Керамична преса за коса - 9

• 81 137
  • 827
  •   1
Отговори
# 120
Масово използваме Бейбилис елипсис 3000.
Хубави марки са и Джойко, GHD, някои харесват и Стиймпод. Зависи какъв ефект се търси и типа коса. Simple Smile

# 121
Здравейте! Търся за подарък ламинираща преса. Познати ми препоръчаха Upgrade, но е доста над бюджета ми от 190 лв. Открих ифрачервена Otto. Някой, който я е ползвал, може ли да ми каже дали работи на същия принцип и дали резултатите са сходни - виждам, че има доста голяма разлика в цената.
Преди години съм ползвала преса, но от доста време реших да не си пипам чупливата коса и тотално съм се откъснала от темата, така че ще съм благодарна за всякаква помощ Simple Smile

# 122
Момичета, препоръчайте ми преса за коса до 250 лв. Досега съм била с Филипс, Бейбилис и Ремингтън с кератин, но последната нанесе страшни последствия на косата ми и искам възможно най-скоро да я сменя. Гледам, че сте доволни от Елипсис, но за съжаление е над бюджета ми…

# 123
Изчакай я на промоция, намира се за около 200лв.

# 124
Редовно Елипсис я има на промоция около 200 лева. Дали в немския амазон или сайтове в БГ просто трябва да потърсиш по задълбочено.

При последното ми подстригване ме правиха с Upgarde преса.... Еми нищо особено. Аз също се бях засилила за покупка, но резултата няма особена разлика в моята Corioliss. За OTTO съм чувала че са невероятни боклуци, така че по-добре не си харчете парите за тях. Никой в темата не ги ползва, или ако е купил я е продал веднага. Евтино и хубаво за съжаление няма. Особено ако искате ефекта да държи до следващо миене на косата. Вече ако искате да държи няколко часа до ден, то Ремингтън, Филипс и всичките преси по веригите за техника независимо от цената ще свършат работа.

# 125
https://www.amazon.de/BAB3000EPE-Babylisspro-Elipsis3000-Hair-St … %2C153&sr=8-4

Дами, това точно ли е модела Елипсис, който всички ползвате? Как е като цена според вас, дали е ок? Иначе оттук влиза в бюджета ми.

# 126
Да, точно тази е. Simple Smile

# 127
  • София
https://www.amazon.de/BAB3000EPE-Babylisspro-Elipsis3000-Hair-St … %2C153&sr=8-4

Дами, това точно ли е модела Елипсис, който всички ползвате? Как е като цена според вас, дали е ок? Иначе оттук влиза в бюджета ми.
Цената е супер! Аз също купих моята от там .

# 128
Хваля се, че поръчах Елипсиса от немския амазон. Heart Eyes Сега чакам да видим туй чудо на чудесата. 😁

# 129
Сега не си поставяй високи очаквания, за да не се разочароваш. Това е просто професионална преса, която прави косата бляскава, супер права, скрива изгореното .. общо взето ТОП преса! 🤭😅

# 130
  • София
BABYLISSPRO / ELIPSIS 3000  ми допада повече от  Steampod 3.0.Последната определено скубе.

# 131
Скрит текст:
4. Не съм рискувала да слагам вода в резервоара, а и не ми е необходимо, аз я поръчах точно, за да си вкарвам кератин, а не влага в косъма. Не съм доволна от Стиймпод аз, може би и заради това въобще не съм се замисляла да я пробвам с вода

Благодаря ти много! Ето точно това болднатото много ми помогна да взема решение, защото се двоумях за Джойко, но на мен по-скоро ми трябва влага в косъма. От стиймпода съм изключително доволна аз. Когато се изправя косата ми става като с фотошоп от реклама и ми държи наистина до следващото изправяне. Но е много обемна и просто за къдрене мисля, че не става. Двойката имам аз. Моята коса е изрусена, тънък косъм. Когато ползвам от време на време шампоани с кератин, леко ми се втвърдява (съвсем приятно разбира се) и получавам повече плътност и обем. По принцип протеиновите и кератиновите шампоани леко втвърдяват косата, а хидратиращите я правят по-мека и гладка. Аз се разбирам повече с хидратиращи и предвид това, може би ако взема Джойко, кератинът има възможност да ми я прави по-твърда, а аз не целя това.

Насочих се като че ли към тази на Babyliss: https://vivian-cosmetics.com/uredi/presi-za-kosa/presa-za-kdrene … a-curl-bab2071epe

Плочите са ѝ по-късички от Елипсис и може би ще е удобна. А и нали все пак е Ultra CURL... В YouTube има ревю как къдрят с нея: https://youtu.be/fr9sAtyryfk

Обаче имам едно леко притеснение - формите ѝ не са заоблени като при Елипсиса, а отсечени и като захвана и извия, за да направя къдрицата, дали тези отсечени форми няма да ми правят "ръбове" (черти) по косата, особено около корена, където се захваща за да се завърти кичура? Само заради това не съм сигурна.
Здравей, купи ли я? Доволна ли си?Flowers Hibiscus

Става въпрос за тази преса:

https://divapro.co.uk/product/diva-pro-styling-precious-metals-t … htener/?radius=25

Мисля, че е супер неудобно да няма как да се затвори...
Здравей, държиш я с пръсти в предната част на пресата така са този тип преси. Доволна ли си как изправя? Как я поръча от там, доставка и ддс? Ако може повече информация? Благодаря.Flowers Hibiscus

# 132
Здравейте! И аз с нетърпение чаках Елипсис от немския амазон, но днес получих употребявана преса, поне така мисля. Отстрани на плочите стои сякаш като изгорено. Това поръчах и пише, че уж е нова. https://www.amazon.de/BAB3000EPE-Babylisspro-Elipsis3000-Hair-St … %2C256&sr=8-1
Най-лошото е, че не загрява до 230 градуса. Преценявам от това, че почти не ми пари на ръката. Най-евтината ми преса загрява и пари повече на допир. Сега съм в голяма чуденка какво да я правя, но за съжаление ще трябва да я върна...Иначе пресата е хубава, косата остава мекичка след изправяне Simple Smile или поне това, което успях да изправя Grinning 😀

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 22:13 от choco__

# 133
За това дали е нова или употребявана мога да се съглася и все пак огледа ли я преди да я използваш или после забеляза това по плочите?
За това колко нагрява обаче няма как да се съглася. Най-евтината ти преса естествено, че ще пари повече, след като е евтина и материалите са по-евтини.
Качи снимки да я видим.
 А щом можеш да я върнеш, върни я и я дебни тук. Simple Smile

# 134
Разбира се, огледах я добре Simple Smile Между плочите имаше и зацапано, съжалявам че не го снимах преди  да го избърша, а трябваше. За другите неща, по-късно ще ви пратя снимки. За паренето си права, аз съм новак с пресите Simple Smile Но наистина мисля, че има проблем със самата преса. Дори и на високи градуси, нагрява слабо и повтарях по 10 пъти да изправя един кичур коса. Опитах се и къдрица да направя, без успех..Има опция да ми пратят нова, дано тогава са наред нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт