На море в Турция - тема 73

• 75 165
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
nataly999, отзад напред на Вашите въпроси.
AZURA DELUXE RESORT & AQUA SORGUN е бившия Нашира / в Гугъл мапс дори още не са сменили името на хотела/.
Допреди нова година, тоест допреди да бъде закупен от новите собственици от AZURA хотелът се отличаваше с великолепна територия, чудесни басейни, хубав плаж, що годе добър аква парк и всичко хубаво стига дотук.
От тук започва лошото. Лошо състояние на хотелската база, стари захабени стаи и бани, лоша храна, лош алкохол, лошо обслужване. Ако новите собственици с магическа пръчка и с много пари са успели да променят и реновират стаите и вътрешния интериор на хотела, да сменят персонала и концепцията хотелът си заслужава.
Моето лично мнение е, че ще успеят само козметично да променят нещата поне за този сезон, може и да бъркам.
И към първия Ви въпрос. 5000 лв. е сравнително добър бюджет за почивка.
Доколкото разбирам опцията Ви е с чартърен полет през българска агенция.
Можете да разгледате Granada Luxury Belek/ великолепна база с много забавления за деца и възрастни, не е първа линия, но при таза база кой ти гледа първата линия/, Seven Seas Hotel Blue, Güral Premier Belek, Sueno Hotels Deluxe Belek, Selectum Family Resort Белек, Sueno Hotels Beach Side, Ali Bey Resort Sorgun. Горе долу почти всички хотели в Лара и Белек, които са на първа линия, и които могат да влезат в бюджета Ви, и които се предлагат от агенциите.
Вижте и  всички хотели с Fun&Sun Family концепция, където има детски клубове, разделени на възрасти, аквапаркове за деца и са задължително на първа линия. По-лесно да ги откриете- наименованието на тези хотели започва точно с Fun&Sun.
Ами това е- трудно е да се ориентира човек, когато има близо 2000 хотела само в Анталия....

# 106
Роже, много  благодаря за изчерпателния отговор!
nataly999, отзад напред на Вашите въпроси.
AZURA DELUXE RESORT & AQUA SORGUN е бившия Нашира / в Гугъл мапс дори още не са сменили името на хотела/.
Допреди нова година, тоест допреди да бъде закупен от новите собственици от AZURA хотелът се отличаваше с великолепна територия, чудесни басейни, хубав плаж, що годе добър аква парк и всичко хубаво стига дотук.
От тук започва лошото. Лошо състояние на хотелската база, стари захабени стаи и бани, лоша храна, лош алкохол, лошо обслужване. Ако новите собственици с магическа пръчка и с много пари са успели да променят и реновират стаите и вътрешния интериор на хотела, да сменят персонала и концепцията хотелът си заслужава.
Моето лично мнение е, че ще успеят само козметично да променят нещата поне за този сезон, може и да бъркам.
И към първия Ви въпрос. 5000 лв. е сравнително добър бюджет за почивка.
Доколкото разбирам опцията Ви е с чартърен полет през българска агенция.
Можете да разгледате Granada Luxury Belek/ великолепна база с много забавления за деца и възрастни, не е първа линия, но при таза база кой ти гледа първата линия/, Seven Seas Hotel Blue, Güral Premier Belek, Sueno Hotels Deluxe Belek, Selectum Family Resort Белек, Sueno Hotels Beach Side, Ali Bey Resort Sorgun. Горе долу почти всички хотели в Лара и Белек, които са на първа линия, и които могат да влезат в бюджета Ви, и които се предлагат от агенциите.
Вижте и  всички хотели с Fun&Sun Family концепция, където има детски клубове, разделени на възрасти, аквапаркове за деца и са задължително на първа линия. По-лесно да ги откриете- наименованието на тези хотели започва точно с Fun&Sun.
Ами това е- трудно е да се ориентира човек, когато има близо 2000 хотела само в Анталия....

# 107
  • Пловдив
Още едно предложение от мен TUI MAGIC LIFE MASMAVI Белек.Хотела има хубави отзиви.Бях си го набелязала преди време .На ранни го нямаше.Сега го имат Абакс и Емералд.

# 108
Здравейте!
Досега не сме почивали в Турция и много ни се иска тази година да опитаме. Семейство с двама възрастни и едно дете на 5 г. сме. Иска ми се да резервиваме почивка с туроператор, с чартърен полет, но не знам към кой курорт да се насочим като за първа среща с Турция. Бихте ли споделили впечатления от самите курорти, има ли какво да се види, кои са по-спокойни и изобщо каквото сметнете, че ще ми е от помощ, за да избера подходящия. Предварително Ви благодаря!

# 109
  • у нас
Здравейте!И ние за първи път ще почиваме в Турция насочили сме към Кушадасъ.Колебая се между Flora Garden Ephisus,  Richmond Ephisus Resort и Palm Wings Resort.Двама възрастни сме,държа да е хубав плажа,да има къде на да се разхождаме,безплатен WiFi и персонала на хотела да владее руски. За трите хотела четох доста добри и отрицателни отзиви ,накрая се обърках.Знам,че Анталия е най-добрия избор,но ние бяхме в Сиде Стар Елеганс за НГ и сега искаме да видим Егейска Турция!                                                                                                                                                                                     Благодаря!

# 110
  • София
Здравейте!И ние за първи път ще почиваме в Турция насочили сме към Кушадасъ.Колебая се между Flora Garden Ephisus,  Richmond Ephisus Resort и Palm Wings Resort.Двама възрастни сме,държа да е хубав плажа,да има къде на да се разхождаме,безплатен WiFi и персонала на хотела да владее руски. За трите хотела четох доста добри и отрицателни отзиви ,накрая се обърках.Знам,че Анталия е най-добрия избор,но ние бяхме в Сиде Стар Елеганс за НГ и сега искаме да видим Егейска Турция!                                                                                                                                                                                     Благодаря!
Ричмонд е на по-скапан плаж. Палм Уингс лани беше фул от нашенци, анимация почти никаква. Флората още по-зле. Там даже и хора нямаше. Септември 21-ва. Може заради короната да е било, не знам. Търси други. Seven seas, Korumar, Batihan. Първия с кофти плаж, за втория няма места, до Ричмонд е на същия плаж, остава Батихан, класика в жанра.

# 111
  • Пловдив
Като искате да видите Егейска Турция поне изберете Мармарис или Бодрум.Щом сте двама няма да имате проблем .

# 112
  • София
Здравейте, моля за впечатления от хотел  Sultan of Dreams в Сиде?

# 113
Здравейте, планувам първа почивка в Турция около 1-ви май със самолет и две деца на 10 и 13г. Спряла съм се на Анталия като държа на хубав аквапарк, забавления и разнообразна храна с бюджет около 3.4К. Моля за съвет дали тези хотели са подходящи и читава туристическа агенция, която да ползвам.

TUI Pegasos Royal 5*/TUI Pegasos Resort 5*
NIRVANA DOLCE VITA 5*
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA
VONRESORT GOLDEN COAST 5*

# 114
  • Пловдив
Здравейте, планувам първа почивка в Турция около 1-ви май със самолет и две деца на 10 и 13г. Спряла съм се на Анталия като държа на хубав аквапарк, забавления и разнообразна храна с бюджет около 3.4К. Моля за съвет дали тези хотели са подходящи и читава туристическа агенция, която да ползвам.

NIRVANA DOLCE VITA 5*

Веднага всеки който е ходил в Турция ще ви отговори ,че в началото на май не е много подходящо за море с деца дори и в Анталия.Водата ще е студена.Иначе читави агенции със самолет има няколко.Погледнете Тез Тур,Емералд,Онекс тур .Турс клуб(със самолет им са доста по високи цените) и Абакс.От посочените хотели аз бих се спряла на Вон.Най-близо до летището и с хубав плаж.
Ако все пак държите на тази дата за 4000лв може да намерите и по хубави хотели от посочените.Иска се малко търсене.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 16:49 от slavei4e

# 115

NIRVANA DOLCE VITA 5*

Веднага всеки който е ходил в Турция ще ви отговори ,че в началото на май не е много подходящо за море с деца дори и в Анталия.Водата ще е студена.Иначе читави агенции със самолет има няколко.Погледнете Тез Тур,Емералд,Онекс тур .Турс клуб(със самолет им са доста по високи цените) и Абакс.От посочените хотели аз бих се спряла на Вон.Най-близо до летището и с хубав плаж.

Благодаря за коментара, знам че морската вода няма да  става за къпане, но разчитам басейните да са Ок с температура на въздуха около 20 градуса.
Ако все пак държите на тази дата за 4000лв може да намерите и по хубави хотели от посочените.Иска се малко търсене.

# 116
  • София

NIRVANA DOLCE VITA 5*

Единият от тези четири хотела няма никакво място между изброените, защото е от доста по-висока категория от останалите. Ако Ви устройва финансово / за предпочитане е настаняването в един от 3-те блока Deluxe- Venezia, Portofino, Capri, ако не- в клубната част / не се колебайте- NIRVANA DOLCE VITA.

# 117
Здравейте,
резервирали сме хотел Diamond Premium Hotel & SPA в Сиде, и понеже за пръв път ще почиваме в Турция ме интересува какви са опциите да се стигне от хотела до самия град.
Ако някой има информация от първо лице.
Предполагам с такси - от хотела ли го викат, на фиксирана цена ли е? Има ли вариант с градски транспорт? Говорим за хора които грам не говорят турски Grinning

# 118
  • София
Ние миналата година в Сиде хващахме някакви бусчета, които обикалят хотелите и те закарват в Сиде. Струва 1 евро на човек

# 119
Здравейте и от мен Flowers Hibiscus

Ние също мислим тази година за първи път да се отдадем на лятна почивка в Турция. Затова и ще използваме услугите на туристическа агенция. Има толкова много хотели, че свят ми се завива всеки път щом опитам да ги отсея, на снимки всички изглеждат невероятно.

Засега сме се спряли на 2 от предложените от фирма:

Alva Donna Exclusive Belek
Delphine Be Grand Resort

Двама възрастни сме, без деца, държим да е чисто, близко поне до луксозно, без излишна лудница от хора и аква атракциони.

Ако някой има пресни впечатления от тези хотели, ще съм благодарна ако ги сподели.

Също много се колебаем за кой месец да изберем хотел, искаме да е топло и лятно, юли и август твърде натоварено ли е? Или да се насочим към първата седмица на септември - явно районът ще е Анталия?

Общи условия

Активация на акаунт