник идват от сервиза...казах какъв звук издава, човека спомена лагер. Обаче...не тропа всеки път и се чудя как ще обясня точно какво е Thinking

# 291
  • Бургас
Запиши го на клипче в телефона и им го покажи, като дойдат.

# 292
  • Пловдив
Запиши го на клипче в телефона и им го покажи, като дойдат.
така правих предния път, ама сега не мога да го улуча Confused  нищо, дано се разберем.

# 293

Бих изключила АЕГ като опция.
Другите и двете са много добри, Самсунгът има автоматично дозиране на течни препарати, ако ти е удобно на теб и го ползваш е ок, на мен ми е излишно и бих подбрала модел без такова, понеже предпочитам сама да си дозирам прахообразни препарати.
Например:
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-9-kg-1400-ob-min-klas-a-add … -s7/pd/DFRCK2MBM/
- много подобна на показаният от теб Сасмунг, но има и пáра, и е без авт. дозиране, и двете имат много опции като цяло. Цената в момента е добра, в техномаркет е 1119лв., а в емаг 968лв.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 12:43 от Tatti

# 294
Скрит текст:

Другите и двете са много добри, Самсунгът има автоматично дозиране на течни препарати, ако ти е удобно на теб и го ползваш е ок, на мен ми е излишно и бих подбрала модел без такова, понеже предпочитам сама да си дозирам прахообразни препарати.
Например:
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-9-kg-1400-ob-min-klas-a-add … -s7/pd/DFRCK2MBM/
- много подобна на показаният от теб Сасмунг, но има и пáра, и е без авт. дозиране, и двете имат много опции като цяло. Цената в момента е добра, в техномаркет е 1119лв., а в емаг 968лв.
Благодаря! А аз тъкмо се насочих към AEG, заради гаранцията от 5 години,  към този модел AEG L7FBE48S ..

# 295
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Например:
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-9-kg-1400-ob-min-klas-a-add … -s7/pd/DFRCK2MBM/
Благодаря! А аз тъкмо се насочих към AEG, заради гаранцията от 5 години,  към този модел AEG L7FBE48S ..

Тази изглежда чудесно и е на добра цена. Преди 2 г. ползвах за няколко месеца една пералня АЕГ и останах очарована от нея. Беше от висок клас, работеше изключително тихо и прането излизаше идеално. Изглеждаше с много солидна и качествена изработка и имаше много лесно и приятно управление. Аз не бих се поколебала за този избор.

# 296
Цитат
Благодаря! А аз тъкмо се насочих към AEG, заради гаранцията от 5 години,  към този модел AEG L7FBE48S ..
Правилно, точно Самсунг трябва да се изключва като опция.Модулите им са заляти с близо 1см смола, което често прави ремонта на дори елементарни повреди практически невъзможни.

# 297
  • Велики Преслав
Аз също съм фен на АЕГ, бих предпочел тях пред Самсунг.
  АЕГ ми идват по-добри като конструкция, тегло, баланс и контрол.

# 298
Ако може и още маалко помощ в избора.
AEG L7FNE48S
AEG L7FBE68S
или  AEG L7FBE48S
И трите ми се виждат горе долу еднакви, с изкл. на първата - ен. клас Б. Flushed
То бива букви и цифри в имената, ама като не знам къде да търся разликите...

# 299
Ако може и още маалко помощ в избора.
AEG L7FNE48S
AEG L7FBE68S
или  AEG L7FBE48S
И трите ми се виждат горе долу еднакви, с изкл. на първата - ен. клас Б. Flushed
То бива букви и цифри в имената, ама като не знам къде да търся разликите...
4- обороти на центрофугиране. 1400об.
6 -1600об.

Общи условия

Активация на акаунт