На море в Турция - тема 73

• 75 015
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Ех, всички тайно се надявахме да са малко или поне да закъснеят..
Аз искам да има руснаци и туристи много.Така хотелите ще работят в пълният си капацитет и няма да пестят от услугите и да се оправдават ,че нямат хора.

# 331
Здравейте момичета! Тази година сме решили да почиваме в Мармарис. Били сме в Дидим, Кушадъса, Бодрум. Почивката ще ни е след средата на септември. Търсим си хотел с басейни, добра храна и забавления.  Не държим на пясъчен плаж, в Бургас си имаме много. Без деца сме - 3-4 двойки на средна възраст 40-48 години Simple Smile
Спряли сме се на следните хотели BLUE BAY PLATINUM 5* LUX , ORKA LOTUS BEACH 5*, Grand Yazici Marmaris Palace 5*
Моля за мнения и за препоръки за други.
Ще съм и благодарна да ме насочите към конкретни оферти с включен полет със самолет от Варна

# 332
  • София
Имам въпрос към тези, които често пътуват вътрешни полети с Пегасус. Понеже вече има цени за зимния сезон, се чудех, ако купя сега билети, може ли в последствие да ги откажа? Как става канселирането и дали изобщо става? Най малкото цените на хотелите не са ясни още за края на годината. Сигурно ви се стурва нарудничево, толкова от рано да се запазват билети, но опита показва, че после стават даста по-скъпи, предвид непрекъсната инфлация, която е навсякъде
Не можеш да ги откажеш, можеш да ги преобразуваш в отворен билет със срок на действие 1 година. Като при новата резервация ще платиш разликата в цената.
Не съм видял още авиокомпания спонсор

# 333
Здравейте момичета! Тази година сме решили да почиваме в Мармарис. Били сме в Дидим, Кушадъса, Бодрум. Почивката ще ни е след средата на септември. Търсим си хотел с басейни, добра храна и забавления.  Не държим на пясъчен плаж, в Бургас си имаме много. Без деца сме - 3-4 двойки на средна възраст 40-48 години Simple Smile
Спряли сме се на следните хотели BLUE BAY PLATINUM 5* LUX , ORKA LOTUS BEACH 5*, Grand Yazici Marmaris Palace 5*
Моля за мнения и за препоръки за други.
Ще съм и благодарна да ме насочите към конкретни оферти с включен полет със самолет от Варна

Орка лотус

# 334
Здравейте,
Моля за мнение относно няколко хотела в Кушадасъ. Ще пътуваме с кола в периода 27.08.-3.09, или последната седмица на август - 7 нощувки. Ние сме четирима възрастни - децата са на 18 и 14 години,  и идеята е да резервираме две отделени стаи или фамилна стая с две отделни помещения за сън.
Колебая се между тези хотели:
EPHESIA HOTEL 4 *
FANTASIA DELUXE RESORT 5*
PALM WINGS BEACH 5*
SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE 5*.
Държим на хубав пясъчен плаж, който да е близо, разнообразна храна и чисти стаи.
Предварително ви благодаря.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:42 от tane4ka_bane4ka

# 335
  • София
Здравейте,
Моля за мнение относно няколко хотела в Кушадасъ. Ще пътуваме с кола в периода 27.08.-3.09, или последната седмица на август - 7 нощувки. Ние сме четирима възрастни - децата са на 18 и 14 години,  и идеята е да резервираме две отделени стаи или фамилна стая с две отделни помещения за сън.
Колебая се между тези хотели:
EPHESIA HOTEL 4 *
FANTASIA DELUXE RESORT 5*
PALM WINGS BEACH 5*
SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE 5*.
Държим на хубав пясъчен плаж, който да е близо, разнообразна храна и чисти стаи.
Предварително ви благодаря.

1. По-добре 5 звездния
2. Не го знам
3. Вижте другия Палм Уингс Ефесус
4. За мене е най-добрия хотел в Кушадасъ, не че съм ходил във всички де, но в тоя съм бил 2 пъти, с лееек компромис за плажа, това е вашия хотел.

# 336
След като вече имаме официално потвърждение, че ще сме в Selectum Family Belek през юни месец, бих искала да попитам, скорошни впечатления от хотела. До колкото разбирам, за децата има доста силна анимация. Плажа как е, някой има ли снимки? Къде е по добре за настаняване, в къщичките или в хотелската част?

# 337
Здравейте! Искам да ви питам дали около 05.06-10.06 водата в район Сиде става за влизане в морето? Благодаря Ви!

# 338
В края на май сестра ми , която е супер зиморничава, си влизаше без проблем във водата.

# 339
Здравейте! Искам да ви питам дали около 05.06-10.06 водата в район Сиде става за влизане в морето? Благодаря Ви!
Става.

# 340
ще бъдем в хотел в Алания, разбрахме че от там се предлагат екскурзии до Израел но не успяхме да открием подробности за цена и програма-струва ли си? Някой ако е ходил да сподели, моля?

# 341
Има. На нас ни предложиха. Убийствени са като път и за мен не си струват. Но сме ходили в Израел. Там има толкова неща за гледане, че трябва поне 7-8 дни да си.

# 342
пъте не ни притеснява, ние сме пътешественици но цената исках да узная каква е, благодаря?

# 343
  • Beyond the Frontiers
Не таете големи надежди за Израел. Те редовно затварят граници в последните две години и посещението си е чист късмет. До колкото знам в момента може да влезнеш, ако направиш тест, ама седиш 24 часа в карантина ...така че подобни екскурзии са доста трудни.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 18:23 от Galactic Voyager

# 344
пъте не ни притеснява, ние сме пътешественици но цената исках да узная каква е, благодаря?
Информацията ми е от 2018г, защото тогава се интересувахме. Екскурзията беше около 24ч и около 250 евро. Дано не подведа, че беше преди доста време. Включваше полет и посещение на Божи гроб. Мисля и храна. Освен това Galactic Voyager е напълно права за влизането в Израел.
И на следващо място Уиз летят до Израел и спокойно за тези пари, ако още струва толкова екскурзията, ще си купите билети.

Общи условия

Активация на акаунт