Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 679
  • 520
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм с обърната матка , слагам я да направи вакуум.
Това с болката и при мен понякога се случва, но не винаги,дори скоро не съм усещала болка.

Но при обърната матка ,гинеколога ми е казвал, а и наистина е така ,че при някои пози при полов контакт може да се усеща болка ,предполагам и от чашката също .
Може да се консултирате с лекар.
Пробвайте с друга чашка в друг размер ако не се разберете с тази.

# 346
  • Стара Загора
Да, за позите е така. За това помислих, че и с чашката има връзка. Според мен я слагам и твърде навътре , уж да се подсигуря да ме я усещам.
Ще пробвам

# 347
Ползвам чашка от бая години, но за първа се престраших да вляза в морето с моята. Бях я изпразнила преди да тръгна към плажа и ми беше супер удобно с нея. Не стояхме много и като се прибрах вкъщи, в чашката нямаше вода както очаквах (колкото и нелепо да звучи) 😄 и всичко беше наред.

# 348
Няма логика да има вода в чашката.

От 7 години насам съм с чашка. Превръзки не съм купувала от тогава. Дори подарих, каквито имах купени вкъщи на приятелка. Къпя се, на плаж, на басейн, никакъв проблем няма. Само в първите дни, ако ти е силен цикъла, трябва да се изпразва на няколко часа. Случвало ми се е, но за късмет квартирата ни беше в близост до плажа и просто отивах до там през два-три часа.

# 349
Flowers BouquetЗдравейте и от мен! Четох, четох и съвсем се обърках - накратко: реших да пробвам и аз чашка, като последно се двоумя между Мерула и Органик, коя бихте ми препоръчали за начало? Над 40г, раждала веднъж, цикълът ми не е много обилен. Цените са сходни, до ден -два трябва да взема решение. Ще се радвам на всякакви насоки:bouquetf:

# 350
Мерулата е доста мека и трудно се отваря. Ако бях начинаещ, не бих се справила. Органикъп не мога да я коментирам, защото не съм ползвала. Според мен трябва да се пробва с ясната идея, че нещата може и да не се случат перфектно от първия път с първата чашка. Усилията си струват!

# 351
  • На изток от Ада
Нелина е мека . Мерула е добра. Имам и двете.

# 352
Flowers BouquetЗдравейте и от мен! Четох, четох и съвсем се обърках - накратко: реших да пробвам и аз чашка, като последно се двоумя между Мерула и Органик, коя бихте ми препоръчали за начало? Над 40г, раждала веднъж, цикълът ми не е много обилен. Цените са сходни, до ден -два трябва да взема решение. Ще се радвам на всякакви насоки:bouquetf:
От двете бих заложила сякаш на по-стандартната форма на Органикъп. Стандартната Мерула може да е подходяща също ако цервиксът е ниско. Иначе при необилен цикъл не виждам смисъл от нея.

# 353
Днес получих Мerula ХL midnight , доста е големичка 🤣

Ще видим когато ми дойде цикъла как ще се справим с нея 😅

# 354
  • На изток от Ада
Х Т , само не я навирай много

# 355
Днес си взех Органиккъп-а, размер М, огромна ми се струва…

# 356
От вчера пак опитвам с чашката - неуспешно. Не я усещам, но когато я извадя в нея има съвсем малко кръв и ми тече. Възможно ли е да ми е малка? Или просто я слагам погрешно? Не съм сигурна, че прави вакуум, опитвам да я опипам по ръбовете, но не ги достигам. Явно не я слагам както трябва, даже ми мина през ума да я захвърля, но ще продължавам да опитвам.

# 357
*Сладкодъвка*, пробвай да я поставяш по-ниско. Така описано звучи като цервиксът да не е изцяло вътре, по принцип е хубаво да знаеш дали е високо или ниско разположен.

Иначе при проблеми винаги би било от полза да се пробват различни начини на сгъване на чашката и различни пози при поставянето. Аз веднъж докато свикна с една чашка в началото успявах да я поставя само легнала.

# 358
Благодаря, бухтичке Heart Не знам как е разположен цервиксът, но да, помислих, че от там идва проблемът при мен.
Цялата работа е да му хвана цаката, няма да се откажа. Може да взема и друга чашка. Моята е Me Luna, но ми е първа и нямам база за сравнение. На теория нещата изглеждат много прости и лесни, но на практика е друго.

# 359
Шийката се мести по време на целия месец, имайте го предвид.

Общи условия

Активация на акаунт