На море в Турция - тема 73

• 75 065
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мерси, Роже. Много добре изглежда.
Дано Cullinan Belek отвори навреме 🙂

# 271
Агента ни звънна сутринта в 8:30 😂
Много е коректна винаги и каза, че имаме избор между 2 хотела в Сиде, единя беше Арканус, другия не го помня или в Селектум Фемили Белек или да ни върнат капарото. Каза, че освен Селектум Фемили Белек, не препоръчва другите. Не знам дали ще важи за всички тази опция. Каза също, ако сте ОК да действаме веднага. Все пак този хотел няма как за има един капацитет и да приема повече от него.
А и за юни месец погледнах за нашата почивка, не е stop sale

# 272
Здравейте!
Две години не сме почивали в Турция и тази година сме се решили да ходим през юни. Бюджет около 3000 лв с автобус за двама възратни + тинейджър на 16 и дете на 10. Района на Анталия. Спряла съм се на следните хотели. Моля, за съдействие, кои според Вас да отпаднат изцяло и кои са в топ 3 да речем. Разбира се, по-ефтин-по-добре ще има и за друга почивка. За малко от тях намирам отзиви тък, гледам тези в трипадавайзър, ама съм сакрана с руския. Нямаме особени претенции за плаж, да има добра анимация и пързалки за децата, да не е супер претъпкано, ако има такава вероятност, че съм бременна и не знам как ще ми понесат блъсканиците, зеленинката винаги е бонус. Минали години сме били във Vikingen infinity и Aria claros и сме доволни. Не сме капризни, просто да е приятно и прилично.
Hotel Xoria Deluxe
THE LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
DIAMOND PREMIUM HOTEL AND SPA
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT AND SPA
VONRESORT GOLDEN BEACH
SEADEN SEA PLANET RESORT AND SPA
MUKARNAS SPA RESORT
ORANGE COUNTY ALANYA
GRANADA LUXURY BEACH AVSALLAR
QUATTRO BEACH SPA AND RESORT
GRANDA LUXURY OKURCALAR
HORUS PARADISE LUXURY RESORT

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:13 от Parusheva

# 273
Ще се вместите ли в тази сума 3 възрастни +дете за юни +транспорт за избраните хотели

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 10:16 от mimi0585

# 274
  • София
Много е коректна винаги и каза, че имаме избор между 2 хотела в Сиде, единя беше Арканус, другия не го помня или в Селектум Фемили Белек или да ни върнат капарото. Каза, че освен Селектум Фемили Белек, не препоръчва другите. Не знам дали ще важи за всички тази опция. Каза също, ако сте ОК да действаме веднага. Все пак този хотел няма как за има един капацитет и да приема повече от него.
според руските форуми след днешни въпроси на потребители  и отговор от отдел продажби и маркетинг на SELECTUM FAMILY RESORT SIDE датата на откриване на хотел SELECTUM FAMILY RESORT SIDE се премества от 01.04.2022год. на 01.06.2022год.
Прилагам снимката с въпроса и отговора

# 275
според руските форуми след днешни въпроси на потребители  и отговор от отдел продажби и маркетинг на SELECTUM FAMILY RESORT SIDE датата на откриване на хотел SELECTUM FAMILY RESORT SIDE се премества от 01.04.2022год. на 01.06.2022год.
Прилагам снимката с въпроса и отговора

Роже, на мен същото ми отговориха миналата седмица от официалния им сайт, че откриването ще е 01.06.2022г, но от снощи ново 20-се 😵💫

# 276
  • София

Роже, на мен същото ми отговориха миналата седмица от официалния им сайт, че откриването ще е 01.06.2022г, но от снощи ново 20-се 😵💫

Не мога да кажа нищо повече за това, а и на мен ми е все тази дали Селектум Сиде ще отвори или не.
Хотелът, за разлика от другите два Селектума е извън тези, в които бих желал да почивам.
Опитвам се да разбера кое е вярно и кое не, защото ти и други от форума сте го резервирали и си е кофти да те порежат. Нямам представа коя е агенцията ти, и дали зад отказа им не стои нещо друго.
Но аз бих проверил от няколко източника информацията преди да реша какво да правя.
И все още се надявам Galactic Voyager да има информация по този въпрос и да каже дали е вярно или не. Предполагам, че има и нейни клиенти с резервация за хотела.
Вилианка, питай и във ФБ групата, може също да знаят

# 277
Роже, ние вече сме с резервация за Селектум Фемили Белек без да доплащаме от цената на ранна резервация на Селектум Сиде, която беше доста ниска. Принципно мен ме устройва, защото хотела в в Белек (Фемили) със сигурност е по-добър от незнайния в Сиде. Заради цената, резервирахме Сиде, иначе исках в Белек.  Единствено не знам, къде ще ни настанят, но най вероятно в къщичките, понеже сме 2+2, а хотелската част била за макс 2+1.  Така че, аз съм много ОК с промените.
Не робувам на агенции, знаеш Wink Имам приятел, който е тур.агент, работи със всички агенции и защитава интересите ми.

# 278
  • Пловдив
За кой период сте Viliianka?Предполагам след 15.06.когато цените са по високи и има по малко българи.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 19:10 от slavei4e

# 279
  • Някъде в Европа...
Брее...да го бях резервирала този Селектум в Сиде 😃..колко му се чудех...
Нищо чудно да има нещо вярно в  инфото, защото пък на мен ми направи вчера странно впечатление, че единия тип стаи в Арканус, при една ТА, почти за всички дати е Stop..
И друго ми направи впечатление - ex. Nashira в Сиде за края на май- начало на юни е с паднала цена (не съм сравнявала други периоди и не съм се ровила да сравнявам други хотели...)

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 19:16 от AIR

# 280
Нищо чудно да има нещо вярно в  инфото, защото пък на мен ми направи вчера странно впечатление, че единия тип стаи в Арканус, при една ТА, почти за всички сезони е Stop..
И друго ми направи впечатление - ex. Nashira в Сиде за края на май- начало на юни е с паднала цена (не съм сравнявала други периоди и не съм се ровила да сравнявам други хотели...)

Точно тези два хотела ми предложиха като опция в Сиде, освен Селектума в Белек

Славейче от 11.06

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 19:17 от Viliianka

# 281
  • Някъде в Европа...
Нищо чудно да има нещо вярно в  инфото, защото пък на мен ми направи вчера странно впечатление, че единия тип стаи в Арканус, при една ТА, почти за всички сезони е Stop..

Точно тези два хотела ми предложиха като опция в Сиде, освен Селектума в Белек
Ааа, и Нашира ли?! 🤔 Явно няма резервации за него и за това 🤔....Е, не ми е писано за този хотел и това е 😃...Споделяла съм тук, че от години съм му хвърлила око, първо ме спираше високата цена, после лошите отзиви за обслужване...Зарадвах се като се разбра, че го вземат Азура, после пък "излезе" с цени почти като на Селектум Сиде, а не се очаквала реновация за този сезон....Сега му паднала цената (не се знае докога), но явно ще е "резервен" на Селектум...😃

# 282
  • Пловдив
Хайде Viliianka изкара късмет,че агента и е реагирал бързо,но за другите е много неприятно.Да се настроиш за нещо ново и хубаво и накрая да те пратят в хотели където няма много желаещи или да ти върнат парите когато са приключили ранните резервации.

# 283
  • Beyond the Frontiers
Питах изрично, вътрешна информация - да няма да отвори от 1.06.
Който има резервация го прехвърлят без доплащане в Белек.

Системите още приемат резервации за Сиде...та, който свари...В най-лошия случай ще върнат пари. От финансова гледна точка си е изгодно, ако искате Селект Белек.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 21:50 от Galactic Voyager

# 284
  • София
Питах изрично, вътрешна информация - да няма да отвори от 1.06.
Който има резервация го прехвърлят без доплащане в Белек.

Системите още приемат резервации за Сиде...та, който свари...В най-лошия случай ще върнат пари. От финансова гледна точка си е изгодно, ако искате Селект Белек.
Galactic Voyager, надявам се бързо да получиш вътрешна информация и за нас, та ако Cullinan нещо не отворят, бързо да ни прехвърлиш в Мардан палас, ако за там не може няма да откажем Регнум в никакъв случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт