Керамична преса за коса - 9

• 83 565
  • 827
  •   1
Отговори
# 135
Дами, искам да “посрещна” новата ми Елипсис с подобаваща термозащита. Joy
Моля, препоръчайте нещо, което сте пробвали и работи. До момента съм ползвала Олиосета, Миаманте, Christian of Roma и някакви дрогерийни спрейчета.
Косата ми е тънка, изтощена и ще бъде постоянно третирана с новата машина, затова мисля, че е време за нещо, което наистина ще бъде ок. Simple Smile
Насочила съм се към Цимента на Керастаз, но събирам мнения. Hug

# 136
Екстеншънист на Керастаз.

# 137
# 138
Дами, искам да “посрещна” новата ми Елипсис с подобаваща термозащита. Joy
Моля, препоръчайте нещо, което сте пробвали и работи. До момента съм ползвала Олиосета, Миаманте, Christian of Roma и някакви дрогерийни спрейчета.
Косата ми е тънка, изтощена и ще бъде постоянно третирана с новата машина, затова мисля, че е време за нещо, което наистина ще бъде ок. Simple Smile
Насочила съм се към Цимента на Керастаз, но събирам мнения. Hug
Цимента на Керастаз ми е фаворит от много години. Аз се изправям със Стийм под 2 , и тогава ползвам двата продукта на Лореал. Елипсисът ме блазни определено, обмислям да си я поръчам от Амазон. Стийм под изправя добре, но ми е много неудобна за работа, а за пътуване абсурд да я нося. Имам една Ремингтън с масла, която използвам за това.

# 139

И моята красавица пристигна днес. Близо две седмици, дойде до адрес с Еконт. Пробвах я набързо, еми, уникална е. Изправя от раз на 170 градуса. Досега под 200 не съм сваляла, защото иначе ми се налага да минавам по 5 пъти, за да постигна резултат. Косата се заглажда, няма фриз. Усеща се луксозно 😂, като я държа. Не е тежка. Много съм доволна и благодаря за препоръките тук. За момичетата, на които им предстои покупка: не се замисляйте. В Амазон я има на хубава цена (от повече от седмица се е заковала на 99Е). Оправдава си и цената, и хвалбата. HeartSunglasses

# 140
Колко излиза доставката?

# 141
  • София
Колко излиза доставката?
Аз я поръчах до адрес на GGBG  до Берлин с безплатна доставка ,а  до Бг платих 3 лв.

# 142
Колко излиза доставката?

Моята беше около 10-12.

# 143
Момичета, препоръчайте ми преса за коса до 250 лв. Досега съм била с Филипс, Бейбилис и Ремингтън с кератин, но последната нанесе страшни последствия на косата ми и искам възможно най-скоро да я сменя. Гледам, че сте доволни от Елипсис, но за съжаление е над бюджета ми…

Какво ви причини ремингтън с маслата, аз точно нея пък заглеждах....

За Елипсис 3000 ли коментирате, че трябва да се държи в края? Нормална ли е за употреба, става ли за къдрене, кои са и недостатъците? В Дъглас в момента е на промоция 20 %, на който не му се занимава с Амазон, но нещо много странна и страшна ми изглежда на мен

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 14:53 от R@N

# 144
Момичета, препоръчайте ми преса за коса до 250 лв. Досега съм била с Филипс, Бейбилис и Ремингтън с кератин, но последната нанесе страшни последствия на косата ми и искам възможно най-скоро да я сменя. Гледам, че сте доволни от Елипсис, но за съжаление е над бюджета ми…

Какво ви причини ремингтън с маслата, аз точно нея пък заглеждах....

За Елипсис 3000 ли коментирате, че трябва да се държи в края? Нормална ли е за употреба, става ли за къдрене, кои са и недостатъците? В Дъглас в момента е на промоция 20 %, на който не му се занимава с Амазон, но нещо много странна и страшна ми изглежда на мен

Ремингтъна я взех от няма и как, защото старата ми БейбиЛис просто една сутрин спря да работи. Гаранцията и беше изтекла, а за ремонт ми искаха колкото за нова преса. Много хвалби четох по групите за Р и се спрях на нея в крайна сметка. Първият месец беше ок. После започна страшно да накъсва краищата, косата ми имаше фриз след нея независимо от кремовете, които ползвах. Последният месец буквално минавайки през кичура, чувах свистене от изгаряне. Аз лично НЕ препоръчвам, поне не и за всекидневна употреба. Иначе не изправя зле, но сега, сравнявайки я с БейбиЛис просто бледнее. А доколкото Б, въобще не е страшна. Аз си я държа без никакъв проблем. Има накрайници, които предпазват от изгаряне. Simple Smile

# 145
Но все пак е нужно придържане допълнително, така ли? Не както при другите с една ръка да става

# 146
  • София
Но все пак е нужно придържане допълнително, така ли? Не както при другите с една ръка да става
Изправям се с една ръка.Пресата е супер лесна и приятна за работа Simple Smile

# 147
Ето я за 235лв, нова
https://www.olx.bg/d/ad/presa-za-kosa-babyliss-pro-elipsis-3000- … D632-ID8SUpq.html
П.С. В Дъглас промоцията не включва уредите, така че не е намалена с 20%.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 17:50 от krystall

# 148
И аз имах притеснение за “неволно изгаряне “ когато я взех преди няколко месеца , но въобще не е сложно “да се пазиш” . Преди винаги съм се изправяла на 210-230 градуса ,сега с елипсис се изправям на 170 и е перфектно гладка . Термо ползвам на Керастаз Екстеншънист и спрея против косопад (като ги редувам ) и нямам накъсвания и изгаряния на косата.
Определено пресата си заслужава всяка стотинка ☺

# 149
Тази олекотен вариант ли е на посочената вече?

https://www.amazon.com/BaBylissPRO-BABSS2000UC-Titanium-Prima200 … =pla-918507785724

Общи условия

Активация на акаунт