На море в Турция - тема 73

• 75 195
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Какво да направим?Нали все пак трябва да мислим и за нещо хубаво.То не беше вирус,сега война.Човек трябва да има и мечти.Другото е Божа работа.

# 76
Здравейте,
Бих искала да помоля, ако може някой да сподели пресни впечатления (поне от лято 2021) от хотел PAPILON BELVIL BELEK? Като цяло ме интересува дали плажа е наистина плитък и дали детските занимания са подходящи за по- малки деца 4-5 г?

Имам въпрос и по резервацията ми чрез Дестиния, значи ако правилно съм разбрала, ако резервирам сега и заплатя 5%  от сумата за почивката, до определената дата за безплатно отказване, мога да се откажа и да ми възстановят заплатената сума, без други удръжки, нали така?

Благодаря предварително на отзовалите се! Simple Smile

# 77
  • София
И ние сме готови с резервацията на шестте хотела за почивката ни -  2 основни и 4 междинни , благодарение на Роже и Розова маслинка . Остава само и  ваканцията да се осъществи.  Сега предстои да направим плана за отделните дни кога и какво ще посетим . В тази връзка от къде се резервират и колко струват полетите с парапланер от Бабада ? Роже, май ти имаше мерак да изпиташ адреналина?
iren11, радвам се, че вече сте резервирали почивката си.
Надявам се да изкарате едно пълно с положителни емоции лято.
Полетите с парапланер си ги резервираш директно на място от няколкото фирми, които летят.
Цената е около 100€. +- 10.
Но в този случай по-важна е сигурността, а не разликата от 10 евро. Тя понякога идва и от съпортващите полета услуги, като транспорт, снимки и т.н.
Аз съм се спрял на двете фирми с най-висок рейтинг за полети в Трипадвайзър: Hanuman Paragliding и Sky Sports
Всъщност ето ти всичките:
https://www.tripadvisor.ru/Attractions-g312737-Activities-c42-Ol … Aegean_Coast.html

# 78
Благодаря, Роже, за пореден път! Ще ги разгледаме, ама евентуално само ММ ще се възползва. С теб точно ще се разминем в Либърти. Ние си тръгваме на 16., а вие пристигате Simple Smile

# 79
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубав хотел със собствен транспорт, но да е по- близо, примерно в Дидим? Бодрум и Анталия са ми далече за собствен транспорт.
Ние в Дидим сме ходили само в Аквасис - хубав с хубава база и високи цени поне вече за мен😁. Ветровито, но всичко друго му е на ниво. Не съм ходила в Веноса и Maxberiq, но мисля че са хубави и на ниво.

# 80
  • Русе
Здравейте, момичета! Бихте ли ми препоръчали хубав хотел със собствен транспорт, но да е по- близо, примерно в Дидим? Бодрум и Анталия са ми далече за собствен транспорт.
Ние в Дидим сме ходили само в Аквасис - хубав с хубава база и високи цени поне вече за мен😁. Ветровито, но всичко друго му е на ниво. Не съм ходила в Веноса и Maxberiq, но мисля че са хубави и на ниво.
Мисля,че и новият хотел Анадолу, който е бившият Палм уингс ще е добър.  Аквасис - да, но като ми каза дъщеря ми, че за трима ни струва 4200 лв. силен сезон със собствен транспорт, щях да падна. 2020 г. ни струваше 2700 лв. при същите условия.

# 81
Мисля,че и новият хотел Анадолу, който е бившият Палм уингс ще е добър.  Аквасис - да, но като ми каза дъщеря ми, че за трима ни струва 4200 лв. силен сезон със собствен транспорт, щях да падна. 2020 г. ни струваше 2700 лв. при същите условия.
Да Viki и нас е така, затова вече не ми е по джоба. 😂

# 82
Здравейте, имате ли впечатления дали е подходящо да се ходи в Турция в началото на април? Обмислям семейна почивка за априлската ваканция с двама тийнейджъра, все още събирам мнения, но към Анталия клоня, заради по-високите температури.

# 83
  • София
Благодаря, Роже, за пореден път! Ще ги разгледаме, ама евентуално само ММ ще се възползва. С теб точно ще се разминем в Либърти. Ние си тръгваме на 16., а вие пристигате Simple Smile
iren11, всъщност тази година въобще няма да пристигнем в Либерти Фабай. Въобще няма да пристигнем във Фетие.
Настъпи тотална промяна в програмата ни за лятото, защото не можахме да устоим на изкушението да посетим на що годе нормална цена новия хотел в премиум клас хотели в Анталия, новият хит на лято 2022год. - Cullinan golf & resort Belek. Всички очаквания към него са, съдейки по концепцията и инфра структурата, която се изгражда да бъде третия хотел от най-висок клас премиум хотели след Макс роял и Регнум.
Освен в него ще бъдем за една седмица и в един хотел в Сиде от не толкова висок клас премиум хотели, но пък сме резервирали супериор стая с директен излаз на басейн. Хотелът е един от първите пет звездни хотели в Анталия и е изключително озеленен, почти като ботаническа градина е. На самия морски бряг е и плажът му е пясъчен, има и два басейна само за възрастни, така че  ще имаме уединението, което търсим в почивката. В концепцията му са включени доста богат асортимент премиум напитки и има много високо ниво на обслужване поне според отзивите в Гугъл, социалните мрежи и Трипадвайзър. Ето една обща снимка от основната сграда и част от територията му.
Скрит текст:
Хотелът не се предлага от българските агенции, много малко се предлага и на руския пазар, тъй като е ориентиран към Западно европейския пазар и е изключително популярен сред германските, английските и холандски туристи.
Така че Фетие остава в плановете ни за догодина, живот и здраве....

# 84
Роже, само името не каза на хотела в Сиде? Simple Smile

# 85
  • София
Като стана дума за озеленяване, според вас кой хотел в Белек дава усещане за ботаническа градина, сянка и зеленина? Без най-скъпите премиум хотели като Regnum Carya

# 86
  • София
Като стана дума за озеленяване, според вас кой хотел в Белек дава усещане за ботаническа градина, сянка и зеленина? Без най-скъпите премиум хотели като Regnum Carya
Selectum Family Resort
Роже, само името не каза на хотела в Сиде? Simple Smile
като свърши почивката ни в началото на юли ще напиша обширно ревю за него Simple Smile ... живот и здраве

# 87
  • Пловдив
Роже хотела в Сиде е Елеганс нали?Не може да се сбърка.Почивала съм в съседният на него Хорус.Всеки ден го гледах.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:38 от slavei4e

# 88
  • София
Роже хотела в Сиде е Елеганс нали?Не може да се сбърка.Почивала съм в съседният на него Хорус.Всеки ден го гледах.
Да, Славейче! Добре ли изглежда, или съм сбъркал този път в избора?

# 89
  • Пловдив
Да добре изглежда от вън.Хотела е на високо.Предполагам гледката от високите етажи е страхотна.Плажа е много хубав.Има крайбрежна алея по която разходките вечер са много приятни и романтични.От всякъде беше оградено и не можах да надникна поне в двора на хотела Но по отзивите и високият рейтинг предполагам ,че нивото е високо.

Общи условия

Активация на акаунт