Всякакви въпроси относно пералнята - тема 13

• 62 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
blue. angel, ако се наложи ремонт на мотора  и си в София, може да ми пишеш на лични за информация за сервиз, ако има нужда.

# 541
  • до най-прекрасния мъж
blue. angel, ако се наложи ремонт на мотора  и си в София, може да ми пишеш на лични за информация за сервиз, ако има нужда.
В Пловдив съм, предполагам ще мога да пратя по куриер, ако тук не намеря майстор. Но засега работи и няма да я пипам.
Благодаря отново.

# 542
Влизам с един блиц въпрос - както съм казвала пералнята е ВУ Miele. На ММ сега му хрумна да съм я пуснела да се калибрира. Обяснявам, че това се прави само на 1-во пускане на нова машина от магазина. Е не, та не - не можело. Та може ли да се калибрира втори път или не? Модел WKH130WPS.

# 543
Miele се калибрират само при първото пускане.
Самсунг можеха и след това да се калибрират отново.

# 544
Нашата миле може да се калибрира. Ама убий ме не се сещам как ставаше че не съм в къщи но съм виждал настройката.... Дали беше във сервизното меню....или ако ѝ се занулят настройките.... Но мисля че беше в сервизното. Но защо въобще да се прави на мене въобще не ми е ясно какво толкова ѝ се калибрира на една пералня.

# 545
Той иска да я калибрирам, защото се вибрирала при центрофуга. В книжката за калибриране пише че се настройва за разход на вода и ток. Какво общо има това с цетрофугата и вибрациите не знам. Обяснявам, че е така защото не всеки път си намества дрехите добре, но не - трябвало да се калибрира за да не прави така. Аз не си обяснявам друга причина за вибрациите, защото някой път центеоофугира все едно я няма, а друг път се тресе малко повече.

# 546
Ами да я калибрира той де. Остави го да се потИ Simple Smile

# 547
Аз да съм я пуснела. Да съм търсила в настройките 🙄. Вече не им се впечатлявам че вибрива, поне не се мести и не се разхожда из стаята.

# 548
Аз да съм я пуснела. Да съм търсила в настройките 🙄. Вече не им се впечатлявам че вибрива, поне не се мести и не се разхожда из стаята.
Кажи му просто, че си я калибрирала.
Затегнете (контрирайте) гайките на предните крачета, ако не сте го направили, защото от това също се получават неправилни вибрации при центрофуга.

# 549
На моята се е случвало вътре яко да се праска барабана при някакви одеала или нещо странно, ако пера, но веднага прекратява центрофугата и не вибрира самата пералня, ако продължи центрофугата просто става по-шумна докато приключи.

# 550
И моята пералня се предаде, бях с един Hoover с горно зареждане.
Колебая се между :
1. https://www.pazaruvaj.com/peralni-c3167/electrolux/ew6f349s-p384 … LyPD_BwE#opisanie
2. https://www.pazaruvaj.com/peralni-c3167/bosch/wan28160by-p585448 … 8xPD_BwE#opisanie

някой ползвал ли ги е?

# 551
  • Велики Преслав
Гласувам за първата.

# 552

Защото е с един килограм повече, или защото като цяло е по-добрия избор?

# 553
  • Велики Преслав

Защото е с един килограм повече, или защото като цяло е по-добрия избор?
Защото е по-добрия избор. Пере по-добре, има по-хубави програми, по-лесна за употреба, а и красива.

# 554
И аз съм за Electroluxa.

Общи условия

Активация на акаунт