На море в Турция - тема 73

• 76 071
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте отново! Заминаваме за Gural Premier Belek на 12.06- 2 възрастни и 5 годишен. Имам няколко въпроса- колко бакшиш и в каква валута е прието да се оставя( на пиколо, камериерка, барман)? Дали интернета в хотела е добър, ние ще сме в вилите deluxe pool, при басейните и в ресторанта има ли?Храната предполагам е отлична?

# 676
Dimitrovdimi - по темите назад съм писала много за тия Ефталии. Ама много. Аква е най-хубавата. Марин е най-тъпият вариант, но то вече и Марин и Оушън и всичко друго е на "острова", така че все тая. И Марин става. Просто те имат един-единствен "тих" басейн пред хотела. Но не вярвам да седите на него. Пробвайте, поне ще видите как са Ефталиите.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1365138.msg43432755#msg43432755
Аз отговорих на питане. Аз също съм писал за двата хотела. За мен Оушъна е най-добрия от всички, но все пак всеки си има собствено мнение. Питането беше за Марин, за това им препоръчах Оушън.
И не съм съгласен, че всичко е на острова. В самата територия на Оушън си има достатъчно пързалки за малки и големи, а също и басейни.
Марин има както сте писали само един басейн. За всичко друго се слиза на острова.

# 677
Здравейте. Може ли мнения за този хотел, за първи път ще ходим на море в Турция. Какво друго може да се посети с Белек? Благодаря предварително!
Или вие ми предложете хотел в Белек или Анталия. Бюджет 4000 лева с включен транспорт. Двама души сме само.

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/ic-hot … s-santai-family-5*/98/1624/

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 09:37 от Lubi.Boni

# 678
Някой от 02.06 в Liberty Fabay Fethiye?

Очаквам вашите разкази за хотела и града. Чета много хубави отзиви за сега. Ние сме там от 07.10.2022. Приятна почивка!

# 679
  • Пловдив
Здравейте. Може ли мнения за този хотел, за първи път ще ходим на море в Турция. Какво друго може да се посети с Белек? Благодаря предварително!
Или вие ми предложете хотел в Белек или Анталия. Бюджет 4000 лева с включен транспорт. Двама души сме само.

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/ic-hot … s-santai-family-5*/98/1624/
Не се отваря нещо сайта.Но с тези пари може да си позволите със самолет във висок клас хотел в Белек.

# 680
  • София

Не се отваря нещо сайта.Но с тези пари може да си позволите със самолет във висок клас хотел в Белек.

https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/ic-hot … s-santai-family-5*/98/1624/  - копира се линка и се плясва в браузера

# 681
Здравейте!
Семейство с две деца на 11 и 8 сме.
Миналата година почивахме в Селектум Фемили Ризорт в Белек и за тази година търсим нещо подобно като изживяване и бюджет. За момента се колебаем между новия Селектум в Сиде и Туи Пегасус Роял в Алания. Ще се радвам да споделите впечатленията и мненията си, защото вече съвсем се обърках от толкова четене..

# 682
Здравейте!
Миналата година почивахме в Селектум Фемили Ризорт в Белек и за тази година търсим нещо подобно като изживяване и бюджет. За момента се колебаем между новия Селектум в Сиде и Туи Пегасус Роял в Алания. Ще се радвам да споделите впечатленията и мненията си, защото вече съвсем се обърках от толкова четене..

Селектум Сиде ще отвори най-рано юли месец.

Може ли да дадете отзив за Селектум Фемили Белек? По кое време на лятото беше почивката Ви, недостатъци, предимства на хотела?

# 683
  • Стара Загора
Здравейте!

Здравейте, ние бяхме миналото лято в Туи Пегасус Ресорт. Давам ви линк към моята публикация.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1365138.msg43476986#msg43476986

# 684
  • Германия
Здравейте!

IC Green Palace или IC Shantai
Близо са до Анталия(ние винаги летим и е важно трансфера да не е много дълъг). 2015 година бяхме в Long Beach, също чудесен за деца, но много далеко ми идва( вече съм с 3 деца).

# 685
Здравейте!

Селектум Сиде ще отвори най-рано юли месец.

Може ли да дадете отзив за Селектум Фемили Белек? По кое време на лятото беше почивката Ви, недостатъци, предимства на хотела?

Здравейте,
Знам, че ще отвори през юли, ние тогава ще почиваме.
В Селектум Белек попаднахме съвсем случайно и си признавам, че бях предубедена, но всъщност много ни хареса. Беше чисто, уютно, има много зеленина и липсва усещането за навалица. Безплатно ни направиха ъпгрейд за по-скъпа стая. Няколко басейна и на първа линия на плажа, не сме имали проблем с намирането на места и шезлонги. Анимацията мен не ме интересува особено, но на децата им беше интересно. От храната нямам оплаквания.  В ала карт ресторантите също беше вкусно. Това е, което се сещам на прима виста, ако имате конкретни въпроси, ще се опитам да отговоря и на тях.

# 686
Днес получих имейл:
Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че имаме наложена такса гориво от страна на авиокомпанията.

Моля да го имате предвид, че ще бъде включена към проформа за доплащане – 39 евро възрастен/ дете за полет 03 Юни 2022г.

Благодаря за разбирането от Ваша страна!

Някой друг с такъв? 😊

# 687
  • София

Доколкото го следя в ИГ, е наскоро реновиран този, поне частично.
Аз винаги бих предпочела другия от веригата - IC green palace, много по-райско ми се струва. На Santai територията му е по-гола според мен. Аз съм пристрастна обаче, от двата само в IC green сме били, и след 2 седмици пак ще сме там.
Разбира се има и много други хотели, тези двата са си "братчета" и затова ги сравнявам. А пък ако можехме да сме само с ММ, щях да търся Adults only хотел.

# 688
  • Sofia
Скрит текст:
Днес получих имейл:
Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че имаме наложена такса гориво от страна на авиокомпанията.

Моля да го имате предвид, че ще бъде включена към проформа за доплащане – 39 евро възрастен/ дете за полет 03 Юни 2022г.

Благодаря за разбирането от Ваша страна!

Някой друг с такъв? 😊

Да, нормално е. До 20 дни преди началото на почивката имат право да актуализират такса гориво. При нас беше по 15 евро на човек, пътувахме със самолет. 39 евро ми се виждат много, с коя компания сте?

# 689
  • Пловдив
Аркадия
Дъщеря ми ще пътуват с Тез Тур на тях са поискали по 30 евро на човек.Ние ще сме с Онекс на нас ни взеха 25 евро.А имам познати които ще са с Емералд на тях 35 евро.Разбрах ,че автобусите събирали по 30 -40 лв на човек.

Общи условия

Активация на акаунт