Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 715
  • 520
  •   1
Отговори
# 285
Препоръка за менструални бикини за плуване може ли, ако сте ползвали?
Колебая се между детските от Декатлон и WUKA.

# 286
От бельото на Wuka съм много доволна, но за плуване не съм взимала.

# 287
Как така за плуване? Много нехигиенично ми звучи. Цикълът не е само чиста кръв, а и да беше, пак няма как моменталически да попие в банските и нищо да не излезе оттам.

Аз пак бях в цикъл на морето преди седмица, но с чашка нямам никакъв проблем.

# 288
С чашка не става.
 Едва ли ще се плува, но да има варианти, ако не тече обилно.

# 289
Как не става с чашка, освен ако не става въпрос за девствено момиче? Чашката е най-добрият вариант иначе.

# 290
Как не става с чашка, освен ако не става въпрос за девствено момиче? Чашката е най-добрият вариант иначе.

Айде да ми кажете как е най-добър вариант при човек, който приема дори кръвоспиращи, предписани от лекари, повреме на цикъл и няма чашки, няма никакви средства, които да помогнат за по-лесното преминаване на този период?!
То отстрани е лесно 🙂 че нещо смених няколко марки чашки и нито една не си върши работата, щот’ прелива 😉

# 291
Тогава гащи пък съвсем няма да помогнат.

Не го приемай като заяждане, просто факт.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 21:13 от Soul Free

# 292
Lady04, звучи ужасно. Sad Дано намериш причината и се подобри положението. Ако имаш интерес, мога да ти кажа поредица от точки за акупресура. Hug При мен има ефект, с около 25-30% намалява кръвотечението.

# 293

Айде да ми кажете как е най-добър вариант при човек, който приема дори кръвоспиращи, предписани от лекари, повреме на цикъл и няма чашки, няма никакви средства, които да помогнат за по-лесното преминаване на този период?!
То отстрани е лесно 🙂 че нещо смених няколко марки чашки и нито една не си върши работата, щот’ прелива 😉
Проверявали ли сте за евентуална естрогенова доминантност?

# 294

Проследявано е всичко, от всякакви специалисти.
Природа 😉

# 295
  • TX

Проследявано е всичко, от всякакви специалисти.
Природа 😉
С три миоми и също ми е супер обилен цикъла, но с чашка и честа смяна съм  на плаж. До скоро ежедневно плувах в басейн.

# 296
  • На изток от Ада
Има големи чашки, хл, аз имам на мерула.

# 297
Има големи чашки, хл, аз имам на мерула.

И аз имам, ама хората викат, че на чужд гръб и сто тояги са малко, та, да, не ме спасява и 3ХЛ 😉

# 298
  • На изток от Ада
Казвам само..На мен ми е мн голяма пък.

# 299
Защо приемаш всеки пост със съвет като нещо лошо?

Като имаш такъв голям медицински проблем, трябва да се лекува най-напред. После, никой не ти е забранил да ползваш гащи, а ти препоръчахме чашка, понеже е най-доброто средство за цикъл, кой каквото ще да ми говори.
Пък ти, като искаш, купувай си гащи. Само не виждам как щом чашката не ти удържа цикъла, едни гащи ще успеят.

Общи условия

Активация на акаунт