На море в Турция - тема 73

• 74 994
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте пътешественици !
Някой резервирал ли е през Jollytur и Etstur? Легитимно ли е всичко ? Цените са им перфектни в сравнение с това ,което получавам от нашите тур агенции , но никога не съм резервирал през тях.  Благодаря предварително и се надявам да имате едно перфектно лято изпълнено с много усмивки !

# 466
  • Пловдив
Тези сайтове са само за турски граждани.

# 467
  • София
https://gettransfer.com

Здравейте,
Ще запазвам трансфер. Този беше препоръчвания в темата сайт, нали така? Излязоха ми в гугъл доста опции, но мисля че Роже го е препоръчвал, защото съм го запаметила.

# 468
Решили сме да посетим Кушадасъ септември с децата, разгледах офертите на Ориент 99. Но така още не съм избрала хотел и съответно изпускаме момента с отстъпките до края на април. По ваши наблюдения да бързам ли да запазвам нещо или да изчакам, много ли се променят цените/то скоро ще може да се види/, но по ваши наблюдения как е? От фирмата ми казаха, че някои хотели си качват цените, други не. Набелязах тези хотели
OMER HOLIDAY RESORT , PALM WINGS BEACH RESORT , PALM WINGS EPHESUS BEACH - в описанията пише, че има широк плаж, което ако е така определено ще е плюс пред другите
Приемам и препоръки за агенция и хотели

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 17:24 от dete2

# 469
  • София
https://gettransfer.com

Здравейте,
Ще запазвам трансфер. Този беше препоръчвания в темата сайт, нали така? Излязоха ми в гугъл доста опции, но мисля че Роже го е препоръчвал, защото съм го запаметила.
Да, в последните три четири години само тях ползвам. И в момента за лятото имам резервирани 8 трансфера с тях- 2 в Истанбул, 4 в Анталия и 2 в Прага

# 470
Някой дали има впечатления от фирма за рент а кар в района на Фетие? Наближава нашето пътуване и покрай Ергена набелязах някои места 😂. Иска ми се да посетим каньона Сакликент и се чудя дали да вземем дневна екскурзия или ще е по-добре да си наемем автомобил за ден.

Няма начин в самия град Фетие да няма фирма за рента кар. Ние през миналата година наехме под наем кола за 4 дена. Даламан е наблизо до Фетие. На самия път преди самото летище има много фирми. И бяха ниски цените, като цяло. За 4 дена платих 800 лири с пълно автокаско и неограничени километри. Ние наистина навъртяхме много километри от Даламан до Датча и района Simple Smile За съжаление забравих името на рента карт фирмата. Но определо, както казах, те са много.
Успех.
...............................
Тези сайтове са само за турски граждани.

Славейче: Аз например нямам турско гражданство, но направих резервация за един бутиков хотел преди Селектума. Поне в etstur няма такова изискване.
Преспокойно може да направите резервация.

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 19:32 от Deniz Myumyun 695518

# 471
Благодаря, Дениз! Точно сега гледах за отзиви за нашия хотел и в трипадвайзър и от днес има такъв, който посочва дадена фирма.

# 472
  • Русе
Решили сме да посетим Кушадасъ септември с децата, разгледах офертите на Ориент 99. Но така още не съм избрала хотел и съответно изпускаме момента с отстъпките до края на април. По ваши наблюдения да бързам ли да запазвам нещо или да изчакам, много ли се променят цените/то скоро ще може да се види/, но по ваши наблюдения как е? От фирмата ми казаха, че някои хотели си качват цените, други не. Набелязах тези хотели
OMER HOLIDAY RESORT , PALM WINGS BEACH RESORT , PALM WINGS EPHESUS BEACH - в описанията пише, че има широк плаж, което ако е така определено ще е плюс пред другите
Приемам и препоръки за агенция и хотели.
От трите - на първо място Palm wings Ephesus, после Palm wings. Ömer не препоръчвам. За първите два Ориент 99 държат ексклузивните права.
Относно цените - може и да се запазят. А за Анталия четох коментари във Фейсбук, че на някои хотели са им паднали цените и са по-ниски дори и от октомври, когато са ги публикували и са си направили резервацията. Аз се успокоих, че на хотела, който резервирах през януари не му е паднала цената. Grinning Явно не го посещават толкова много руснаци и украинци.

# 473
Здравейте,
За червърти пореден път се спряхме на Long beach resort and spa.
Здравейте, благодаря за споделеното. И ние имаме резирвация за същия хотел за началото на м. юни. Ще пътуваме с кола с дете на 7г. Моля да споделите от къде минавате. Чудим се за междинна нощувка, но не знаем къде.

# 474
viki, благодаря, че се включи с коментар за хотелите. Да разбирам,че си посещавала тези хотели или имаш събрана информация за тях? OMER HOLIDAY RESORT  - защо не се препоръчва?
И пускам направо линк, че вече започвам да се бъркам с имената на хотелите
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 2&oid=1508721
В EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV1* - много ли е зле плажа? Харесват ми помещенията за  настаняването на 3+1.
в сравнение с
PALM WINGS BEACH RESORT KUSADASI  - където са спалня с двуетажно легло. Но пък плажа изглежда хубав, така ли  е и в действителност.
https://www.orient99.com/early_booking/early_kusadasi/view/hotel … 9&oid=1508721
Правите ли ранни записвания? Темата не ми изглежда много активна.
Аз се колебая сега ли да резервирам, да изчакам ли за септември. То и ситуацията не се знае каква ще е тогава, дали няма да има някаква промяна, изисквания за тестове и т.н. Последните две години не сме пътували и вече ни е време.

# 475
Относно цените - може и да се запазят. А за Анталия четох коментари във Фейсбук, че на някои хотели са им паднали цените и са по-ниски дори и от октомври, когато са ги публикували и са си направили резервацията. Аз се успокоих, че на хотела, който резервирах през януари не му е паднала цената. Grinning Явно не го посещават толкова много руснаци и украинци.
[/quote]
Не само за Анталия. Либърти във Фетие резервирахме на сравнително ранни за 405лв на ден, после се качи на 470лв, а в момента го предлагат на 420лв - за една и съща дата, един и същ тип помещение.
Никой ли не е пътувал из района освен Розовата маслинка, за да ми отговори на въпросите?

# 476
Не само за Анталия. Либърти във Фетие резервирахме на сравнително ранни за 405лв на ден, после се качи на 470лв, а в момента го предлагат на 420лв - за една и съща дата, един и същ тип помещение.
Никой ли не е пътувал из района освен Розовата маслинка, за да ми отговори на въпросите?
[/quote] През кпя агенция резервирахте Либерти ние за 9 нощувки 02.06-11.06 сме платили 2600 с Ориент.

# 477
През кпя агенция резервирахте Либерти ние за 9 нощувки 02.06-11.06 сме платили 2600 с Ориент.
Също с Ориент. Те дадоха най-ниска цена, но сме в стая с басейн и затова цената е по-висока.

# 478
Кои са хотелите на които са паднали цените?

# 479
Аз лично следях два хотела в Дестиния. На единия IC HOTELS GREEN PALACE цената се задържа около, такава каквато си беше от февруари, като само в един ден падна с около 800 лева. Другия, който следя е Papilon Belvil Belek, който падна с около 500-600 лева, спрямо цената февруари и се задържа на тази цена до ден днешен. Останалите, без да ги следя, виждам че нямат съществена разлика в цените. Т. е много е непредсказуем пазара по мои скромни наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт