Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 665
  • 520
  •   1
Отговори
# 405
И все пак, може ли някой отзивчив потребител да сподели накратко коя марка менструално бельо си струва да си купя? За да не се връщам назад да ровя из темите, понеже времето също ми е ценно.
Ако може да споделите не 5-10, а най-добрите 1, 2, които си струва човек да опита.
Ще съм много благодарна

# 406
Не съм сигурна, че интензивен цикъл се сработва с менструално бельо.По спомен дамите носят и превръзки в силните дни, а бельото като допълнителна преграда против протичане.

# 407
Не съм сигурна, че интензивен цикъл се сработва с менструално бельо.По спомен дамите носят и превръзки в силните дни, а бельото като допълнителна преграда против протичане.

Напълно съм съгласна и с този вариант. Защото без допълнителна преграда е направо ад и не мога да изляза сред хора заради очаквана издънка

# 408
То ако превръзката подлизне отстрани на крилцата, не знам бельото как ще помогне.Повече при седене или спане, когато течността отива напред или назад, виждам полезност, но не съм имала никога.

# 409
Жените казват, че са доволни. Аз лично нямам. От години съм с чашка и съм много доволна. Изобщо не купувам никакви превръзки от години.

# 410
Алмира , купи си , няма да съжаляваш. Аз с такова бельо съм спокойна и при пътуване , и вечер по време на сън. Ползвам си естествено превръзките в комбинация с бельото

# 411
Откъде купувате това.менструално бельо? В събота, въпреки че бях с превръзка и още не ми течеше силно, изцапах всичко - пижама, чаршафи-долен и горен, протектора на матрака. Сутринта станах и смених превръзката. Исках да поспя още 2 часа и легнах по гръб, за да не потече и изцапам всичко. Когато лежа настрани, то протича настрани и става ужас. Всичко изпрах. Пусках 2 перални. Ядосах се много. А и не ми беше добре -отпаднало ми беше, болеше.ме корем, глава.

# 412
  • На изток от Ада
Аз взех менструално бельо от Тему
. Не съм го пробвала

# 413
От  green revolutia, пратиха ми писмо написано на ръка. Взех и бански, доволна съм. Имаше и код за отстъпка.

# 414
Аз имам тези от ДМ :
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/jessa-menstrualno-belyo-razmer-l … 067796001242.html
Доволна съм, вършат работа като допълнителна защита.
Поръчах и от някакъв сайт, но пропускат.

# 415
Никога не бих посмяла да купя китайско бельо. Няма ли някакви български качествени? Или някой да е пробвал турските на Пенти?
Сега ще рисърчна тези на Green Revoluta

# 416
И защо!? Какво му е?
Купувам от тему, но памук само. Много хубаво бельо, памукът е много добро качество.

# 417
Аз не бих сложила превръзка на менструално бельо, някак не съм убедена, че ще сработи добре, да не говорим, че в такъв случай трябва бельото да е по-голямо и ще стане доста обемно и запарващо всичко.
Но си го ползвам с чашката и е супер.
Моето е Wuka и съм много доволна.

# 418
И аз като ALMIRRA. Всъщност бих си купила, но не от Temu. Ако посетя Китай с удоволствие бих пазарувала от тамошни марки, които спазват норми за качество и безопасност. НО такива евтини продукти като от Temu няма как да са произведени от качествени суровини (а в памука може да има много отрови... като започнем от глифозат и подобни и стигнем до химия за избелване, бои и т.н.). Мисля, че на всеки му е ясно, че при такива цени няма как да са гарантирани нормални условия на труд и заплащане на хората, които ги произвеждат. Sad Отказвам да участвам в тази "схема". Има толкова много продукти за дамска хигиена, които са произведени в Европа и са от биологичен памук...

# 419
Няма ли менструално бельо S? Това, което препоръчано в DM, L размер, ще бъде голямо. Обиколката на талията ми е 78-79 см.
Менструалното бельо ще го обувам отгоре върху бикините. Ще бъде и като стягащо бельо, за да не се размества превръзката, предпазващо. При всяка менструация в първите 3-4 дни нося такова стягащо бельо. Иначе бикините се разместват и оттам и превръзката. После става ужас.

Общи условия

Активация на акаунт