На море в Турция - тема 73

• 76 099
  • 755
  •   2
Отговори
# 645
  • Sofia
Аркадия, за влизане в Турция по въздух се изисква тест (антигенен или ПСР), по суша не. Въпреки, че никой не ни потърси тестовете миналата седмица на летището в Анталия. Бяхме с антигенни тестове, 3 пъти им ги набутвах в ръцете, ама Йок. Simple Smile Поздрави от слънчев Белек. 😀

# 646
Резервирах през Аква тур, Vonresort golden coast, летим на 3 юни... Дано отпаднат до тогава тестовете за влизане и по въздух, ако не, ще се тестваме.

# 647
  • Пловдив
Crystal_Noir
Как е водата в морето?Започнаха ли да се пълнят вече хотелите?Анимация има ли дневна и вечерна?Готов ли е ремонта който бяха предвидили хотела?Очакваме пълни подробности и много снимки.

# 648
  • Sofia
Славейче, ще ти пиша подробно. Simple Smile Ремонтирали са фоайето, лобито и основния ресторант, всичко е приключило. Хотелът е почти празен, руснаците са много малко. От 15.05.22 започна някаква тридневна конференция и малко се понапълни. Водата в морето (за мен е студена), в басейните е ок! Анимацията действа с пълна сила, всички от персонала са много любезни и отзивчиви. Тази година е доста по-хладно от миналите години. Simple Smile
П.С. Редактирам се, днес се появиха малко руснаци, една голяма и шумна компания е на съседната маса.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 23:21 от Crystal_Noir

# 649
Бихте ли ми препоръчали ТА , която предлага тръгване от Варна, Русе, Бургас, или Търново за Фетие, или Бодрум. Също така бих помолила да ми препоръчате хотел във Фетие, защото още се дваумим между Бодрум и Фетие?

Сега като се върнах назад в темите да си припомня, се сетих за земетресението в Бодрум, та като се позамислих, реших да запитам за още два резервни варианта-Ксанаду-Белек и Кремлин-Лара. Не можах да намеря мнения за тези хотели, а миналата година взехме една двойка на връщане от Кремлин и на въшен вид много ми хареса хотела, а и те споделиха, че им е допаднал.......

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 02:11 от Петър_999

# 650
  • Русе
С тръгване от Русе мога да предложа Вени травъл, но въобще не им знам програмите, защото си пътуваме със собствен транспорт. Когато се записвах за Истанбул, имаше хора, които искаха да резервират за септември за Кушадасъ, та оттам чух.

# 651
Моля за мнение за SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE – Kusadasi – за семейство с две деца на 10 и 15г. Колебая се между него и EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV1. Във втория сме били преди 13г и колкото и да се е променил имам бегла представа какво да очаквам. За SEVEN SEAS ме интересува местоположението, има ли къде да се разхождаме наблизо около хотела без да ползваме долмуши – магазинчета, алеи... За храната попаднах на мнения, че не била хубава и разнообразна както и вяла анимация, така ли е? Ако има пресни (и не само пресни:) впечатления, ще съм благодарна да споделите.

# 652
  • София
Моля за мнение за SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE – Kusadasi – за семейство с две деца на 10 и 15г. Колебая се между него и EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB HV1. Във втория сме били преди 13г и колкото и да се е променил имам бегла представа какво да очаквам. За SEVEN SEAS ме интересува местоположението, има ли къде да се разхождаме наблизо около хотела без да ползваме долмуши – магазинчета, алеи... За храната попаднах на мнения, че не била хубава и разнообразна както и вяла анимация, така ли е? Ако има пресни (и не само пресни:) впечатления, ще съм благодарна да споделите.
Можеш да очакваш само готини неща, за разходки няма къде, от храната няма да намериш само задушен булдог, плажа обаче е насипан, по едър но аква чепици не трябват. За мен е най-добрия хотел в Кушадасъ, без да съм ходил в Корумар, есента мога да кажа кой от двата е тхе бест.

# 653
Можеш да очакваш само готини неща, за разходки няма къде, от храната няма да намериш само задушен булдог, плажа обаче е насипан, по едър но аква чепици не трябват. За мен е най-добрия хотел в Кушадасъ, без да съм ходил в Корумар, есента мога да кажа кой от двата е тхе бест.

Ти от коя дата си?
Щот аз май ще кажа преди теб Laughing

# 654
Ако въпросът е към мен - все още се услушваме и за точна дата и за хотел. Насочили сме се към края на юни и все повече клоним към въпросния SEVEN SEAS SEALIGHT ELITE.
Някой вече пътувал ли е през агенция с автобус да каже дали минават по моста Чанаккале или пестят и си чакат ферибота?

# 655
  • София

Ти от коя дата си?
Щот аз май ще кажа преди теб Laughing
[/quote

16.09. - да, ще те поразпитам туй-онуй. Най-вече къде дават мохито. Smiley

# 656
  • Plovdiv
[/quote]
Valerko, от 05-ти юни ще сме там, за храната разбрах, но мъжете от компанията най-много се интересуват от алкохола Satisfied , моля те дай инфо за огнените напитки Simple Smile В UAI влиза ли вносен алкохол или е само местно производство?
Щях да пиша, че не намирам концепцията им за тази година, но я намерих вече Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 14:11 от cveti_niki_paci

# 657
.....но мъжете от компанията най-много се интересуват от алкохола Satisfied , моля те дай инфо за огнените напитки Simple Smile В UAI влиза ли вносен алкохол или е само местно производство?
Щях да пиша, че не намирам концепцията им за тази година, но я намерих вече Simple Smile
Алкохола основно в ресторанта и на пул бара е местен,на пулбара имаше вносен джин и водка  но не всеки ден,иначе "вносния"алкохол се даваше само при поискване в лоби бара до рецепцията,тази година най-вероятно ще работи и бара на втория етаж,точно над терасата на сладкарницата и там също са давали вносен алкохол. Като цяло не им е силна страна вносния алкохол,уискито беше некво шотландско/ирландско с великата марка LongJohn .
Валерко ние сме от 03.09

# 658
  • Plovdiv
.....но мъжете от компанията най-много се интересуват от алкохола Satisfied , моля те дай инфо за огнените напитки Simple Smile В UAI влиза ли вносен алкохол или е само местно производство?
Алкохола основно в ресторанта и на пул бара е местен,на пулбара имаше вносен джин и водка  но не всеки ден,иначе "вносния"алкохол се даваше само при поискване в лоби бара до рецепцията,тази година най-вероятно ще работи и бара на втория етаж,точно над терасата на сладкарницата и там също са давали вносен алкохол. Като цяло не им е силна страна вносния алкохол,уискито беше некво шотландско/ирландско с великата марка LongJohn .
Валерко ние сме от 03.09
mitko_dvd много ти благодаря! В концепцията пише: 7 terrace bar - Lobby terrace - предполагам е този бар Simple Smile Ще се ориентираме в обстановката, а после ще давам отзиви и тук Simple Smile

# 659
  • софия
Здравейте! Ще се радвам някой да сподели мнение за Eftalia Marin resort в Алания!

Общи условия

Активация на акаунт