На море в Турция - тема 73

• 75 061
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
За хубавите хотели обаче отдавна са Stop sell. Така, че това с падането на цените и с резервирането в последният момент си е нож с две остриета.

# 481
  • София
Кои са тези хотели толкова на stop sale? Никой от хотелите, които следих преди резервацията ни не е бил на stop sale и ми стана интересно.

# 482
  • Пловдив
Вон в Сиде е на стоп продажби за началото на юни.Тъй като аз си гледам моя хотел Сирени.Също за началото на септември някои дати са на стоп.Може би има и други.Тези хотели се посещават повече от германци и от други нации.Наскоро гледах някакво изложение ,че има в Румъния.Там бяха представители на доста турски хотели.Очаквам тази година  да има доста румънци които да запълнят липсата на украинци.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 14:38 от slavei4e

# 483
Някой бил ли е вInfinity bu yelken Кушадасъ. Планираме почивка със собствен транспорт за семейство с дете на 3 години.

# 484
Някой пътувал ли е с Вая Травел? Цените им изглеждат добре, но не намирам никакви мнения за тях.

# 485
  • Пловдив
Някой пътувал ли е с Вая Травел? Цените им изглеждат добре, но не намирам никакви мнения за тях.
Толкова пъти е писано кои са операторите за Турция.Другите са агенции които взимат пакети от тях и съответно имат някакъв процент от продажбата.Вие си решавате от кой да резервирате.

# 486
Толкова пъти е писано кои са операторите за Турция.Другите са агенции които взимат пакети от тях и съответно имат някакъв процент от продажбата.Вие си решавате от кой да резервирате.
Кои са и аз не знам? Може би ориент 99 .Не мога да прочета толкова много теми и толкова много информация, която и за повечето хотели е доста стара

# 487
  • Пловдив
С автобус и личен транспорт са:Турс клуб,Емералд,Ориент99,Версо Травел,Албена Холидей.
Самолет:Тез Тур,Емералд,Онекс тур,Аква тур,Абакс

Гледате навсякъде и сравнявате цени.Понякога от агенция до агенция за една и съща конфигурация може да има разлика в няколко стотин лв.Късмет!Ако имате въпроси питайте.Аз лично харесвам най много Анталия.За нищо на света не бих отишла в Дидим или Кушадасъ.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 17:20 от slavei4e

# 488
Славейче, убедена съм, че и това е писано хиляди пъти, но, ако е удобно, може ли да споделиш още веднъж какви са минусите на Дидим и Кушадасъ? Бодрум също толкова твърдо не ли е?

# 489
  • Пловдив
Ще ти пиша на лично..Всеки си има предпочитания и различни разбирания за почивка.

# 490
  • София
Бодрум е страхотен курорт с доста гръцко излъчване. Има хотели за всеки вкус.

# 491
Знам,че повечето сами си организират почивката,но да предупредя,не пътувайте и не купувайте  от Premio Travel

# 492
  • Beyond the Frontiers
Знам,че повечето сами си организират почивката,но да предупредя,не пътувайте и не купувайте  от Premio Travel
Желателно е, когато правите подобно изказване, да се обосновете. Защо да не се пътува с фирма Х.

# 493
  • София
viki, благодаря, че се включи с коментар за хотелите. Да разбирам,че си посещавала тези хотели или имаш събрана информация за тях? OMER HOLIDAY RESORT  - защо не се препоръчва?
И пускам направо линк, че вече започвам да се бъркам с имената на хотелите
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 2&oid=1508721
В EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV1* - много ли е зле плажа? Харесват ми помещенията за  настаняването на 3+1.
в сравнение с
PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI  - където са спалня с двуетажно легло. Но пък плажа изглежда хубав, така ли  е и в действителност.
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 9&oid=1508721
Правите ли ранни записвания? Темата не ми изглежда много активна.
Аз се колебая сега ли да резервирам, да изчакам ли за септември. То и ситуацията не се знае каква ще е тогава, дали няма да има някаква промяна, изисквания за тестове и т.н. Последните две години не сме пътували и вече ни е време.

Omer няма плаж, зеро, камъняк, 1 ред шезлонги, сигурно са 15-20. Имам снимки ама съм на работа чак на 9ти, а са ми в работата. Палм Уингс е един от хотелите с най-добър плаж. Но пък миналата година анимация почти нула, дано да е било заради шибаната корона.

# 494
  • Пловдив
Valerko Ти нали щеше миналата година да почиваш в Бодрум какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт