Хистеректомията, въпроси, отговори, коментари.Тема 7

• 54 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, не се тревожете, всичко ще е наред!
Ще се помоля за вас ето така:
Господи, ти, който бдиш над нас, моля те, дай сили на тези жени да се справят с житейското предизвикателство!
Моля те, дай им здраве, за да се завърнат при близките си, на които дават любов, и които ги обичат!

# 421
Момичета, не се тревожете, всичко ще е наред!
Ще се помоля за вас ето така:
Господи, ти, който бдиш над нас, моля те, дай сили на тези жени да се справят с житейското предизвикателство!
Моля те, дай им здраве, за да се завърнат при близките си, на които дават любов, и които ги обичат!
Бог да помага и на всички нас

# 422
Успех на всички.

# 423
Благодаря! На всички здраве и Бог да ни закриля!

# 424
Момичета, мен ме отложиха за 07.12. Единият хирург е отказал да ме оперира докато кървя.
Имам питане, защото вече съм много притеснена. Тия постоянни кървеници  и зацапвания може ли да не са само от миомите, а да има и нещо друго?

# 425
И аз съм като теб този месец -4 пъти ми идва,а другата седмица съм на операция.Дано до тогава съм в светъл период.

# 426
Може, но ако е има друго, то се вижда при обикновен преглед.Щом не са видяли, значи няма рак.

# 427
Момичета вече съм в стаята.Още ми е замаяно та повече лежа.

# 428
  • София
svetla1971, нормално, така е в началото, почивай си.
Бързо възстановяване!

# 429
Бързо възстановяване и от мен!

# 430
Мерси момичета.Махнаха ми катетъра,поне от него се отървах.Но имам дрен та само го подмятам

# 431
Как се чувстваш? Добре ли си?

# 432
  • Варна
Мерси момичета.Махнаха ми катетъра,поне от него се отървах.Но имам дрен та само го подмятам
Бързо да се възстановиш! Повтаряй си и повярвай, че с всеки ден става по-лесно.
Аз съм на 8ми ден след операцията- вече вървя по 3км и шофирам, а още конците не сме махнали. Е, и си почивам де, но реално си се движа безпроблемно.

# 433
Бързо възстановяване и на двете ви желая!

# 434
Кураж, момичета. Ще мине, ще замине и ще забравите.
Аз съм 10 м след операция, голяма коремна, отворена, в комбинация с тежък перитонит и скъсан стомах. Имах чувството, че никога пак няма да съм същата подвижна, безгрижна. Е, мина. Вече съм топ .нося по цял ден 10кг си юнак, радвам се на живота и на всеки миг. Стискам палци бързо да минава и да се възстановявате възможно най-леко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт