Всякакви въпроси относно пералнята - тема 13

• 58 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Ако се пробият дупки и се вкарат крачетата на пералнята....после как се вади тази тежка пералня особено ако няма достъп до задния ѝ край.....

# 496
  • Велики Преслав
Ако се пробият дупки и се вкарат крачетата на пералнята....после как се вади тази тежка пералня особено ако няма достъп до задния ѝ край.....
Извинете, ама тази пералня не тези 1 тон.
Има много устройства които стъпват по подобен начин във фундамента си и се вадят от двама човека, а тежат много повече.
  Моя гатер стои по подобен начин и 4 човека успяваме да го избутаме от там с повдигане и мръдване в някоя посока.
Само дето гатера е 600 килограма и е висок 220 см, а пералнята е около 100 кг и висока 85 см.

# 497
Наистина не те разбирам....сега искаш да ми кажеш че ако аз не бях изрязял цялото парче ламинат под кухненстия плот, а бях изрязал 4 дупки така че крачетата на пералнята да хлътнат там нямаше да имам после проблем така ли. Защото си представям как я избутвам навътре така че крачетата да се уцелят в дупките и тя ще влезе в тях.... Но как ще стане ваденето като имам достъп само до предната част на пералнята....дори не и до страничните, камо ли до задната. Колкото и приятели да събера всички ще вдигаме отпред (имам и пневматична възглавничка и мога и сам да я вдигна отпред дори много лесно)и ше се мъчим да издърпаме. Вече виждам как задните крачета опират в ламината и не може да се издърпа по напред. Ако се напъне по силно ще се откърти дъска от ламината....или ще се счупи пластмасовата част от крачето на пералнята.
Ако пералнята е свободна от всички страни...така и баба знае. Но май по-често пералните вече са под плот.

# 498
# 499
Дупки в ламината, най-малкото, не са естетични, а и не е ясно доколко точно ще се изреже. А ако отдолу не е равно, как ще се бръкне с ключето да се нивелира. Това не е решение за домашни условия. Може би в някави промишлени помещения може и да върви, но за дом - не.
Ето тези "крачета" може да свършат донякъде работа.
https://praktis.bg/antivibratsionni-kracheta-50-silikon-50-kauchuk

# 500
  • при него
Куул Уич, за кой модел на Миле става въпрос?

# 501
  • оттам, откъдето започва България
Лично аз (не с пералня Миеле) не съм впечатлена от резултата след използване на антивибрационни крачета и антивибрационна подложка.

# 502
Лично аз (не с пералня Миеле) не съм впечатлена от резултата след използване на антивибрационни крачета и антивибрационна подложка.
Е аз затова написах "донякъде".

# 503
След като изхвърлихме злополучното Candy, най-после му намерих гаранцията - май 2016 е купена. Онзи в Технополис каза: вземете си тази с 5 години гаранция е, тя да изкара 5, после нова и ако нещо и се счупи по време на гаранцията, направо нова ще ви дадат!" 😂 Та, 5 и няколко месеца. Поне ми олекна, че е била извън гаранция, че още ме глождеше дали не съм изхвърлила все пак гаранционна пералня.

# 504
Здравейте, момичета 😊 Имам въпрос, относно автоматичното дозиране. Пробвах с търсачката, но не намерих отговор. С пералня на самсунг съм с въпросното автоматично дозиране. Ако го изключа, мога ли да слагам все пак течен перилен препарат в отделението за автоматично дозиране или трябва да използвам това за ръчно(в което може да се слага и прах, не е задължително да е течен)? И ако изключа дозирането на перилен препарат, дали ще си взима омекотител?

# 505
  • Велики Преслав
Когато го изключите, можете да слагате течен препарат в барабана директно.

# 506
В тировете ползват гума, при укреването на товара, която не позволява разместването му.
https://sfk-truck.com/chasti-za-ukrepvane-na-tovari?product_id=20867

# 507
Дами и господа, бърз отговор ми трябва - пералните Miele имат ли транспортни колелца на зания корпус, едно или две, или всичко е крачета с регулиране? Мъжете вкъщи не помнят, аз няма как да знам, не мога да погледна под или зад пералнята, за да се информирам сама. Според мен нямат. Тежки са за такава маневра на едно колелце. Такива имат хладилниците.

# 508
Всичко е крачета

# 509
С крачета са, Азалия

Общи условия

Активация на акаунт